ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  FIBRA ÒPTICA

  Realitzem el disseny d’infraestructures optimitzades segons la cobertura geogràfica del client i les seves necessitats en cada cas.

  Contacti amb nosaltres

  Efectuem estudis in situ amb els nostres tècnics especialitzats i proporcionem solucions de connexió a internet mitjançant fibra òptica per a empreses, fibra òptica dedicada i ràdio o enllaç.

  La contractació de la nostra connexió de fibra òptica , li proporciona fiabilitat en el servei i proximitat amb el nostre operador. El nostre equip tècnic s’encarrega de la instal·lació i configuració de tots els elements necessaris, la seva posada en marxa integral i la seva gestió en cas d’incidència. Tenim control total sobre el servei i els seus elements de configuració, i facilitem qualsevol servei addicional, com per exemple, ip estàtiques o més cabal de fibra òptica .

  Disposem de fibra òptica simètrica d’altes prestacions de 300/300 MB, 600/600 MB i d’1 TB segons mesurament de cobertura.

  Fibra Òptica
  Fibra Òptica Gestinet

  La nostra fibra òptica té màximes garanties en estabilitat i fiabilitat, i està auditada per Movistar, que és l’operador que certifica el nostre PTR, caixa de subministrament del Servei de fibra òptica .

  Realitzem estudis i projectes sobre instal·lacions personalitzades i/o a mesura per al cablejat exterior insitu, per a aconseguir portar la fibra òptica a qualsevol lloc i situació. Aquest tipus de projectes es realitzen amb un pressupost ajustat i són clau en mà per al client.

  La nostra gran experiència en el sector telecomunicacions, ens permet oferir el servei de fibra òptica a empreses on els operadors convencionals no poden donar cobertura.

  A més de la fibra òptica convencional, disposem d’IP/29 per a empreses que requereixen d’un encaminador específic com un CPE, que permet tenir visibilitat directa a nivell d’encaminament. Aquest sistema és cada vegada més demandat i necessari per a empreses multinacionals, que les seves connexions i servidors es troben fora d’Espanya.

  Contacti amb nosaltres

  Treballem amb diferents marques i models, com per exemple SonicWall y Mikrotik, amb capacitat per a muntar VPNs amb rendiment de fins a 600MB.

  Som el seu operador de marca pròpia i disposem d’equip tècnic expert propi i realitzem el servei de suport i manteniment per a garantir un òptim servei a un preu molt competitiu. En definitiva, som el primer i últim responsable del servei i això fa que la seva fiabilitat i estabilitat estigui garantida.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (3 votes)

  Els nostres articles de Fibra Òptica

  manteniment informàtic

  Serveis de Manteniment Informàtic: Garanteix el Correcte Funcionament dels Sistemes

  El manteniment de les tecnologies de la informació (IT) és una tasca crucial per a qualsevol empresa, ja que la fallada d’un equipament o el mal funcionament dels […]

  serveis informàtics

  La importància de contractar serveis informàtics per a una empresa

  Els serveis informàtics són un aspecte essencial en l’actualitat en tota empresa. Amb la dependència cada vegada més gran de la tecnologia en tots els aspectes, especialment en […]

  manteniment informàtic

  En què consisteixen els serveis de manteniment informàtic? Avantatges i beneficis

  Avui dia, la tecnologia és part fonamental de qualsevol empresa o negoci. La majoria de les activitats diàries es fan a través de sistemes informàtics i, per tant, […]

  Necessita suport en Fibra Òptica ? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat