ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Ciberseguretat per a sistemes

  Garanteix la invulnerabilitat dels teus sistemes ara! Descobreix com el nostre equip especialitzat en ciberseguretat pot protegir cada racó de la teva infraestructura digital.

  Contacti amb nosaltres

  Et preocupa la seguretat dels teus sistemes?

  En l’era digital, la seguretat dels teus sistemes informàtics no és una opció, és una necessitat. Protegir la teva informació confidencial, els teus sistemes i la teva infraestructura digital és crucial per a l’èxit i la continuïtat del teu negoci. Un sol atac cibernètic pot tenir conseqüències devastadores:

  • Pèrdues econòmiques: Costos de reparació de sistemes, recuperació de dades, multes per incompliment de normatives i pèrdua de productivitat.
  • Mal a la reputació: Pèrdua de confiança per part dels teus clients i socis
  • Interrupció del negoci: Incapacitat per a operar o accedir a les teves dades crítiques.

  Gestinet t’ofereix una completa gamma de serveis de ciberseguretat per a sistemes que t’ajudaran a protegir el teu negoci en línia de manera integral. A diferència d’altres proveïdors, no sols t’oferim solucions puntuals, sinó que t’acompanyem en tot el procés de millora de la teva seguretat, des de l’avaluació inicial fins a la implementació i el manteniment de les mesures de seguretat.

  Quins serveis oferim?

  Seguretat perimetral

  Implementem firewalls o tallafocs d’última generació (NGFW) amb avançada segmentació de xarxa. Utilitzem sistemes de detecció d’intrusions (IDS) i sistemes de prevenció d’intrusions (IPS) per a monitorar i prevenir amenaces en temps real. Oferim protecció contra atacs DDoS, assegurant la disponibilitat ininterrompuda dels teus serveis en línia. Configurem VPN’s segures per a possibilitar l’accés remot a la teva xarxa de manera completament segura. Confia en nosaltres per a enfortir la seguretat dels teus sistemes.

  Protecció de dispositius

  Oferim serveis especialitzats en ciberseguretat per a sistemes, abordant de manera integral la protecció de la teva xarxa. Això inclou la segmentació efectiva de la teva infraestructura en zones de seguretat dissenyades estratègicament per a resguardar els dispositius més crítics. A més, implementem mesures de seguretat adaptades a cada tipus de dispositiu, des de dispositius IoT fins a servidors i estacions de treball, assegurant una defensa específica i robusta.

  Així mateix, ens destaquem per proporcionar un control d’accés detallat i granular als dispositius i recursos de la teva xarxa. Això garanteix una gestió precisa i eficient de qui té accés a quin, enfortint així la seguretat general del teu entorn digital. El nostre enfocament se centra en la personalització i l’adaptabilitat, assegurant una defensa sòlida i a mesura per a les teves necessitats específiques.

  Sistema de gestió MDM Cloud Mobile Device Management

  El nostre avançat Sistema de Gestió MDM (Mobile Device Management) basat en el núvol, una solució integral per a l’administració i protecció de dispositius mòbils, incloent-hi telèfons intel·ligents i tauletes, utilitzats pels teus empleats.

  A través del nostre MDM Cloud, implementem polítiques de seguretat especialitzades per a dispositius mòbils, abastant aspectes essencials com l’aplicació de contrasenyes segures, el xifratge de dades i el control exhaustiu d’aplicacions. Aquesta estratègia garanteix un nivell òptim de protecció, adaptant-se a les necessitats específiques del teu entorn empresarial.

  Protecció Correu, Web i Dades Acronis Cyber Protect

  Proporcionem protecció avançada contra malware, ransomware i altres amenaces. La nostra solució inclou solucions de còpia de seguretat i recuperació davant desastres per a protegir les teves dades crítiques. Implementem filtrat de correu electrònic per a evitar correus no desitjats, phishing i programari maliciós, així com protecció web per a bloquejar llocs maliciosos i prevenir descàrregues no autoritzades.

  Prevenció de Ransomware – Eset Protect

  Oferim protecció proactiva contra atacs de ransomware mitjançant tecnologies de detecció i bloqueig. A més, brindem solucions de recuperació de dades per a ajudar-te a restaurar les teves dades en cas d’un atac. Realitzem monitoratge i anàlisi contínua de la teva xarxa per a detectar comportaments sospitosos.

  Gestió Xifrada de Dades

  Implementem xifratge de dades en repòs i en trànsit per a protegir-los d’accessos no autoritzats. A més, oferim solucions de gestió de claus per a protegir les claus de xifratge i garantim un control d’accés granular a les dades xifrades.

  Còpies de seguretat Immutables

  Duem a terme còpies de seguretat de les teves dades que no poden ser modificades o eliminades per hackers. Emmagatzemem aquestes còpies en un entorn segur i immutable, permetent una restauració ràpida i senzilla en cas d’un atac cibernètic.

  Sistemes de Doble Autenticació

  Implementem sistemes de doble autenticació (2FA) per a protegir els teus comptes d’usuari. Utilitzem mètodes d’autenticació multifactor com a SMS, OTP, tokens de maquinari o biometria, assegurant la defensa contra atacs de força bruta i robatori de contrasenyes.

  Protecció de Pagaments en línia

  Brindem protecció per als teus pagaments en línia contra fraus i estafes. Implementem mesures de seguretat com el protocol SSL/TLS i el token de seguretat 3D Secure, al mateix temps que monitorem les transaccions en línia per a detectar activitats sospitoses.

  Disseny Gràfic
  Disseny Gràfic

  Beneficis de ciberseguretat per sistemes:

  • Protegeix el teu lloc web de hackers i malware.
  • Millora la confiança dels teus clients.
  • Evita costosos danys al teu negoci.
  • Compleix amb les normatives de seguretat.

  Contacti amb nosaltres

  Per què triar-nos?

  • Som experts en ciberseguretat web amb anys d’experiència.
  • Oferim una àmplia gamma de serveis per a cobrir totes les teves necessitats.
  • Ens comprometem a proporcionar un servei d’alta qualitat a un preu competitiu.
  • La teva seguretat en línia és la nostra prioritat.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360° amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)

  Els nostres articles de Ciberseguretat

  seguretat informàtica

  La importància de la seguretat informàtica per a les empreses

  La seguretat informàtica és fonamental per a protegir les dades de les empreses. En aquest post, li explicarem per què és important i com protegir els seus sistemes […]

  0 comments
  manteniment informàtic

  Per què és tan important la seguretat i el manteniment dels seus equips?

  Els ordinadors i altres suports informàtics són eines molt valuoses i un dels recursos més utilitzats per a poder desenvolupar les tasques diàries d’una empresa. És per això […]

  0 comments
  manteniment informàtic

  6 consells per a obtenir seguretat informàtica

  La seguretat informàtica és imprescindible actualment, especialment per a les empreses que mouen gran quantitat d’informació i dades cada dia, a més de la documentació dels seus clients. […]

  0 comments

  Necessita suport en Ciberseguretat? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat