ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  EXPERTS EN CONSULTORIA INFORMÀTICA I ASSESSORAMENT

  Realitzem la consultoria informàtica i assessorament informàtic tant a nivell solucions software com hardware i la combinació de les dues si escau.

  Contacti amb nosaltres

  Una gran experiència en consultoria informàtica i un equip professional potent i consolidat són les claus de l’èxit que Gestinet ofereix en cada projecte i client

  El nostre servei de consultoria informàtica compta amb una gran experiència i una gran cartera de clients i projectes consolidats en múltiples sectors i àmbits empresarials, tant en el desenvolupament de plataformes i solucions de software, com l’assessorament i implementació de solucions hardware.

  En l’etapa de planificació del funcionament i gestió d’un projecte i/o empresa, és molt important i vital per aquesta, realitzar l’adequada selecció dels sistemes de suport administratius, processos informàtics i de gestió. Aquests sistemes escollits s’han d’ajustar a totes les necessitats i requeriments a curt, mitjà i llarg termini.

  El nostre servei de consultoria informàtica i assessorament s’implica i forma part activa de cada projecte i client, oferint en tot moment la millor solució i implementació adient per abordar i aconseguir els objectius marcats i la seva consolidació amb el temps. En gairebé tots els casos, s’estableixen uns processos i terminis que cal respectar al màxim amb l’objectiu d’acomplir i finalitzar cada projecte seguint la planificació marcada pels nostres assessors.

  Per part dels nostres assessors i consultors informàtics, a l’hora de determinar el millor servei i solució a mida en cada cas, sigui software i/o hardware, cal tenir sempre molt en compte, almenys, els següents factors i paràmetres: objectiu i finalitat de cada projecte, recursos humans i tècnics del client, pressupost i terminis.

  A l’igual que comptar amb un òptim Disseny web, un fiable servei de Manteniment informàtic i una potent estratègia de Posicionament web, sobretot Posicionament Google són vitals per a qualsevol empresa d’avui dia; comptar amb un bon assessorament i consultoria informàtica també és necessari per abordar nous reptes informàtics, evolucions dins un model de negoci, millores de recursos i processos interns, etc…

  Per part de Gestinet, recomanem i utilitzem sempre les millors solucions del mercat, tenint en compte les especificacions de cada projecte i client, assegurant-nos en tots els casos la seva correcta implementació, gestió, manteniment i evolució, evitant així problemes i incidències a curt, mitjà i llarg termini.

  Consultoria Infromàtica
  Consultoria Informàtica

  Les millors solucions en assessorament i consultoria informàtica en software

  Comptem amb una gran experiència en l’assessorament i desenvolupament de projectes de tot tipus i plataformes a nivell software, amb un gran equip humà propi de programadors i desenvolupadors experts, assegurant en cada projecte la implementació de la millor solució tecnològica a mida. A Gestinet som desenvolupadors de software de tot tipus de plataformes i codis de programació més utilitzats i reconeguts, assegurant-nos en cada projecte, la seva correcta implementació, gestió i evolució.

  Contacti amb nosaltres

  Les millors solucions en assessorament i consultoria informàtica en hardware

  Disposem d’un gran equip professional i d’experiència en consultoria, assessorament i desenvolupament de projectes de tot tipus i plataformes a nivell hardware i infraestructures informàtiques, amb un gran equip humà propi d’enginyers, tècnics i desenvolupadors experts, assegurant en cada projecte la implementació de la millor solució tecnològica.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web

  Els nostres articles de Consultoria Informàtica

  manteniment informàtic

  Eviti atacs gràcies al manteniment informàtic

  La seguretat informàtica és vital a qualsevol empresa per a evitar ciberatacs que poden perjudicar greument la infraestructura tecnològica i malmetre els equips, així com tenir accés a […]

  manteniment informàtica

  El millor manteniment de la seva instal.lació informàtica

  Si la seva empresa compta amb ordinadors i altres dispositius, requereix un manteniment de la seva instal.lació informàtica que verifiqui que funcionen correctament. A més, és necessari tenir […]

  manteniment informàtic

  Per què comptar amb una empresa de manteniment informàtic?

  El manteniment informàtic periòdic millora la productivitat d’una empresa, a més d’allargar la vida útil dels seus ordinadors. Aquests dos aspectes són només dos grans avantatges, entre molts […]

  Necessita suport en Consultoria Informàtica? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat