ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  EXPERTS EN CONSULTORIA INFORMÀTICA I ASSESSORAMENT

  Realitzem la consultoria informàtica i assessorament informàtic tant a nivell solucions software com hardware i la combinació de les dues si escau.

  Contacti amb nosaltres

  Una gran experiència en consultoria informàtica i un equip professional potent i consolidat són les claus de l’èxit que Gestinet ofereix en cada projecte i client

  El nostre servei de consultoria informàtica compta amb una gran experiència i una gran cartera de clients i projectes consolidats en múltiples sectors i àmbits empresarials, tant en el desenvolupament de plataformes i solucions de software, com l’assessorament i implementació de solucions hardware.

  En l’etapa de planificació del funcionament i gestió d’un projecte i/o empresa, és molt important i vital per aquesta, realitzar l’adequada selecció dels sistemes de suport administratius, processos informàtics i de gestió. Aquests sistemes escollits s’han d’ajustar a totes les necessitats i requeriments a curt, mitjà i llarg termini.

  El nostre servei de consultoria informàtica i assessorament s’implica i forma part activa de cada projecte i client, oferint en tot moment la millor solució i implementació adient per abordar i aconseguir els objectius marcats i la seva consolidació amb el temps. En gairebé tots els casos, s’estableixen uns processos i terminis que cal respectar al màxim amb l’objectiu d’acomplir i finalitzar cada projecte seguint la planificació marcada pels nostres assessors.

  Per part dels nostres assessors i consultors informàtics, a l’hora de determinar el millor servei i solució a mida en cada cas, sigui software i/o hardware, cal tenir sempre molt en compte, almenys, els següents factors i paràmetres: objectiu i finalitat de cada projecte, recursos humans i tècnics del client, pressupost i terminis.

  A l’igual que comptar amb un òptim Disseny web, un fiable servei de Manteniment informàtic i una potent estratègia de Posicionament web, sobretot Posicionament Google són vitals per a qualsevol empresa d’avui dia; comptar amb un bon assessorament i consultoria informàtica també és necessari per abordar nous reptes informàtics, evolucions dins un model de negoci, millores de recursos i processos interns, etc…

  Per part de Gestinet, recomanem i utilitzem sempre les millors solucions del mercat, tenint en compte les especificacions de cada projecte i client, assegurant-nos en tots els casos la seva correcta implementació, gestió, manteniment i evolució, evitant així problemes i incidències a curt, mitjà i llarg termini.

  Consultoria Infromàtica
  Consultoria Informàtica

  Les millors solucions en assessorament i consultoria informàtica en software

  Comptem amb una gran experiència en l’assessorament i desenvolupament de projectes de tot tipus i plataformes a nivell software, amb un gran equip humà propi de programadors i desenvolupadors experts, assegurant en cada projecte la implementació de la millor solució tecnològica a mida. A Gestinet som desenvolupadors de software de tot tipus de plataformes i codis de programació més utilitzats i reconeguts, assegurant-nos en cada projecte, la seva correcta implementació, gestió i evolució.

  Contacti amb nosaltres

  Les millors solucions en assessorament i consultoria informàtica en hardware

  Disposem d’un gran equip professional i d’experiència en consultoria, assessorament i desenvolupament de projectes de tot tipus i plataformes a nivell hardware i infraestructures informàtiques, amb un gran equip humà propi d’enginyers, tècnics i desenvolupadors experts, assegurant en cada projecte la implementació de la millor solució tecnològica.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web

  Els nostres articles de Consultoria Informàtica

  manteniment informàtic

  El manteniment informàtic dels ordinadors i altres equips

  Tenir un servei de manteniment informàtic professional al seu abast és clau pel seu negoci. Gràcies a aquest suport, pot disposar d’una infraestructura amb les millors condicions i […]

  manteniment informàtic

  Suport i manteniment informàtic adaptat a la seva empresa

  Les empreses han d’invertir en equips informàtics per a poder desenvolupar les seves tasques diàries i facilitar qualsevol procés. Els ordinadors aporten gran valor a un negoci i […]

  manteniment informàtic

  El gran suport que ofereixen les empreses de manteniment informàtic

  El manteniment informàtic és un servei essencial que fa que una corporació pugui gaudir d’un òptim funcionament de la seva infraestructura tecnològica, tenir el millor assessorament professional i […]

  Necessita suport en Consultoria Informàtica? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat