ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  FIBRA ÒPTICA

  Realitzem el disseny d’infraestructures optimitzades segons la cobertura geogràfica del client i les seves necessitats en cada cas.

  Contacti amb nosaltres

  Efectuem estudis in situ amb els nostres tècnics especialitzats i proporcionem solucions de connexió a internet mitjançant fibra òptica per a empreses, fibra òptica dedicada i ràdio o enllaç.

  La contractació de la nostra connexió de fibra òptica , li proporciona fiabilitat en el servei i proximitat amb el nostre operador. El nostre equip tècnic s’encarrega de la instal·lació i configuració de tots els elements necessaris, la seva posada en marxa integral i la seva gestió en cas d’incidència. Tenim control total sobre el servei i els seus elements de configuració, i facilitem qualsevol servei addicional, com per exemple, ip estàtiques o més cabal de fibra òptica .

  Disposem de fibra òptica simètrica d’altes prestacions de 300/300 MB, 600/600 MB i d’1 TB segons mesurament de cobertura.

  Fibra Òptica
  Fibra Òptica Gestinet

  La nostra fibra òptica té màximes garanties en estabilitat i fiabilitat, i està auditada per Movistar, que és l’operador que certifica el nostre PTR, caixa de subministrament del Servei de fibra òptica .

  Realitzem estudis i projectes sobre instal·lacions personalitzades i/o a mesura per al cablejat exterior insitu, per a aconseguir portar la fibra òptica a qualsevol lloc i situació. Aquest tipus de projectes es realitzen amb un pressupost ajustat i són clau en mà per al client.

  La nostra gran experiència en el sector telecomunicacions, ens permet oferir el servei de fibra òptica a empreses on els operadors convencionals no poden donar cobertura.

  A més de la fibra òptica convencional, disposem d’IP/29 per a empreses que requereixen d’un encaminador específic com un CPE, que permet tenir visibilitat directa a nivell d’encaminament. Aquest sistema és cada vegada més demandat i necessari per a empreses multinacionals, que les seves connexions i servidors es troben fora d’Espanya.

  Contacti amb nosaltres

  Treballem amb diferents marques i models, com per exemple SonicWall y Mikrotik, amb capacitat per a muntar VPNs amb rendiment de fins a 600MB.

  Som el seu operador de marca pròpia i disposem d’equip tècnic expert propi i realitzem el servei de suport i manteniment per a garantir un òptim servei a un preu molt competitiu. En definitiva, som el primer i últim responsable del servei i això fa que la seva fiabilitat i estabilitat estigui garantida.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (3 votes)

  Els nostres articles de Fibra Òptica

  seguretat informàtica

  Empresa de seguretat i manteniment informàtic

  Sigui quina sigui la mida de l’empresa, és important comptar amb la millor seguretat informàtica, per a protegir els seus equips i sistemes informàtics contra possibles perills i […]

  programa crm

  Per què necessita un programa CRM i ERP?

  És ben sabut que els programes de gestió i administració d’empreses són una de les claus en l’èxit de qualsevol negoci. Per això, a Gestinet volem donar-li a […]

  serveis cloud per empreses

  Serveis Cloud per a empreses: per què ho necessita?

  Organitzacions de tota mena veuen en el núvol grans oportunitats i, especialment, més seguretat pel seu negoci. Les empreses que ofereixen serveis Cloud, en aquest cas, són determinants […]

  Necessita suport en Fibra Òptica ? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat