ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  SOM PARTNERS I DISTRIBUÏDORS OFICIALS DE LES MILLORS SOLUCIONS HARDWARE I SOFTWARE

  Des de fa molts anys, a Gestinet som Partners, implementadors i distribuïdors de les
  millors solucions del mercat, tant a nivell de software com hardware.

  Contacti amb nosaltres

  Una gran experiència en la implementació de solucions software i hardware

  A Gestinet ens encarreguem de realitzar la implementació de qualsevol hardware i software per tal de cobrir les necessitats específiques de cada projecte i client. Som distribuïdors oficials de diverses marques, de reconegut prestigi internacional. Solucions ERP, CRM, antivirus i solucions especialitzades tant a nivell de servidors com a nivell de software específic per a qualsevol tipus de necessitats i solucions.

  Més de 20 anys d’experiència amb les marques de més prestigi del sector informàtic, ens ajuden a aportar les millors solucions per a totes les seves necessitats empresarials, nous reptes i millores en aquest sentit.

  A Gestinet disposem d’un equip professional expert en l’assessorament i consultoria, que realitzarà el seguiment necessari per a obtenir el màxim rendiment tant en hardware com en software.

  A l’igual que el Manteniment informàtic és vital per a qualsevol empresa avui dia, el correcte assessorament sobre inversions en hardware i software també són de gran rellevància ja que afecten directament la dinàmica i projecció de cada empresa.

  Hardware i Software
  Hardware i Software

  Les millors solucions hardware a mida

  Comptem amb una gran experiència en l’assessorament i implementació de projectes de tot tipus i plataformes a nivell hardware, amb un gran equip humà propi d’enginyers, tècnics i desenvolupadors experts, assegurant en cada projecte la implementació de la millor solució tecnològica a mida. A Gestinet som Partners implementadors de tot tipus de solucions hardware de les marques i fabricants més utilitzats i reconeguts, assegurant-nos en cada projecte la seva correcta implementació i gestió.

  Contacti amb nosaltres

  Les millors solucions software a mida

  Disposem d’un gran equip professional i d’experiència en la consultoria, l’assessorament i desenvolupament de projectes de tot tipus en l’àmbit de software, tant en la seva implementació com la gestió i el manteniment posterior, amb un gran equip humà propi d’enginyers, tècnics i desenvolupadors experts, assegurant en cada projecte la implementació de la millor solució tecnològica a mida.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web

  Els nostres articles de Hardware i software

  manteniment informàtic

  El gran suport que ofereixen les empreses de manteniment informàtic

  El manteniment informàtic és un servei essencial que fa que una corporació pugui gaudir d’un òptim funcionament de la seva infraestructura tecnològica, tenir el millor assessorament professional i […]

  serveis informàtics

  Necessita contractar serveis informàtics?

  Les incidències informàtiques que es produeixen a qualsevol empresa són moltes i afecten el seu bon funcionament. Actualment, la majoria de negocis compten amb equips i dispositius electrònics […]

  manteniment informàtic

  La importància de l’auditoria en el manteniment informàtic

  El manteniment informàtic executa moltes tasques vitals a les empreses, ja que actualment els ordinadors i altres dispositius són peces clau en un entorn tan tecnològic com en […]

  Necessita suport en Hardware i Software? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat