ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  LINKBUILDING GESTINET, POPULARITAT I REPUTACIÓ A GOOGLE

  Gestinet compta amb molts anys d’experiència a internet i això ens ha permès crear una plataforma Linkbuilding potent i fiable,
  que transmet als enllaços popularitat i reputació dins Google.

  Contacti amb nosaltres

  La plataforma Linkbuilding de Gestinet és la millor estratègia SEO Off-Page

  Des dels inicis amb DMOZ fins a l’actualitat amb plataformes Linkbuilding, encara que diguin que l’efecte dins Google ja no és vigent, a Gestinet tenim demostrat que si aquesta faceta Off-Page es treballa bé, amb criteri, dominis populars i sans, la repercussió sobre els enllaços és molt beneficiosa per a cada domini destinatari i aporta popularitat i reputació al domini, fet que provoca que el contingut del destinatari passi a tenir més rellevància dins Google, i això vol dir millor SEO posicionament Google.

  Òbviament és important que l’empresa que s’encarrega de l’estratègia SEO posicionament web On-page d’un domini també ho faci de la faceta Off-Page i, en aquest cas, de l’estratègia Linkbuilding ja que les dues parts afecten directament al mateix resultat i si una de les dues no es treballa correctament, afecta al resultat global.

  L’objectiu de Gestinet en aquest aspecte estratègic és crear una relació d’enllaços estables, potents i populars que aportin al destinatari dels enllaços aquest mateix valor i patrimoni dins el domini i pàgina web, valors imprescindibles que conformen una potent estratègia SEO Off-page, mitjançant la nostra plataforma Linkbuilding.

  A l’igual que un servei de Manteniment informàtic fiable i un potent Disseny web són vitals per a qualsevol empresa avui dia, una bona estratègia Linkbuilding també forma part de quelcom vital i necessari per a la seva supervivència, captar nou clients potencials i tenir presència i rellevància a internet.

  Linkbuilding SEO
  Linkbuilding SEO

  En l’estratègia Linkbuilding Gestinet recomanem la qualitat davant la quantitat

  Així és, recomanem que els enllaços siguin més de qualitat que contrariament a prioritzar en la quantitat d’aquests, és a dir, premiar enllaços que sabem segur que aporten valor i patrimoni al destinatari d’aquest.

  Contacti amb nosaltres

  La millor estratègia de SEO posicionament web és la que millor compleix les dues parts, On-page i Off-page

  Si hi ha una de les 2 parts que no és compleix òptimament això afecta directament el resultat global de l’estratègia, per aquest motiu des de Gestinet recomanem un equilibri òptim en ambdues facetes SEO, l’On-page i l’Off-page.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web

  El nostres articles Linkbuilding

  posicionament-web

  Què és el posicionament web i com afecta la seva empresa?

  El màrketing i la publicitat en general passen per internet. No es pot obviar la gran rellevància del món digital i el seu gran protagonisme. Per tant, obtenir […]

  posicionament web

  L’experiència de l’usuari i el posicionament web

  Segur que moltes vegades ha escoltat les paraules ‘experiència de l’usuari’. I no és per menys, ja que és un aspecte rellevant dins el màrketing on-line i, especialment, […]

  posicionament web

  Tenir un Blog millora el seu posicionament web

  Els Blogs són essencials en una estratègia de posicionament web, consistent en millorar la visibilitat i notorietat d’una pàgina dins els resultats orgànics dels cercadors, en especial Google. […]

  Necessita suport en Linkbuilding? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat