ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  EL BACKUP CLOUD MÉS POTENT DEL MERCAT

  A Gestinet oferim serveis de Backup Cloud (Còpies de seguretat al núvol) mitjançant
  Microsoft® Azure, màxima fiabilitat i seguretat.

  Contacti amb nosaltres

  El servei de Backup Cloud 100% personalitzable i escalable

  El nostre servei Gestinet Backup Cloud és gestionat pel nostre equip de professionals experts, amb una llarga experiència en aquesta tecnologia i en tot tipus de projectes backup al núvol a mida realitzats pels nostres clients, durant els projectes duts a terme amb aquesta solució tan potent, eficient i escalable en funció de cada necessitat.

  Disposem actualment de plans de Backup Cloud dissenyats i escalables en funció del volum de dades i verificacions necessàries, però alhora també disposem de productes dissenyats a mida sobre aquest servei que va en funció de les necessitats i requeriments de cada projecte i client. Aquest servei de Backup Cloud mecanitzat i monitorat 24/7/365 assoleix totes les exigències i requeriments necessaris tant en el compliment de la LOPD com en garanties sobre paràmetres de seguretat informàtica.

  Som Partners de la millor solució Cloud del sector, Microsoft® Azure, amb les millors prestacions del mercat, màxims rendiments i seguretat que proporcionen als nostres clients la solució Backup Cloud definitiva i escalable a mida. D’aquesta forma, podem realitzar des de petits i específics projectes de Backup al núvol, fins a grans projectes per a clients més grans i exigents tecnològicament.

  En formar part de la solució Microsoft® Azure, coneixem i assessorem sobre la millor solució per a cada projecte i client més adient i en funció de les seves necessitats i requeriments, des de solucions backup al núvol bàsiques, passant per la implementació de solucions backup cloud exigents i d’envergadura. Tots aquests serveis de backup cloud són íntegrament governats i monitorats pels nostres tècnics experts per a assegurar-nos l’estabilitat i seguretat d’aquests.

  A l’igual que comptar amb un òptim Disseny web, un fiable servei de Manteniment informàtic i una potent estratègia de Posicionament web, sobretot Posicionament Google són vitals per a qualsevol empresa avui dia, comptar amb un òptim sistema de Backup Cloud també és vital i necessari per a qualsevol empresa i la seva integritat.

  A Gestinet donem màxima prioritat a la seguretat de cada solució en còpies de seguretat Cloud dissenyada i implementada per a cada projecte i client, per aquest motiu recomanem amb màximes garanties i prestacions amb la solució Backup Cloud mitjançant plataformes Microsoft® Azure.

  Backup Cloud
  Backup Cloud

  Les seves dades són la nostra màxima prioritat

  Realitzem l’assessorament, disseny i implementació de solucions Backup Cloud de tot tipus, per a qualsevol tipus de projecte i client, des de quelcom més bàsic i funcional, a sistemes més avançats i exigents. Totes les seves dades i informació al núvol 24/7/365 amb màximes prestacions, fiabilitat i seguretat.

  Contacti amb nosaltres

  Servei de Backup Cloud 100% fiable i segur

  A Gestinet sempre ens hem preocupat per les millores i evolució tecnològica sobre aquesta faceta tan important per a qualsevol empresa, la realització i integritat de les seves còpies de seguretat (Backups) al núvol, prioritzant en aquest sentit la màxima seguretat, estabilitat del sistema i fiabilitat d’aquest. Avui dia, gràcies a solucions com Microsoft® Azure, s’han convertit en plataformes ja consolidades i contrastades en múltiples implementacions i anys d’experiència en projectes i casos d’èxit desenvolupats per la nostra empresa en tecnologia Cloud, en aquest cas còpies de seguretat al núvol.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1008 votes)

  Els nostres articles de Backup Cloud

  manteniment informàtic

  Serveis i manteniment informàtic per empreses

  Comptar amb sistemes informàtics en una empresa és imprescindible. Les organitzacions utilitzen diàriament el correu electrònic, els canals de venda on-line, la facturació digital, etc. I, tot això, […]

  manteniment informàtica

  Contractar una empresa de suport i manteniment informàtic

  Quan una empresa escull contractar un manteniment informàtic, adquireix la seguretat que els seus equips i sistemes estaran en les millors mans. És un suport professional imprescindible en […]

  manteniment informàtica

  Suport informàtic: seguretat i protecció davant atacs externs

  El suport i manteniment informàtic dels sistemes és imprescindible, ja que les empreses tenen alta demanda dels ordinadors i altres equips i aquests han d’estar sempre en perfecte […]

  Necessita suport en Backup Cloud? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat