ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25

He llegit i accepto la Política de privacitat

SOM PARTNERS I DISTRIBUÏDORS OFICIALS DE LES MILLORS SOLUCIONS HARDWARE I SOFTWARE

Des de fa molts anys, a Gestinet som Partners, implementadors i distribuïdors de les
millors solucions del mercat, tant a nivell de software com hardware.

Contacti amb nosaltres

Una gran experiència en la implementació de solucions software i hardware

A Gestinet ens encarreguem de realitzar la implementació de qualsevol hardware i software per tal de cobrir les necessitats específiques de cada projecte i client. Som distribuïdors oficials de diverses marques, de reconegut prestigi internacional. Solucions ERP, CRM, antivirus i solucions especialitzades tant a nivell de servidors com a nivell de software específic per a qualsevol tipus de necessitats i solucions.

Més de 20 anys d’experiència amb les marques de més prestigi del sector informàtic, ens ajuden a aportar les millors solucions per a totes les seves necessitats empresarials, nous reptes i millores en aquest sentit.

A Gestinet disposem d’un equip professional expert en l’assessorament i consultoria, que realitzarà el seguiment necessari per a obtenir el màxim rendiment tant en hardware com en software.

A l’igual que el Manteniment informàtic és vital per a qualsevol empresa avui dia, el correcte assessorament sobre inversions en hardware i software també són de gran rellevància ja que afecten directament la dinàmica i projecció de cada empresa.

Hardware i Software
Hardware i Software

Les millors solucions hardware a mida

Comptem amb una gran experiència en l’assessorament i implementació de projectes de tot tipus i plataformes a nivell hardware, amb un gran equip humà propi d’enginyers, tècnics i desenvolupadors experts, assegurant en cada projecte la implementació de la millor solució tecnològica a mida. A Gestinet som Partners implementadors de tot tipus de solucions hardware de les marques i fabricants més utilitzats i reconeguts, assegurant-nos en cada projecte la seva correcta implementació i gestió.

Contacti amb nosaltres

Les millors solucions software a mida

Disposem d’un gran equip professional i d’experiència en la consultoria, l’assessorament i desenvolupament de projectes de tot tipus en l’àmbit de software, tant en la seva implementació com la gestió i el manteniment posterior, amb un gran equip humà propi d’enginyers, tècnics i desenvolupadors experts, assegurant en cada projecte la implementació de la millor solució tecnològica a mida.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

SEO Posicionament Web

Els nostres articles de Hardware i software

manteniment informàtic

El millor servei i protecció amb manteniment informàtic

Actualment, ens trobem dins unes circumstàncies inèdites, on el món digital té encara més importància i on els equips informàtics adquireixen més protagonisme. Per això, gràcies al manteniment […]

manteniment informàtic

Per què la prevenció és clau quan parlem de manteniment informàtic

El manteniment informàtic inclou els processos que fan que els sistemes informàtics d’una empresa estiguin sempre en funcionament i gaudeixin de la màxima seguretat. Tots aquests atorguen a […]

manteniment informàtic

Equips en perfecte estat gràcies al manteniment informàtic

Els seus ordinadors han d’estar operatius i funcionar en bones condicions sempre, ja que només així la seva empresa serà rendible i podrà donar un servei adequat. I, […]

manteniment informàtic

Gràcies al manteniment informàtic la seva empresa serà més forta

El manteniment informàtic li ofereix l’oportunitat que el seu negoci sigui més eficient, rendible, segur i, en definitiva, més fort i potent dins el seu sector. Gràcies a […]

Necessita suport en Hardware i Software? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat