CLIENT ACCESS   
Support
TALK WITH US!   93 817 40 25


  I have read and accept the Privacy policy

  14/12/2022

  El marketing digital i la seva gran importància per a augmentar les vendes on-line

  marketing digital

  Amb la generalització de l’ús d’Internet, ja és habitual que les empreses disposin d’una pàgina web per a augmentar el seu abast i nombre de vendes.

  Però, per a obtenir els resultats desitjats, no fa falta només tenir una pàgina web. I és que el màrketing digitalmàrketing on-line té molta rellevància i és clau per a aconseguir èxit digital.

   

  marketing online

   

  En un món on el client és cada vegada més exigent

  Vivim en l’era de la connectivitat i la informació, tenim un món d’opcions a la nostra disposició a l’abast d’uns pocs clics. I això ha fet que el client sigui cada vegada més exigent i volàtil, ja que, si no troba el que cerca en una pàgina, sempre pot anar a una altra.

  Per això, el màrketing en general, ha hagut de canviar d’enfocament i centrar-se més en el client i la seva experiència, i no tant en el producte.

  Mitjançant una bona estratègia de màrketing digital, aconseguirem fer brillar el seu producte i orientar-lo a les necessitats del client. La veritat és que, si un client potencial està fent una cerca relacionada amb quelcom que ofereix la seva empresa, és perquè li interessa.

  Ara, l’única cosa que falta és que ho trobi i, per a això, és necessari aparèixer en els primers llocs del cercador. En aquest cas, el posicionament web és essencial.

  marketing per empreses

  Preguntis freqüents sobre

  El màrketing digital i la seva gran importància per a augmentar les vendes on-line

  En un món on el client és cada vegada més exigent

  El màrketing digital ajuda a fer brillar el seu producte i donar-li major abast, orientant-ho a les necessitats del client, que ja ha realitzat una cerca i, per tant, està realment interessat.

  Objectius del màrketing on-line

  El màrketing on-line consisteix en la implementació d’accions estratègiques i publicitàries a través dels mitjans i canals digitals, amb la finalitat d’aconseguir un objectiu, que pot anar des de captar nous clients a augmentar el reconeixement de la marca, entre altres.

  De què s’ocupa un digital màrketing manager?

  Un professional del màrketing s’ocupa de crear, planificar i dur a terme estratègies de màrketing on-line, per a millorar la imatge de marca, captar nous clients, fidelitzar-los, etc. És l’encarregat d’identificar els punts forts i febles de l’empresa, per a utilitzar-los al seu favor i elabora les estratègies més eficaces.

   

  Objectius del màrketing on-line

  El màrketing on-line consisteix en la implementació d’accions estratègiques i publicitàries a través dels mitjans i canals digitals, amb la finalitat d’aconseguir un objectiu, que pot anar des de captar nous clients a augmentar el reconeixement de la marca, entre altres.

  Abans de definir els objectius a assolir, s’hauria de realitzar una anàlisi de l’empresa. D’aquesta manera, es tindrien clars els punts forts i els febles, sobre els quals s’hauria de treballar.

  Una vegada identificats aquests punts, podrem començar a planificar la campanya. Un parell d’exemples de possibles objectius, serien:

  • Reconeixement de marca: Consisteix a deixar una impressió positiva en la ment del consumidor, per a ser recordat per aquest. L’ús de les xarxes socials i un brànding ben implementat, són perfectes per a aconseguir-ho.

  • Captar nous clients: Donar-se a conèixer és molt més senzill amb un bon posicionament web. L’ús del SEO és clau per a aconseguir aquest objectiu. Les ofertes i descomptes també ens poden ajudar.

  • Fidelitzar clients: Per a això és important conèixer els gustos dels nostres clients actuals, per a conèixer millor i concretar el nostre públic objectiu, d’aquesta manera, podrem realitzar estratègies ajustades a ells. És vital oferir una bona experiència als clients i guanyar-se la seva confiança.

  • Augmentar el nombre de vendes: Conèixer el mercat és primordial, saber qui és la competència, què ofereix, quines accions publicitàries utilitza. Cal analitzar-ho, veure en què flaqueja i aprofitar-ho, per a remarcar encara més els punts forts de la seva empresa i el seu valor diferencial. D’aquesta manera, serà encara més senzill que els clients el triïn per sobre de la competència i així augmentar el volum de vendes. Un bon SEO i les accions de venda creuada seran beneficioses per a aconseguir aquest objectiu.

  • Optimitzar l’embut de conversió: Es refereix a les diferents etapes en el procés de venda. Se’n diu embut, perquè la quantitat de persones va disminuint en cada etapa. Tenint un bon posicionament web, ens podrem centrar en conèixer el nostre target, per a incentivar a acabar el procés.

  • Millorar el retorn de la inversió (ROI): El ROI, és el benefici obtingut d’una inversió feta, en aquest cas, en el màrketing on-line.

  marketing seo

   

  De què s’ocupa un digital màrketing manager?

  En general, un digital màrketing manager s’ocupa de crear, planificar i dur a terme estratègies de màrketing on-line, per a millorar la imatge de marca, captar nous clients, fidelitzar-los, etc.

  És l’encarregat identificar els punts forts i febles de l’empresa per a utilitzar-los al seu favor, i de conèixer el mercat i els clients, per a elaborar estratègies més eficaces.

  Amb tota aquesta informació, estableix els canals més adequats i les accions que s’emprendran. A més, de fer un seguiment i anàlisi de les dades per a enfocar millor les seves estratègies.

  Un bon digital màrketing manager l’ajudarà a:

  • Optimitzar el seu SEO per a millorar el posicionament web.
  • Saber en quins mitjans vol ser present i quina imatge de marca vol transmetre.
  • Planificar la periodicitat de presentació de continguts, com seran i la millor manera de dirigir-se al seu públic objectiu.
  • Cuidar el disseny web, fer-la visualment atractiva i tenir una bona usabilitat per als seus visitants.
  • Emprar les keywords adequades per a augmentar la seva visibilitat i millorar el posicionament web.
  • Usar les xarxes socials com una eina, per a mantenir el contacte amb els seus clients i oferir contingut fresc.
  • Portar el seguiment i l’anàlisi de dades per a crear millors estratègies.

  A Gestinet, assegurem el seguiment d’aquestes pautes, per a així complir les metes proposades.

  Compti amb Gestinet, empresa especialitzada en màrketing digital i líders a crear estratègies que li oferiran millor posicionament web.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post