ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  SOM PARTNERS I DISTRIBUÏDORS OFICIALS DE LES MILLORS SOLUCIONS HARDWARE I SOFTWARE

  Des de fa molts anys, a Gestinet som Partners, implementadors i distribuïdors de les
  millors solucions del mercat, tant a nivell de software com hardware.

  Contacti amb nosaltres

  Una gran experiència en la implementació de solucions software i hardware

  A Gestinet ens encarreguem de realitzar la implementació de qualsevol hardware i software per tal de cobrir les necessitats específiques de cada projecte i client. Som distribuïdors oficials de diverses marques, de reconegut prestigi internacional. Solucions ERP, CRM, antivirus i solucions especialitzades tant a nivell de servidors com a nivell de software específic per a qualsevol tipus de necessitats i solucions.

  Més de 20 anys d’experiència amb les marques de més prestigi del sector informàtic, ens ajuden a aportar les millors solucions per a totes les seves necessitats empresarials, nous reptes i millores en aquest sentit.

  A Gestinet disposem d’un equip professional expert en l’assessorament i consultoria, que realitzarà el seguiment necessari per a obtenir el màxim rendiment tant en hardware com en software.

  A l’igual que el Manteniment informàtic és vital per a qualsevol empresa avui dia, el correcte assessorament sobre inversions en hardware i software també són de gran rellevància ja que afecten directament la dinàmica i projecció de cada empresa.

  Hardware i Software
  Hardware i Software

  Les millors solucions hardware a mida

  Comptem amb una gran experiència en l’assessorament i implementació de projectes de tot tipus i plataformes a nivell hardware, amb un gran equip humà propi d’enginyers, tècnics i desenvolupadors experts, assegurant en cada projecte la implementació de la millor solució tecnològica a mida. A Gestinet som Partners implementadors de tot tipus de solucions hardware de les marques i fabricants més utilitzats i reconeguts, assegurant-nos en cada projecte la seva correcta implementació i gestió.

  Contacti amb nosaltres

  Les millors solucions software a mida

  Disposem d’un gran equip professional i d’experiència en la consultoria, l’assessorament i desenvolupament de projectes de tot tipus en l’àmbit de software, tant en la seva implementació com la gestió i el manteniment posterior, amb un gran equip humà propi d’enginyers, tècnics i desenvolupadors experts, assegurant en cada projecte la implementació de la millor solució tecnològica a mida.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web

  Els nostres articles de Hardware i software

  centraletes virtuals

  Ara també a Gestinet Telefonia, Centraletes Virtuals i Fibra Òptica

  Amb l’objectiu d’oferir tots els serveis relacionats amb el sector IT, a Gestinet posem a la disposició dels nostres clients Telefonia mòbil i Fixa, Centraletes Virtuals i Fibra […]

  manteniment informàtic

  Manteniment i suport informàtic per a empreses

  Patir incidències de caràcter tecnològic provoca grans perjudicis en un negoci i, inclús, haver d’aturar la seva activitat laboral fins que el problema o avaria pugui resoldre’s. Per […]

  manteniment informàtic

  Recuperar arxius amb manteniment informàtic

  Gràcies al suport del manteniment informàtic, és possible que la seva informació i dades es mantinguin salvaguardades, fora de l’abast de tercers que podrien perjudicar seriosament la seva […]

  Necessita suport en Hardware i Software? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat