ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  LINKBUILDING GESTINET, POPULARITAT I REPUTACIÓ A GOOGLE

  Gestinet compta amb molts anys d’experiència a internet i això ens ha permès crear una plataforma Linkbuilding potent i fiable,
  que transmet als enllaços popularitat i reputació dins Google.

  Contacti amb nosaltres

  La plataforma Linkbuilding de Gestinet és la millor estratègia SEO Off-Page

  Des dels inicis amb DMOZ fins a l’actualitat amb plataformes Linkbuilding, encara que diguin que l’efecte dins Google ja no és vigent, a Gestinet tenim demostrat que si aquesta faceta Off-Page es treballa bé, amb criteri, dominis populars i sans, la repercussió sobre els enllaços és molt beneficiosa per a cada domini destinatari i aporta popularitat i reputació al domini, fet que provoca que el contingut del destinatari passi a tenir més rellevància dins Google, i això vol dir millor SEO posicionament Google.

  Òbviament és important que l’empresa que s’encarrega de l’estratègia SEO posicionament web On-page d’un domini també ho faci de la faceta Off-Page i, en aquest cas, de l’estratègia Linkbuilding ja que les dues parts afecten directament al mateix resultat i si una de les dues no es treballa correctament, afecta al resultat global.

  L’objectiu de Gestinet en aquest aspecte estratègic és crear una relació d’enllaços estables, potents i populars que aportin al destinatari dels enllaços aquest mateix valor i patrimoni dins el domini i pàgina web, valors imprescindibles que conformen una potent estratègia SEO Off-page, mitjançant la nostra plataforma Linkbuilding.

  A l’igual que un servei de Manteniment informàtic fiable i un potent Disseny web són vitals per a qualsevol empresa avui dia, una bona estratègia Linkbuilding també forma part de quelcom vital i necessari per a la seva supervivència, captar nou clients potencials i tenir presència i rellevància a internet.

  Linkbuilding SEO
  Linkbuilding SEO

  En l’estratègia Linkbuilding Gestinet recomanem la qualitat davant la quantitat

  Així és, recomanem que els enllaços siguin més de qualitat que contrariament a prioritzar en la quantitat d’aquests, és a dir, premiar enllaços que sabem segur que aporten valor i patrimoni al destinatari d’aquest.

  Contacti amb nosaltres

  La millor estratègia de SEO posicionament web és la que millor compleix les dues parts, On-page i Off-page

  Si hi ha una de les 2 parts que no és compleix òptimament això afecta directament el resultat global de l’estratègia, per aquest motiu des de Gestinet recomanem un equilibri òptim en ambdues facetes SEO, l’On-page i l’Off-page.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web

  El nostres articles Linkbuilding

  posicionament web

  Posicionament web per vendre més per internet

  Una pàgina on-line necessita atraure el nombre més gran d’usuaris per obtenir més possibilitats de venda i repercussió digital. Per aconseguir-ho, ha de treballar amb molta constància el […]

  posicionament web

  Per què és necessari invertir en el posicionament de la seva pàgina web

  Ha pensat mai quina importància té el posicionament web de la seva pàgina? En aquest post volem aclarir-li els dubtes al respecte. Segueixi llegint… El SEO o Search […]

  posicionament web

  Com millorar el posicionament web de la seva pàgina

  El posicionament web és una eina molt potent dins el màrketing on-line i és imprescindible tenir-lo en compte i treballar-lo constantment. Aconseguir la màxima visibilitat digital ha de […]

  Necessita suport en Linkbuilding? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat