ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  BOTIGUES VIRTUALS AVANÇADES I A MIDA

  La clau de l’èxit d’una botiga virtual és que a Gestinet realitzem cada projecte amb un
  tractament i plantejament únic i específic per a cada tipus, model i sector.

  Contacti amb nosaltres

  Creem botigues virtuals avançades i a mida

  A Gestinet som experts en el disseny i desenvolupament de botigues virtuals de tot tipus, tant bàsiques com avançades. Comptem amb una gran experiència en aquest tipus de projectes on-line i ens hem convertit, amb el temps, en una referència dins d’aquest sector i àmbit, aconseguint perfeccionar models de botigues on-line potents, comercials i atractives, cuidant i mimant en tot moment la faceta SEO en cada projecte.

  Botigues Virtuals
  Botigues Virtuals

  El nostre equip professional analitza i confecciona en cada cas una proposta a mida sobre el tipus de botiga virtual, com decidir si realitzar-la sota plataforma CMS o programar-la a mida, l’estratègia a internet a escollir que millor encaixa amb les necessitats i objectius finals de la botiga virtual i client, etc…

  Som experts en la creació, gestió i manteniment de les plataformes CMS de botigues virtuals més conegudes i utilitzades globalment com Prestashop, Magento, Shopify, OpenCart, OsCommerce i WooCommerce. En totes les plataformes i casos oferim des de la creació de la botiga virtual a la seva gestió integral i el manteniment tant de continguts com de versions i actualitzacions en aquest sentit.

  A l’igual que comptar amb un òptim Disseny web, un fiable servei de Manteniment informàtic i una potent estratègia de Posicionament web, sobretot Posicionament Google són vitals per a qualsevol empresa avui dia, tenir serveis i processos informàtics desenvolupats a mida també formen part vital de qualsevol empresa, la seva projecció i evolució com a model de negoci.

  Òbviament, des de Gestinet, en cada projecte de botiga virtual que desenvolupem, recomanem l’execució d’una estratègia de màrqueting on-line i SEO/SEM per garantir-ne l’èxit i futur amb trànsit i clients potencials, sempre en funció de cada projecte, client i objectius a aconseguir.

  Comptem actualment amb la gestió i manteniment de models de negoci on-line que empren potents botigues virtuals amb un mercat i canal de captació de client potencial únicament per internet, amb el que això suposa a nivell exigència i implicació en cada projecte per part del nostre equip professional.

  Una botiga virtual és el millor aparador al món

  A Gestinet entenem perfectament la importància i exigència que implica l’elaboració d’una botiga virtual i, per aquest motiu, cada projecte per nosaltres és un repte únic que tractem de forma exigent i exclusiva, amb l’objectiu de desenvolupar un projecte amb personalitat pròpia i amb màximes garanties d’èxit i futur.

  Contacti amb nosaltres

  És important que cada botiga virtual vagi acompanyada d’una potent estratègia de màrqueting on-line

  A Gestinet som experts en la creació d’estratègies de màrqueting on-line i SEO/SEM, cercant en tot moment els millors resultats i la captació constant de clients potencials per tal de transformar-los en vendes i provocar la seva fidelització. Només d’aquesta manera es pot aconseguir amb màximes garanties que una botiga virtual tingui èxit i pugui perdurar on-line amb el temps.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1179 votes)

  Els nostres articles de Botigues Virtuals

  COM ACTUALITZAR UNA WEB

  Com actualitzar i mantenir una pàgina web d’empresa?

  Tenir una presència en línia sòlida és imprescindible per a qualsevol empresa que desitgi aconseguir l’èxit. I en el cor d’aquesta presència es troba una pàgina web empresarial […]

  manteniment pàgines web

  La importància del manteniment web: com tenir un disseny actualitzat i segur

  Tenir una presència digital forta i sòlida és fonamental per a qualsevol empresa. Les pàgines web s’han convertit en la seva carta de presentació virtual, i és vital […]

  Manteniment web

  Manteniment de pàgines web: Com assegurar-se que un lloc web estigui sempre en funcionament

  Si té una pàgina web, és important assegurar-se que estigui sempre en funcionament i que ofereixi una experiència fluida per als usuaris. Si no es realitza un manteniment […]

  Necessita suport en Botigues Virtuals? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat