CLIENT ACCESS   
Support
TALK WITH US!   93 817 40 25


  I have read and accept the Privacy policy

  09/02/2022

  Consultoria i manteniment informàtic pels equips i sistemes

  consultoria informàtica

  L’entorn empresarial està envoltat d’aplicacions i sistemes informàtics, que fan que les organitzacions siguin més eficients. Per això, i sent coneixedors de la seva gran importància, una consultoria i manteniment informàtic són clau.

  Els equips han d’estar sempre degudament instal·lats i actualitzats, segons les necessitats de cada empresa, a més que han de gaudir de nous programes per a ser més competitius i seguir a l’avantguarda del seu sector.

  Gràcies a una consultoria informàtica i a un manteniment dels ordinadors, és possible tenir la millor infraestructura tecnològica, implementar noves solucions i aconseguir seguretat digital.

  Actualment, és essencial comptar amb eines informàtiques i, igualment, que aquestes es trobin en un òptim estat i que es maximitzin les seves possibilitats, per a treure major rendibilitat i eficiència.

  Doncs, de tots aquests aspectes i molts més, s’encarreguen els consultors i tècnics de manteniment informàtic.

  Què és una consultoria informàtica?

  Una consultoria informàtica assessora a les empreses a l’hora d’implantar, introduir i millorar els processos tecnològics disponibles.

  Per tant, analitza l’organització, entén les seves necessitats i li ofereix la millor orientació sobre aquest tema.

  És un servei totalment professional que té com a finalitat sotmetre a examen les seves tècniques actuals i identificar els possibles problemes, febleses o irregularitats. D’aquesta manera, es proporcionen noves eines per a optimitzar els recursos i ser més productius.

  Una consultoria informàtica, també, realitza un seguiment continu per a brindar noves possibilitats i assegurar-se que les opcions establertes funcionen i són beneficioses per a l’empresa.

  La persona que realitza aquest suport informàtic és el consultor, que compta amb gran experiència en l’àmbit i s’encarrega d’assessorar les organitzacions.

  És molt important conèixer que un sistema informàtic té un cicle de vida i que aquest sector és molt dinàmic. Per aquest motiu, sempre ha d’obtenir la millor orientació perquè la seva empresa gaudeixi de les millors solucions, a més d’un manteniment integral.

  Les tasques o funcions d’un consultor informàtic o una consultoria d’aquestes característiques són moltes. Destaquem:

  1. Avaluar la situació actual de l’empresa en qüestió
  2. Identificar què es pot millorar o canviar
  3. Dissenyar un pla d’acció, elaborant un full de ruta
  4. Implementar les millors opcions
  5. Avaluar els resultats
  6. Realitzar un seguiment periòdic

  Totes elles són determinants, ja que afavoreixen al bon desenvolupament d’una corporació. Tenir una infraestructura informàtica cuidada i actualitzada, fa que una empresa estigui a l’altura del seu àmbit empresarial i pugui continuar creixent.

  manteniment informàtic

   

  Preguntes freqüents sobre

  Consultoria i manteniment informàtic pels equips i sistemes

  Què és una consultoria informàtica?

  Una consultoria informàtica assessora a les empreses a l’hora d’implantar, introduir i millorar els processos tecnològics disponibles. Per tant, analitza l’organització, entén les seves necessitats i li ofereix la millor orientació sobre aquest tema.

  En què consisteix el manteniment informàtic?

  El manteniment informàtic, que és l’encarregat de dur a terme les revisions i reparacions del hardware i software dels equips informàtics. Fa tasques preventives, amb l’objectiu de poder anticipar-se a futurs problemes i minimitzar els riscos, quelcom que estalvia molts diners i temps a les empreses.

  Beneficis de comptar amb un servei de consultoria i manteniment informàtic

  Els beneficis d’una consultoria i manteniment informàtic són molts, com millorar l’optimització del seu treball, incrementar la seguretat informàtica, evitar la pèrdua d’informació o dades confidencials, créixer la productivitat, estalviar molts costos econòmics o augmentar la competitivitat del negoci en el seu sector, entre altres.

  Empresa especialitzada a oferir un servei informàtic integral

  Si la seva empresa vol tenir la millor consultoria informàtica i gaudir d’un manteniment complet realitzat per professionals tècnics, contacti amb Gestinet. Som una empresa especialitzada a oferir un servei de consultoria i de manteniment d’equips i sistemes informàtics, amb un equip format totalment i amb gran experiència en el sector.

  En què consisteix el manteniment informàtic?

  D’altra banda, trobem el manteniment informàtic, que és l’encarregat de dur a terme les revisions i reparacions del hardware i software dels equips informàtics. Fa tasques preventives, amb l’objectiu de poder anticipar-se a futurs problemes i minimitzar els riscos, quelcom que estalvia molts diners i temps a les empreses.

  Amb un manteniment professional dels sistemes al seu costat, es poden obtenir nivells òptims de funcionament i rendibilitat.

  Proporciona una assistència tècnica integral, encarregant-se que els ordinadors sempre es trobin operatius i sense fallades. Els equips informàtics cada vegada són més complexos, amb eines i solucions més adaptades, així que requereixes personal qualificat i expert en la matèria.

  Les tasques del manteniment informàtic són també abundants, i molt necessàries per a mantenir la millor funcionalitat tecnològica. Les nomenem a continuació:

  1. Gestionar els servidors
  2. Oferir solucions adaptades a cada organització
  3. Brindar suport web, de correu electrònic, de hosting, etc.
  4. Monitoratge constant
  5. Donar suport als usuaris
  6. Actualitzar els sistemes dels equips
  7. Realitzar còpies de seguretat
  8. Eliminar el malware
  9. Netejar els equips de manera periòdica
  10. Revisar el cablejat
  11. Repassar l’inventari

  Són accions que fan que una empresa obtingui la tranquil·litat que els seus equips estan en perfecte estat i estan degudament protegits a atacs externs.

  manteniment sistemes informàtics

   

  Beneficis de comptar amb un servei de consultoria i manteniment informàtic

  Els beneficis d’una empresa en tenir al costat a un consultor i tècnic informàtic especialitzat són molts.

  Vol saber què pot aconseguir gràcies a una consultoria i manteniment informàtic?:

  1. Millorar l’optimització del seu treball
  2. Incrementar la seva seguretat informàtica
  3. Evitar la pèrdua d’informació o dades confidencials
  4. Créixer la seva productivitat
  5. Tenir assessorament personalitzat en qualsevol moment
  6. Estalviar molts costos econòmics
  7. Augmentar la competitivitat del negoci en el seu sector
  8. Obtenir un suport i gestió remota
  9. Sistemes constantment actualitzats
  10. Optimitzar els seus recursos
  11. Aconseguir un impuls tecnològic
  12. No tenir talls de producció, ja que els seus equips estan al 100%
  13. Mantenir-se a l’avantguarda
  14. Les seves incidències es resolen ràpidament, sense esperes

  Avantatges que repercuteixen directament en una empresa de manera ràpida i que, sens dubte, els seus clients també ho podran veure reflectit amb una atenció més eficient i sense contratemps.

  consultoria i manteniment ordinadors

   

  Empresa especialitzada a oferir un servei informàtic integral

  Si la seva empresa vol tenir la millor consultoria informàtica i gaudir d’un manteniment complet realitzat per professionals tècnics, contacti amb Gestinet.

  Som una empresa especialitzada a oferir un servei de consultoria i de manteniment d’equips i sistemes informàtics, amb un equip totalment format i amb gran experiència en el sector.

  Ens adaptem a qualsevol negoci i estudiem i valorem la seva situació per a millorar-la al màxim.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post