He llegit i accepto la Política de privacitat

Manteniment web

MANTENIMENT WEB INTEGRAL

Realitzem el manteniment integral de qualsevol tipus de pàgines web,
tant en l’àmbit de continguts, estructural, estètic i funcional.

Contacti amb nosaltres

L’importància d’un manteniment web integral, amb garanties de resposta ràpida

A Gestinet ens encarreguem del manteniment complet d’aquelles pàgines web que ho requereixen, a tots nivells, des de la modificació de l’estructura web (apartats-subapartats), al seu contingut, tant modificacions estètiques i replantejament en aquest sentit i a escala funcional, d’usabilitat i també replantejaments per millorar les experiències dels seus usuaris.

La nostra empresa compta amb molts anys d’experiència en la creació de pàgines web de tot tipus, models i àmbits, junt amb el seu posterior manteniment per assegurar-ne la vigència i actualització d’aquelles que ho requereixen.
Des de Gestinet recomanem l’obligatorietat de mantenir les pàgines web ben actualitzades i modificar-les de forma periòdica, quanta més intensitat millor, premiant sempre abans la qualitat que la quantitat.

És molt important, i també afecta directament a l’estratègia d’una pàgina web, que aquesta estigui ben actualitzada i que es realitzin les tasques de manteniment de forma periòdica, ja que això provoca que el robot de Google entengui que el seu contingut és sa i vigent, pel que val la pena el seu posicionament natural que provoca un nou trànsit potencial interessat en allò que explica la pàgina web indicada.

A l’igual que comptar amb un òptim Disseny web, un fiable servei de Manteniment informàtic i una potent estratègia de Posicionament web, sobretot Posicionament Google són vitals per a qualsevol empresa avui dia, tenir serveis i processos informàtics desenvolupats a mida també formen part vital de qualsevol empresa, la seva projecció i evolució com a model de negoci.

Des de Gestinet sabem que Google premia el contingut sa i vigent

A Gestinet entenem perfectament la importància i rellevància que genera el manteniment i l’actualització constant d’una pàgina web, tant a nivell d’usuari com la seva repercussió en el seu posicionament natural dins Google, per aquest motiu cada pàgina web per nosaltres és única i li cal un tractament específic per reforçar i assegurar aquests resultats i repercussió a internet.

Contacti amb nosaltres

Manteniment web professional i eficaç

Des de Gestinet realitzem els serveis de manteniment i actualitzacions en tot tipus de pàgines web de forma integral i per part del nostre propi equip programador i dissenyador en plantilla, amb temps de resposta garantit al client.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5

Els nostres articles de Manteniment Web

  • Posicionament web Blockchain

La Generalitat de Catalunya impulsa la implementació de Blockchain

juliol 31st, 2018|Comentaris tancats a La Generalitat de Catalunya impulsa la implementació de Blockchain

Des del govern de la Generalitat de Catalunya es promourà l’ús de la tecnologia Blockchain per aprofitar-ne les seves potencialitats. S’ha aprovat estudiar la tecnologia [...]

  • Disseny web

Quins colors utilitzar en el disseny web de la seva pàgina

juliol 2nd, 2018|Comentaris tancats a Quins colors utilitzar en el disseny web de la seva pàgina

Els colors són una de les parts més a tenir en compte del disseny web i, per tant, s’han d’escollir cuidadosament. És important analitzar quins [...]

El Big Data transforma els models de negoci

abril 24th, 2018|Comentaris tancats a El Big Data transforma els models de negoci

El món empresarial ha transformat la manera de fer negocis gràcies a l’aprofitament de les dades que recullen. Es tracta del Big Data. Tot i [...]

  • botigues virtuals

El seguiment de les comandes en les botigues virtuals

abril 20th, 2018|Comentaris tancats a El seguiment de les comandes en les botigues virtuals

En els darrers anys les botigues virtuals estan agafant força degut a molts factors, entre d’altres, a la facilitat d’adquirir els productes i/o serveis desde [...]

Necessita suport en Manteniment Web? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat

Posicionament Web