He llegit i accepto la Política de privacitat

Hardware i software

SOM PARTNERS I DISTRIBUÏDORS OFICIALS DE LES MILLORS SOLUCIONS HARDWARE I SOFTWARE

Des de fa molts anys, a Gestinet som Partners, implementadors i distribuïdors de les
millors solucions del mercat, tant a nivell de software com hardware.

Contacti amb nosaltres

Una gran experiència en la implementació de solucions software i hardware

A Gestinet ens encarreguem de realitzar la implementació de qualsevol hardware i software per tal de cobrir les necessitats específiques de cada projecte i client. Som distribuïdors oficials de diverses marques, de reconegut prestigi internacional. Solucions ERP, CRM, antivirus i solucions especialitzades tant a nivell de servidors com a nivell de software específic per a qualsevol tipus de necessitats i solucions.

Més de 20 anys d’experiència amb les marques de més prestigi del sector informàtic, ens ajuden a aportar les millors solucions per a totes les seves necessitats empresarials, nous reptes i millores en aquest sentit.

A Gestinet disposem d’un equip professional expert en l’assessorament i consultoria, que realitzarà el seguiment necessari per a obtenir el màxim rendiment tant en hardware com en software.

A l’igual que el Manteniment informàtic és vital per a qualsevol empresa avui dia, el correcte assessorament sobre inversions en hardware i software també són de gran rellevància ja que afecten directament la dinàmica i projecció de cada empresa.

Les millors solucions hardware a mida

Comptem amb una gran experiència en l’assessorament i implementació de projectes de tot tipus i plataformes a nivell hardware, amb un gran equip humà propi d’enginyers, tècnics i desenvolupadors experts, assegurant en cada projecte la implementació de la millor solució tecnològica a mida. A Gestinet som Partners implementadors de tot tipus de solucions hardware de les marques i fabricants més utilitzats i reconeguts, assegurant-nos en cada projecte la seva correcta implementació i gestió.

Contacti amb nosaltres

Les millors solucions software a mida

Disposem d’un gran equip professional i d’experiència en la consultoria, l’assessorament i desenvolupament de projectes de tot tipus en l’àmbit de software, tant en la seva implementació com la gestió i el manteniment posterior, amb un gran equip humà propi d’enginyers, tècnics i desenvolupadors experts, assegurant en cada projecte la implementació de la millor solució tecnològica a mida.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5

Els nostres articles de Hardware i Software

  • Manteniment informàtic

Obtingui millor reputació empresarial gràcies al manteniment informàtic

gener 17th, 2019|Comentaris tancats a Obtingui millor reputació empresarial gràcies al manteniment informàtic

Obtenir una bona reputació on-line és imprescindible per tal de fidelitzar els clients que ja té i aconseguir-ne de nous. Les empreses que tenen presència [...]

  • Manteniment informàtic

Còpies de seguretat xifrades amb manteniment informàtic

gener 14th, 2019|Comentaris tancats a Còpies de seguretat xifrades amb manteniment informàtic

Les dades d’una empresa són una informació molt sensible que té un valor, en molts casos, incalculable. Per tant, perdre tant les seves dades com [...]

  • Manteniment informàtic

Avantatges del manteniment informàtic preventiu

gener 8th, 2019|Comentaris tancats a Avantatges del manteniment informàtic preventiu

Avui dia molts negocis tenen dependència del bon funcionament dels seus sistemes informàtics i, per tant, poden afectar a la productivitat i a l’atenció als [...]

  • any nou gestinet

Li desitgem Bon Any Nou!

gener 1st, 2019|Comentaris tancats a Li desitgem Bon Any Nou!

L’arribada d’un nou any sempre arriba amb nous objectius i desitjos per complir. Esperem poder compartir-los amb els nostres clients, col.laboradors i amics, i junts [...]

Necessita orientació sobre Hardware i Software? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat

Posicionament Web