ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  SOM ESPECIALISTES EN DESENVOLUPAMENTS A MIDA

  Realitzem desenvolupaments a mida de tot tipus, àmbit i sector, inclòs projectes I+D.

  Contacti amb nosaltres

  Dissenyem, desenvolupem i realitzem el manteniment dels projectes
  desenvolupaments a mida

  Comptem amb molts anys d’experiència i un gran equip professional dedicat al desenvolupament de projectes tecnològics a mida.
  A Gestinet som experts en l’assessorament i desenvolupament de plataformes i aplicacions a mida de tot tipus, tant el local com a internet (núvol), i ens hem convertit amb el temps, en una referència dins aquest sector i àmbit.

  Desenvolupament a mida
  Desenvolupament a mida

  El nostre equip professional analitza i confecciona en cada cas una proposta a mida sobre el projecte a desenvolupar, tecnologia, model i estratègia a seguir que millor encaixa amb les necessitats i objectius finals de cada projecte i client.

  Des de Gestinet utilitzem en tot moment tècniques i tecnologies obertes, universals, avançades i específiques en cada projecte, en funció dels objectius, requeriments i paràmetres a mida en cada projecte, desenvolupant totes les facetes i processos, des del plantejament, disseny i arquitectura, a la programació integral i tots els seus processos interns, de gestió i manteniment integral. Realitzem el desenvolupament a mida claus en mà, sense sorpreses i amb màximes garanties de seguretat i fiabilitat. El nostre equip professional analitza i confecciona en cada cas una proposta a mida sobre el projecte a desenvolupar, tecnologia, model i estratègia a seguir que millor encaixa amb les necessitats i objectius finals de cada projecte i client.

  A l’igual que comptar amb un òptim Disseny web, un fiable servei de Manteniment informàtic i una potent estratègia de Posicionament web, sobretot Posicionament Google són vitals per a qualsevol empresa avui dia, tenir serveis i processos informàtics desenvolupats a mida també formen part vital de qualsevol empresa, la seva projecció i evolució com a model de negoci.

  Tots els nostres desenvolupaments a mida compten amb la base tecnològica adequada per poder evolucionar i millorar sense limitacions, res de relacions client-proveïdor esclaves i de per vida per motius d’exclusiva tecnològica aplicada al projecte, fet molt important per assegurar la seva llibertat de gestió integral per part del client, propietari i exclusiu en tot moment d’aquest.

  En molts casos, des de Gestinet realitzem la formació i exposició del projecte desenvolupat a mida amb el personal implicat del client, ja que és aquest qui l’haurà d’omplir amb dades i gestionar internament el dia a dia.

  Assessorament i consultoria sobre desenvolupaments a mida

  Des de Gestinet oferim un servei de consultoria i assessorament sobre possibles idees i propostes de desenvolupaments interessants a mida per part dels clients, propostes i dubtes en aquest sentit, i en realitzem la consultoria per assessorar en cada cas les possibilitats d’èxit i/o observacions en millores, evolucions i/o alternatives, des del punt de vista dels professionals de Gestinet, una empresa amb molts anys d’experiència sobre aquest tipus de projectes i desenvolupaments a mida.

  Contacti amb nosaltres

  El desenvolupament a mida com a eina de millora i innovació empresarial

  El desenvolupament a mida que oferim des de la nostra empresa afecta directament a qualsevol sector, àmbit i activitat empresarial, cercant en tot moment la millora i optimització de tot tipus de processos i gestions, consolidant el desenvolupament dins l’estructura i dinamisme intern de l’empresa, qui governa i gestiona les dades i informació inclosa.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1113 votes)

  Els nostres articles de Desenvolupament a mida

  Manteniment web

  Manteniment de pàgina web, botiga virtual i blog

  El manteniment web és necessari per a preservar la qualitat d’una pàgina, mantenir la millor imatge corporativa i assegurar que pot rebre perfectament als usuaris. Una web, sense […]

  Manteniment web

  Servei expert en WordPress i manteniment web

  En el moment que una web està dissenyada, entra en joc el seu manteniment periòdic. Mai s’ha de descuidar la imatge i el correcte funcionament d’una pàgina d’empresa, […]

  kit digital

  Kit Digital, ajuts a fons perdut amb Gestinet. Som Agent Digitalitzador

  La digitalització és clau per a les empreses, no sols per a mantenir-se a flotació dins del seu sector, sinó per a trobar noves oportunitats que facin que […]

  Necessita suport en Desenvolupament a mida? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat