ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  GESTIÓ I MANTENIMENT ESTRATÈGIES SEM ADWORDS I SOCIAL ADS

  Des de Gestinet, realitzem l’assessorament i consultoria sobre l’estratègia SEM Adwords i Social Ads
  més adient en cada cas.

  Contacti amb nosaltres

  L’Èxit d’una estratègia SEM Adwords i Social Ads “Pay per click” està en la conversió, fer-la rentable

  A primera instància, des de Gestinet no recomanem només realitzar estratègies on-line que afectin a plataformes “Pay per click”, com són Google Adwords i Social Ads, ja que són campanyes que no aporten més valor que el clic rebut i pagat, indiferentment que es converteixi el clic en venda/contacte/client nou. Des del nostre punt de vista, és un posicionament sense mèrit i interessat, i això cada cop els mateixos usuaris en són conscients.
  Tot el contrari passa amb una estratègia de Disseny web i/o Posicionament web potent, doncs tota la inversió, recursos dedicats i esforços queden com a patrimoni pel client, fet molt important en aquest mitjà que tant valor li dóna a la reputació i a la influència on-line.

  Dit això, des de Gestinet recomanem realitzar estratègies on-line de “Pay per click” com a complement i suport a una estratègia global que comprengui altres metodologies, plataformes i canals. En aquest sentit, un plantejament que acostumem a realitzar és una estratègia SEO potent (sobretot Posicionament Google), acompanyada d’una estratègia SEM controlada i ajustada a cada client, d’aquesta forma es pot aconseguir un equilibri intel·ligent sobre ambdues metodologies i així utilitzar i contemplar-les totes.

  El nostre equip professional compta amb molts anys d’experiència en la gestió i assessorament sobre estratègies de Màrketing On-line de “Pay per click” a Google Adwords i Social Ads com Facebook Ads, Twitter Ads, Instagram Ads i LinkedIn Ads. Òbviament, en cada cas i client, es valora quina plataforma és la més adient i millor s’ajusta a les necessitats de l’estratègia dissenyada a mida.

  SEM Adwords & Social Ads
  SEM Adwords & Social Ads

  Google Adwords, el rei del “Pay per click”

  Des dels seus inicis, Google va ser el primer a innovar i desenvolupar el seu model de negoci enfocat en aquest sentit, des de llavors sempre ha sigut el líder del sector i la clau ha estat que la mateixa empresa Google també ha desenvolupat eines per fer seguiment i mesurar-ne els resultats fent-la més fiable, eficaç i gestionable. Amb Google Adwordspots tenir campanyes de “Pay per click” actives amb un crèdit controlat destinat, amb unes paraules i consultes concretes potencials, a fer un seguiment i a analitzar el seu rendiment i rendibilitat a temps real. No només saps quants i quins usuaris han clicat a l’anunci sinó si han arribat a convertir-se en client o no.

  Contacti amb nosaltres

  L’opció interessant de crear campanyes publicitàries en xarxes socials

  El nostre equip professional analitza i confecciona en cada cas les campanyes de màrketing on-line enfocades a mida i dirigides en cada cas al target de client analitzat, edat, estat, capa social, etc… i en funció d’aquest target de client potencial, recomanem l’activació de campanyes publicitàries en plataformes externes com són les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram, etc… Òbviament, en aquest tipus de xarxes socials només recomanem invertir en publicitat si el producte/servei del client va dirigit a usuaris finals (B2C), no empreses (B2B), ja que el target d’usuaris d’aquestes xarxes són això, usuaris. En canvi si el client disposa de serveis/productes dirigits a altres empreses (B2B) i/o professionals, actualment recomanem LinkedIn Ads.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (771 votes)

  Els nostres articles de SEM Adwords & Social Ads

  Empresa marketing digital

  10 Estratègies de màrketing on-line que marquen la diferència

  El màrketing on-line és capaç d’impulsar l’èxit empresarial. Cada clic, cada interacció, es converteix en un ressò digital que ressonarà en la percepció de la marca i en […]

  ESTRATEGIES PER A PROMOCIONAR BOTIGUES VITUALS

  Les millors estratègies de màrketing digital per a promocionar una botiga virtual

  El comerç electrònic ha experimentat un creixement exponencial, transformant la forma en què les empreses realitzen transaccions i els consumidors adquireixen productes i serveis. Les botigues virtuals s’han […]

  0 comments
  marketing online

  Community Manager: expert en accions de màrketing on-line

  El màrketing, el qual busca promoure mitjançant la comunicació i la publicitat i servir amb els canals de distribució i atenció als usuaris, sempre ha tingut molta importància, […]

  0 comments

  Necessita suport en SEM Adwords & Social Ads? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat