ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  POPULARITAT I REPUTACIÓ ON-LINE = ÈXIT

  A Google i xarxes socials, la popularitat i reputació on-line d’allò que has aconseguit ser a internet,
  són les claus de l’èxit de les estratègies desenvolupades entorn aquesta trajectòria…

  Contacti amb nosaltres

  La millor estratègia a internet és aquella que fomenta i reforça la
  popularitat i reputació on-line

  A Gestinet sempre recomanem i creiem en la necessitat d’invertir de forma racional i controlada a internet, però sobretot que aquesta inversió afecti el més directament possible al patrimoni del bé del nostre client a internet, la seva popularitat i reputació on-line, ja sigui un domini, perfil a xarxes socials, etc…

  Si es realitza una bona estratègia SEO Posicionament web a un domini, amb un Disseny web optimitzat correctament pel seu òptim Posicionament Google, tota la repercussió i popularitat repercuteixen aquest, indiferentment del proveïdor que el gestiona, que queda com a patrimoni del domini, sempre que no s’inverteixi aquest efecte, clar. Igual que en un perfil d’una xarxa social. Com més actiu siguis i més seguidors tinguis, més repercussió n’obtindràs i això queda temporalment dins el perfil sempre que segueixis fent bé les coses, clar. Aquesta popularitat i reputació on-line és un actiu importantíssim i representa la imatge pública d’aquell producte/servei/persona a internet, una de les eines comercials més potents que existeixen avui dia.

  A l’igual que el Manteniment informàtic és vital per a qualsevol empresa avui dia, la seva popularitat i reputació on-line també forma part de quelcom vital i necessari per a la seva supervivència o en cas contrari, òbviament te els dies comptats.

  El nostre equip professional compta amb molts anys d’experiència en la creació i gestió de la popularitat i reputació on-line, amb el desenvolupament d’estratègies a mida, tant siguin dominis com perfils en xarxes socials i d’altres canals i comunitats.

  Hem realitzat estratègies a mida enfocades a un canal i/o comunitat en concret, com per exemple, Tripadvisor, Google Local Business, etc.. En cada cas cal abordar un rol i directives concretes per assegurar l’èxit i que aquesta gestió aporti el resultat esperat mitjançant les eines de que es disposa en cada canal. No és recomanable utilitzar una sola metodologia per a tots els mitjans i canals on-line.

  Igual que en la vida mateixa, si aconsegueixes bona reputació i popularitat dins el sector i activitat que desenvolupes, això repercuteix directament en el teu negoci. Doncs això mateix extrapolat i amplificat pel mitjà que és internet, l’efecte es multiplica i repercuteix amb molta més força i contundència.

  Popularitat i Reputació Online
  Popularitat i Reputació Online

  El poder d’influenciar i generar tendències

  Quan algú aconsegueix ser escoltat i seguit, per exemple en alguna xarxa social, el que aconsegueix és influenciar sobre allò que explica, exposa i planteja als seus seguidors, i com més influeixi i sigui escoltat, més i millor influència generarà sobre aquests. A partir d’aquí, aquest rol de “influencer” pot aportar molts bons resultats i èxits si es gestiona correctament, amb autoritat, seguretat i coneixement. Cal saber transmetre l’equilibri perfecte entre vendre i aconsellar per a obtenir aquest híbrid comercial tan potent.

  Contacti amb nosaltres

  A Gestinet som pioners en la “gurulització”

  Es tracta d’una tècnica i estratègia a mida al voltant de la creació d’una figura pública on-line líder/gurú/mentor (normalment persona) sobre una activitat/tema/sector. Això fa que els usuaris generin una relació i sentiment de respecte i confiança cap aquest i tot allò que exposa, explica i proposa, aconseguint gràcies als seus coneixements, experiències i forma de transmetre-les, vendre el seu producte i/o servei. D’aquesta forma aconseguim que aquest producte/servei compti amb un ambaixador perfecte que el potencia i els usuaris/seguidors tenen la sensació que allò que comprèn/adquireixen ha sigut recomanat i assessorat per algú expert en aquest tema.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (814 votes)

  Els nostres articles de Popularitat i Reputació On-line

  màrketing on-line

  Per què la seva empresa necessita una estratègia de màrketing on-line?

  El màrketing on-line pot fer que la seva web obtingui més visibilitat digitalment i, per tant, cal traçar una estratègia clara i definida per poder treballar adequadament. De […]

  Manteniment web

  Perquè una pàgina necessita manteniment web?

  Tenir una pàgina web no li assegura que els usuaris hi entrin sovint i realitzin conversions. A més de treballar el seu posicionament als cercadors, ha de realitzar […]

  posicionament google

  El Branding com a eina de posicionament Google

  Per a una empresa, poder posicionar-se dins els primers resultats és tot un èxit i és necessari aconseguir-ho per poder obtenir més visibilitat a internet i que el […]

  Necessita suport en Popularitat i Reputació On-line? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat