ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  MANTENIMENT WEB INTEGRAL

  Realitzem el manteniment integral de qualsevol tipus de pàgines web,
  tant en l’àmbit de continguts, estructural, estètic i funcional.

  Contacti amb nosaltres

  L’importància d’un manteniment web integral, amb garanties de resposta ràpida

  A Gestinet ens encarreguem del manteniment complet d’aquelles pàgines web que ho requereixen, a tots nivells, des de la modificació de l’estructura web (apartats-subapartats), al seu contingut, tant modificacions estètiques i replantejament en aquest sentit i a escala funcional, d’usabilitat i també replantejaments per millorar les experiències dels seus usuaris.

  Manteniment Web
  Manteniment Web

  La nostra empresa compta amb molts anys d’experiència en la creació de pàgines web de tot tipus, models i àmbits, junt amb el seu posterior manteniment per assegurar-ne la vigència i actualització d’aquelles que ho requereixen.
  Des de Gestinet recomanem l’obligatorietat de mantenir les pàgines web ben actualitzades i modificar-les de forma periòdica, com més intensitat millor, premiant sempre abans la qualitat que la quantitat.

  És molt important, i també afecta directament a l’estratègia d’una pàgina web, que aquesta estigui ben actualitzada i que es realitzin les tasques de manteniment de forma periòdica, ja que això provoca que el robot de Google entengui que el seu contingut és sa i vigent, pel que val la pena el seu posicionament natural que provoca un nou trànsit potencial interessat en allò que explica la pàgina web indicada.

  A l’igual que comptar amb un òptim Disseny web, un fiable servei de Manteniment informàtic i una potent estratègia de Posicionament web, sobretot Posicionament Google són vitals per a qualsevol empresa avui dia, tenir serveis i processos informàtics desenvolupats a mida també formen part vital de qualsevol empresa, la seva projecció i evolució com a model de negoci.

  Des de Gestinet sabem que Google premia el contingut sa i vigent

  A Gestinet entenem perfectament la importància i rellevància que genera el manteniment i l’actualització constant d’una pàgina web, tant a nivell d’usuari com la seva repercussió en el seu posicionament natural dins Google, per aquest motiu cada pàgina web per nosaltres és única i li cal un tractament específic per reforçar i assegurar aquests resultats i repercussió a internet.

  Contacti amb nosaltres

  Manteniment web professional i eficaç

  Des de Gestinet realitzem els serveis de manteniment i actualitzacions en tot tipus de pàgines web de forma integral i per part del nostre propi equip programador i dissenyador en plantilla, amb temps de resposta garantit al client.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1196 votes)

  Els nostres articles de Manteniment Web

  Manteniment web

  La importància del manteniment web: Com evitar problemes en la seva pàgina

  El manteniment d’una pàgina web és un pilar fonamental en el món digital. Sovint, quan es pensa en la creació d’un lloc web, se sol centrar en el […]

  COM ACTUALITZAR UNA WEB

  Com actualitzar i mantenir una pàgina web d’empresa?

  Tenir una presència en línia sòlida és imprescindible per a qualsevol empresa que desitgi aconseguir l’èxit. I en el cor d’aquesta presència es troba una pàgina web empresarial […]

  manteniment pàgines web

  La importància del manteniment web: com tenir un disseny actualitzat i segur

  Tenir una presència digital forta i sòlida és fonamental per a qualsevol empresa. Les pàgines web s’han convertit en la seva carta de presentació virtual, i és vital […]

  Necessita suport en Manteniment Web? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat