He llegit i accepto la Política de privacitat

Backup cloud

EL BACKUP CLOUD MÉS POTENT DEL MERCAT

A Gestinet oferim serveis de Backup Cloud (Còpies de seguretat al núvol) mitjançant
Microsoft® Azure, màxima fiabilitat i seguretat.

Contacti amb nosaltres

El servei de Backup Cloud 100% personalitzable i escalable

El nostre servei Gestinet Backup Cloud és gestionat pel nostre equip de professionals experts, amb una llarga experiència en aquesta tecnologia i en tot tipus de projectes backup al núvol a mida realitzats pels nostres clients, durant els projectes duts a terme amb aquesta solució tan potent, eficient i escalable en funció de cada necessitat.

Disposem actualment de plans de Backup Cloud dissenyats i escalables en funció del volum de dades i verificacions necessàries, però alhora també disposem de productes dissenyats a mida sobre aquest servei que va en funció de les necessitats i requeriments de cada projecte i client. Aquest servei de Backup Cloud mecanitzat i monitorat 24/7/365 assoleix totes les exigències i requeriments necessaris tant en el compliment de la LOPD com en garanties sobre paràmetres de seguretat informàtica.

Som Partners de la millor solució Cloud del sector, Microsoft® Azure, amb les millors prestacions del mercat, màxims rendiments i seguretat que proporcionen als nostres clients la solució Backup Cloud definitiva i escalable a mida. D’aquesta forma, podem realitzar des de petits i específics projectes de Backup al núvol, fins a grans projectes per a clients més grans i exigents tecnològicament.

En formar part de la solució Microsoft® Azure, coneixem i assessorem sobre la millor solució per a cada projecte i client més adient i en funció de les seves necessitats i requeriments, des de solucions backup al núvol bàsiques, passant per la implementació de solucions backup cloud exigents i d’envergadura. Tots aquests serveis de backup cloud són íntegrament governats i monitorats pels nostres tècnics experts per a assegurar-nos l’estabilitat i seguretat d’aquests.

A l’igual que comptar amb un òptim Disseny web, un fiable servei de Manteniment informàtic i una potent estratègia de Posicionament web, sobretot Posicionament Google són vitals per a qualsevol empresa avui dia, comptar amb un òptim sistema de Backup Cloud també és vital i necessari per a qualsevol empresa i la seva integritat.

A Gestinet donem màxima prioritat a la seguretat de cada solució en còpies de seguretat Cloud dissenyada i implementada per a cada projecte i client, per aquest motiu recomanem amb màximes garanties i prestacions amb la solució Backup Cloud mitjançant plataformes Microsoft® Azure.

Les seves dades són la nostra màxima prioritat

Realitzem l’assessorament, disseny i implementació de solucions Backup Cloud de tot tipus, per a qualsevol tipus de projecte i client, des de quelcom més bàsic i funcional, a sistemes més avançats i exigents. Totes les seves dades i informació al núvol 24/7/365 amb màximes prestacions, fiabilitat i seguretat.

Contacti amb nosaltres

Servei de Backup Cloud 100% fiable i segur

A Gestinet sempre ens hem preocupat per les millores i evolució tecnològica sobre aquesta faceta tan important per a qualsevol empresa, la realització i integritat de les seves còpies de seguretat (Backups) al núvol, prioritzant en aquest sentit la màxima seguretat, estabilitat del sistema i fiabilitat d’aquest. Avui dia, gràcies a solucions com Microsoft® Azure, s’han convertit en plataformes ja consolidades i contrastades en múltiples implementacions i anys d’experiència en projectes i casos d’èxit desenvolupats per la nostra empresa en tecnologia Cloud, en aquest cas còpies de seguretat al núvol.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5

Els nostres articles de Backup Cloud

  • Manteniment informàtic

Com prevenir robatoris d’identitat a internet gràcies al Manteniment Informàtic

abril 13th, 2018|Comentaris tancats a Com prevenir robatoris d’identitat a internet gràcies al Manteniment Informàtic

El robatori o suplantació d’identitat implica que altres persones obtinguin informació seva o de la seva empresa fent un ús inadequat i il.legal de les [...]

  • Manteniment informàtic

És rentable tenir un servei de manteniment informàtic?

abril 11th, 2018|Comentaris tancats a És rentable tenir un servei de manteniment informàtic?

Sí i, encara que pensi que és un producte pensat per les grans empreses, inclús és més necessari en les petites i mitjanes. El motiu [...]

La revolució de la impressió 3D

abril 10th, 2018|Comentaris tancats a La revolució de la impressió 3D

La imaginació no té límits, i la creativitat en el món actual no té fronteres. Així ho demostren els creadors de la primera impressora 3D [...]

Chatbots, el futur de la comunicació amb intel·ligència artificial

abril 4th, 2018|Comentaris tancats a Chatbots, el futur de la comunicació amb intel·ligència artificial

Dia rere dia al món tecnològic creixen les aplicacions impulsades per la Intel·ligència Artificial, com el processament del llenguatge natural, la visió a través dels [...]

Necessita suport en Backup Cloud? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat

Posicionament Web