ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

He llegit i accepto la Política de privacitat

SOM PARTNERS I DISTRIBUÏDORS OFICIALS DE LES MILLORS SOLUCIONS HARDWARE I SOFTWARE

Des de fa molts anys, a Gestinet som Partners, implementadors i distribuïdors de les
millors solucions del mercat, tant a nivell de software com hardware.

Contacti amb nosaltres

Una gran experiència en la implementació de solucions software i hardware

A Gestinet ens encarreguem de realitzar la implementació de qualsevol hardware i software per tal de cobrir les necessitats específiques de cada projecte i client. Som distribuïdors oficials de diverses marques, de reconegut prestigi internacional. Solucions ERP, CRM, antivirus i solucions especialitzades tant a nivell de servidors com a nivell de software específic per a qualsevol tipus de necessitats i solucions.

Més de 20 anys d’experiència amb les marques de més prestigi del sector informàtic, ens ajuden a aportar les millors solucions per a totes les seves necessitats empresarials, nous reptes i millores en aquest sentit.

A Gestinet disposem d’un equip professional expert en l’assessorament i consultoria, que realitzarà el seguiment necessari per a obtenir el màxim rendiment tant en hardware com en software.

A l’igual que el Manteniment informàtic és vital per a qualsevol empresa avui dia, el correcte assessorament sobre inversions en hardware i software també són de gran rellevància ja que afecten directament la dinàmica i projecció de cada empresa.

Hardware i Software
Hardware i Software

Les millors solucions hardware a mida

Comptem amb una gran experiència en l’assessorament i implementació de projectes de tot tipus i plataformes a nivell hardware, amb un gran equip humà propi d’enginyers, tècnics i desenvolupadors experts, assegurant en cada projecte la implementació de la millor solució tecnològica a mida. A Gestinet som Partners implementadors de tot tipus de solucions hardware de les marques i fabricants més utilitzats i reconeguts, assegurant-nos en cada projecte la seva correcta implementació i gestió.

Contacti amb nosaltres

Les millors solucions software a mida

Disposem d’un gran equip professional i d’experiència en la consultoria, l’assessorament i desenvolupament de projectes de tot tipus en l’àmbit de software, tant en la seva implementació com la gestió i el manteniment posterior, amb un gran equip humà propi d’enginyers, tècnics i desenvolupadors experts, assegurant en cada projecte la implementació de la millor solució tecnològica a mida.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

SEO Posicionament Web

Els nostres articles de Hardware i software

manteniment informàtic

4 Beneficis del manteniment informàtic

Per a qualsevol negoci és essencial tenir un suport informàtic al seu costat, ja que pot beneficiar-se de tots els avantatges que li pot proporcionar. El manteniment dels […]

manteniment informàtic

Qui són els ciberdelinqüents i com el manteniment informàtic evita la seva entrada

El món digital aporta molts aspectes positius a les empreses avui dia, però cal estar atents a les possibles vulnerabilitats a les quals estan exposades. Els ciberdelinqüents en […]

manteniment informàtic

Per què una consultoria informàtica forma part del manteniment

Un òptim suport informàtic inclou diferents serveis que fan que les empreses puguin ser més competitives, eficients, rendibles i tecnològicament més potents. I, dins d’aquestes tasques realitzades per […]

manteniment informàtic

Per què el manteniment informàtic l’ajudarà a ser més competitiu?

El món digital està en constant evolució i les empreses, sempre que vulguin oferir una imatge professional i actual, han de posar-se al dia i adaptar-se a les […]

Necessita suport en Hardware i Software? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat