He llegit i accepto la Política de privacitat

Cloud monitoring

GESTINET CLOUD MONITORING

Oferim serveis Cloud Monitoring per a la monitorització i seguretat de servidors i NAS.

Contacti amb nosaltres

Gestinet Cloud Monitoring: 100% Control, optimització i seguretat en temps real

Els serveis Cloud que oferim des de Gestinet estan gestionats pel nostre equip de professionals experts, amb una llarga experiència en aquesta tecnologia i en tot tipus de projectes de monitorització consolidats durant tots els nostres projectes duts a terme amb aquesta solució tant potent i eficient.

Aquesta tecnologia i producte dissenyat per Gestinet inclou el següent:

  • Monitorització a temps real sobre servidors i NAS.
  • Revisions, creació d’alertes i avisos per a solucionar i prevenir incidències informàtiques.
  • Control de l’estat, sanejament i recursos de l’entorn informàtic monitoritzat.
  • Detecció a temps real de problemes, incidències, sobreconsums, escalfaments, etc…

El Servei Gestinet Cloud Monitoring només es realitza a les empreses que tenen vigent el contracte de manteniment informàtic amb la nostra empresa, ja que en cas contrari, no és viable la seva implementació ni gestió amb màximes garanties i responsabilitats.

El procediment sobre incidències detectades amb aquest servei per part dels nostres experts, quan es detecti alguna anomalia, avís i/o possible futura incidència, Gestinet posarà en avís al tècnic assignat del servei de manteniment informàtic per tal que valori la gravetat de l’avís i el tipus de resposta a realitzar en cada cas.

El servei Gestinet Cloud Monitoring queda inclòs dins el cost del servei de manteniment informàtic prèviament contractat, pel que no compta amb un cost explícit pel mateix, sino queda integrat i/o absorbit dins el vigent contracte de manteniment informàtic del client.

La vigència i durada d’aquest servei és la mateixa que el contracte de manteniment informàtic prèviament contractat, ja que està directament i exclusivament vinculat a aquest servei.

El temps de consum fix per a la monitorització de cada dispositiu és de dues hores mensuals, que computa amb els albarans i consums del vigent contracte de manteniment informàtic.

A Gestinet donem màxima prioritat a la seguretat i optimització de la infraestructura informàtica de cada client, per aquest motiu recomanem el servei Gestinet Cloud Monitoring que ofereix màximes garanties i seguretat a cada element monitoritzat, oferint en tot moment el control, optimització i seguiment de l’estat dels recursos més importants i crítics de cada element, siguin servidors com dispositius NAS.

A l’igual que comptar amb un òptim Disseny web i una potent estratègia de Posicionament web, sobretot Posicionament Google, són vitals per a qualsevol empresa avui dia, comptar amb uns òptims i fiables Serveis Cloud també és vital i necessari per a qualsevol empresa i la seva trajectòria a curt, mig i llarg termini.

Monitorització i Seguretat en temps real

El servei Gestinet Cloud Monitoring ofereix una monitorització 100% integral de cada element implementat, el control i optimització en temps real, i la millora considerable en seguretat i fiabilitat. D’aquesta forma podem detectar el problema abans que es generi i podem realitzar les tasques de prevenció i millora en aquest sentit, amb el gran estalvi que això suposa al client final, evitant i avançant-nos als problemes i incidències greus i traumàtiques.

Contacti amb nosaltres

L’objectiu és prevenir i evitar enlloc de patir i resignar

En alguns casos, ens hem trobat gràcies al nostre servei que, des de les nostres oficines lloc on realitzem aquest servei de monitorització, es detecta una possible incidència a curt termini, un problema i/o quelcom que en breu pot afectar a l’aparell informàtic implementat, en aquest cas internament es genera un avís de gestió i solució urgent sobre la incidència localitzada. Els nostres tècnics informàtics van a les dependències del client i actuen sobre aquest tema, o bé remotament si es pot ser més efectiu i ràpid. En definitiva, el client s’hagués pogut trobar amb un greu problema informàtic i només s’ha trobat amb una assistència tècnica de prevenció i manteniment. =)

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5

Els nostres articles de Cloud Monitoring

  • Manteniment informàtic

Obtingui millor reputació empresarial gràcies al manteniment informàtic

gener 17th, 2019|Comentaris tancats a Obtingui millor reputació empresarial gràcies al manteniment informàtic

Obtenir una bona reputació on-line és imprescindible per tal de fidelitzar els clients que ja té i aconseguir-ne de nous. Les empreses que tenen presència [...]

  • Manteniment informàtic

Còpies de seguretat xifrades amb manteniment informàtic

gener 14th, 2019|Comentaris tancats a Còpies de seguretat xifrades amb manteniment informàtic

Les dades d’una empresa són una informació molt sensible que té un valor, en molts casos, incalculable. Per tant, perdre tant les seves dades com [...]

  • Manteniment informàtic

Avantatges del manteniment informàtic preventiu

gener 8th, 2019|Comentaris tancats a Avantatges del manteniment informàtic preventiu

Avui dia molts negocis tenen dependència del bon funcionament dels seus sistemes informàtics i, per tant, poden afectar a la productivitat i a l’atenció als [...]

  • any nou gestinet

Li desitgem Bon Any Nou!

gener 1st, 2019|Comentaris tancats a Li desitgem Bon Any Nou!

L’arribada d’un nou any sempre arriba amb nous objectius i desitjos per complir. Esperem poder compartir-los amb els nostres clients, col.laboradors i amics, i junts [...]

Necessita suport en Cloud Monitoring? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat

Posicionament Web