ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  GESTINET CLOUD MONITORING

  Oferim serveis Cloud Monitoring per a la monitorització i seguretat de servidors i NAS.,

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet Cloud Monitoring: 100% Control, optimització i seguretat en temps real

  Els serveis Cloud que oferim des de Gestinet estan gestionats pel nostre equip de professionals experts, amb una llarga experiència en aquesta tecnologia i en tot tipus de projectes de monitorització consolidats durant tots els nostres projectes duts a terme amb aquesta solució tant potent i eficient.

  Cloud Monitoring
  Cloud Monitoring

  Aquesta tecnologia i producte dissenyat per Gestinet inclou el següent:

  • Monitorització a temps real sobre servidors i NAS.
  • Revisions, creació d’alertes i avisos per a solucionar i prevenir incidències informàtiques.
  • Control de l’estat, sanejament i recursos de l’entorn informàtic monitoritzat.
  • Detecció a temps real de problemes, incidències, sobreconsums, escalfaments, etc…

  El Servei Gestinet Cloud Monitoring només es realitza a les empreses que tenen vigent el contracte de manteniment informàtic amb la nostra empresa, ja que en cas contrari, no és viable la seva implementació ni gestió amb màximes garanties i responsabilitats.

  El procediment sobre incidències detectades amb aquest servei per part dels nostres experts, quan es detecti alguna anomalia, avís i/o possible futura incidència, Gestinet posarà en avís al tècnic assignat del servei de manteniment informàtic per tal que valori la gravetat de l’avís i el tipus de resposta a realitzar en cada cas.

  El servei Gestinet Cloud Monitoring queda inclòs dins el cost del servei de manteniment informàtic prèviament contractat, pel que no compta amb un cost explícit pel mateix, sino queda integrat i/o absorbit dins el vigent contracte de manteniment informàtic del client.

  La vigència i durada d’aquest servei és la mateixa que el contracte de manteniment informàtic prèviament contractat, ja que està directament i exclusivament vinculat a aquest servei.

  El temps de consum fix per a la monitorització de cada dispositiu és de dues hores mensuals, que computa amb els albarans i consums del vigent contracte de manteniment informàtic.

  A Gestinet donem màxima prioritat a la seguretat i optimització de la infraestructura informàtica de cada client, per aquest motiu recomanem el servei Gestinet Cloud Monitoring que ofereix màximes garanties i seguretat a cada element monitoritzat, oferint en tot moment el control, optimització i seguiment de l’estat dels recursos més importants i crítics de cada element, siguin servidors com dispositius NAS.

  A l’igual que comptar amb un òptim Disseny web i una potent estratègia de Posicionament web, sobretot Posicionament Google, són vitals per a qualsevol empresa avui dia, comptar amb uns òptims i fiables Serveis Cloud també és vital i necessari per a qualsevol empresa i la seva trajectòria a curt, mig i llarg termini.

  Monitorització i Seguretat en temps real

  El servei Gestinet Cloud Monitoring ofereix una monitorització 100% integral de cada element implementat, el control i optimització en temps real, i la millora considerable en seguretat i fiabilitat. D’aquesta forma podem detectar el problema abans que es generi i podem realitzar les tasques de prevenció i millora en aquest sentit, amb el gran estalvi que això suposa al client final, evitant i avançant-nos als problemes i incidències greus i traumàtiques.

  Contacti amb nosaltres

  L’objectiu és prevenir i evitar enlloc de patir i resignar

  En alguns casos, ens hem trobat gràcies al nostre servei que, des de les nostres oficines lloc on realitzem aquest servei de monitorització, es detecta una possible incidència a curt termini, un problema i/o quelcom que en breu pot afectar a l’aparell informàtic implementat, en aquest cas internament es genera un avís de gestió i solució urgent sobre la incidència localitzada. Els nostres tècnics informàtics van a les dependències del client i actuen sobre aquest tema, o bé remotament si es pot ser més efectiu i ràpid. En definitiva, el client s’hagués pogut trobar amb un greu problema informàtic i només s’ha trobat amb una assistència tècnica de prevenció i manteniment. =)

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (992 votes)

  Els nostres articles de Cloud Monitoring

  MANTENIMENT INFORMÀTIC A VALÈNCIA

  Manteniment informàtic a València: Serveis de ciberseguretat per a empreses

  Els sistemes informàtics són essencials en qualsevol empresa, ja que el correcte funcionament dels equips i sistemes és crucial per a assegurar l’eficiència i productivitat dels empleats. En […]

  CONSULTORIA INFORMÀTICA A TERRASSA

  Consultoria i assessorament informàtic a Terrassa

  La consultoria i l’assessorament informàtic són pilars fonamentals per al desenvolupament i l’optimització de les tecnologies dins d’una organització. En un món cada vegada més digitalitzat, comptar amb […]

  MANTENIMENT INFORMÀTIC A BARCELONA

  Manteniment preventiu a Barcelona per a protegir dades i sistemes informàtics

  Implementar mesures de manteniment preventiu és essencial per a garantir la integritat de les dades i sistemes. Les organitzacions s’enfronten a desafiaments constants quant a la protecció de […]

  Necessita suport en Cloud Monitoring? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat