CLIENT ACCESS   
Support
TALK WITH US!   93 817 40 25


  I have read and accept the Privacy policy

  El millor mètode de posicionament a Google

  posicionament google

  Sentim passió pel món del posicionament a Google i som coneixedors de la seva gran importància i rellevància per a les empreses. Per això, en aquest post li explicarem els beneficis i avantatges que comporta el seu ús.

  Com ja hem vist en articles anteriors, el SEO és la millor eina per a millorar el posicionament a Google. I, encara que els resultats es veuran més a llarg termini, aquest mètode és més durador i ofereix més confiança a l’usuari que el posicionament SEM, el qual només recomanem implementar-ho en moments concrets pensats estratègicament.

  Gràcies al SEO, una empresa pot aconseguir una bona posició a Google de manera natural, sense necessitat de pagar, la qual cosa és molt important perquè l’augment de visibilitat significa obtenir més visites i clics en enllaços i vendes.

  posicionar empresa google

   

  SEO On Page i SEO Off Page

  Podem dividir el SEO en dues grans branques d’actuació: el SEO On Page i el SEO Off Page.

  Ens referim a SEO On Page, quan parlem de totes les optimitzacions que fem dins de la pròpia pàgina per a millorar el seu posicionament.

  Podríem dir que, part important del SEO On Page, es basa a oferir a l’usuari la millor experiència possible dins de la pàgina web i l’actualització constant de contingut, cosa que aporta rellevància a la pàgina.

  El SEO Off Page, d’altra banda, es conforma per les accions fora de la pàgina web. Això engloba esments a la marca en altres webs, l’ús del SEO local i les xarxes socials.

  Aquestes accions se centren en millorar la percepció que té l’usuari respecte a l’empresa, i és una gran eina per a consolidar a la marca com a experta en el seu camp, fet que l’ajudarà a guanyar en autoritat i credibilitat.

  seo per empreses

   

  Punts clau del SEO On Page

  • Navegació òptima: Oferir la millor experiència a l’usuari dins de la pàgina web és de summa importància. Per a això s’ha de tenir en compte el temps de càrrega, la comoditat, practicitat i intuitivitat de la pàgina web, a més de tenir una estructura i imatge fresca.

  • Paraules clau: Seleccionar les keywords correctament és indispensable, igual que col·locar-les en el lloc adequat, el text ha de girar entorn d’elles i aparèixer en els títols, les metadescripcions i de descripció d’imatge.
  També serveix posar aquestes paraules en negreta, per a ajudar a la lectura de l’usuari de Google.

  • Contingut de qualitat: Google premia textes nous, cerca contingut únic i d’interès. Així que ha de ser innovador, propi, relacionat amb la marca i d’utilitat per al client.
  A més, ha d’anar-se renovant i actualitzant, un blog és de molta utilitat, ja que serveix per a publicar informació nova de manera periòdica i donar una solució o respondre dubtes dels usuaris.

  • Disseny responsive: És una tècnica de disseny web, que busca adaptar l’aparença de la pàgina web a qualsevol dispositiu pel qual s’estigui visualitzant. Per a això s’ajusta a les característiques del dispositiu en qüestió (grandària de pantalla, resolució, potència, etc).

  Punts clau del SEO Off Page

  • Presència en xarxes socials: Actualment, les xarxes socials són una eina clau en el món dels negocis. Aquestes ajuden a reforçar la imatge de la marca i a connectar amb el públic objectiu mitjançant publicacions periòdiques.

  • URLs amigables: Han de ser comprensibles i contenir les paraules clau. A això se’l coneix com a URL SEO-friendly.

  • Enllaços: Tant els enllaços interns com externs han de redirigir sense errors. Aquests aporten més rellevància a la pàgina i ajuden a mostrar més contingut d’interès als usuaris.

  • SEO local, ajuda a fer-se veure en cerques de locals físics. En les cerques es pot aparèixer en 2 seccions: el pack de mapes o els resultats orgànics (la llista d’enllaços blaus) o ambdues.

  posicionament marques a internet

   

  Preguntes freqüents sobre

  El millor mètode de posicionament en Google

  SEO On Page i SEO Off Page

  Ens referim a SEO On Page, quan parlem de totes les optimitzacions que fem dins de la pròpia pàgina per a millorar el seu posicionament, mentre que El SEO Off Page, es conforma per les accions fora de la pàgina web.

  Punts clau del SEO On Page

  Gran part del SEO On Page es basa a oferir a l’usuari la millor experiència possible dins de la pàgina web i l’actualització constant de contingut.

  Punts clau del SEO Off Page

  El SEO Off Page se centra en millorar la percepció que té l’usuari respecte a l’empresa, i és una gran eina per a consolidar a la marca com a experta en el seu camp i crear interès.

  Google Ads

  És una eina de posicionament SEM, que es basa a posar anuncis, ja siguin de text, de vídeo o d’imatge, que apareixeran en la cerca de Google i Maps quan busquin empreses com la teva.

  Avantatges de comptar amb un equip d’experts en SEO

  El treball de posicionament SEO requereix invertir bastant temps i no acaba mai, per això el millor és delegar aquesta tasca a experts que entenguin la complexitat d’aquest treball. Gràcies a comptar amb experts en posicionament Google, la seva empresa obtindrà més visibilitat on-line i generarà més vendes.

  Google Ads

  Per a aquests moments estratègics, el programa Google Ads és de gran ajuda. Es basa a posar anuncis, ja siguin de text, de vídeo o d’imatge, que apareixeran en la cerca de Google i Maps quan busquin empreses com la seva.

  Com funciona? S’estableix un pressupost, per a comprar les paraules relacionades amb la pàgina web, el qual s’anirà consumint d’acord amb el nombre clics que s’obtinguin, fins que el pressupost s’esgoti.
  El principal avantatge és la visibilitat guanyada, però, a més, només es paga pels resultats aconseguits i també es pot regular en qualsevol moment la quantitat que es desitja invertir en la compra d’aquestes paraules, la qual cosa permet ajustar l’estratègia de màrketing segons l’evolució.

  Avantatges de comptar amb un equip d’experts en SEO

  El treball de posicionament SEO requereix invertir bastant temps i no acaba mai, per això el millor és delegar aquesta tasca a experts que entenguin la complexitat d’aquest treball. Per aquest motiu, a Gestinet:

  • Oferim una anàlisi completa del seu negoci, on elaborarem, de manera conjunta, l’estratègia de màrketing que la seva empresa necessita.

  • Enfocarem la seva pàgina web i la seva presència en xarxes per a connectar i atreure el client objectiu a la seva pàgina web.

  • Cuidarem tots els aspectes de la seva pàgina web, perquè el seu funcionament sigui òptim i sempre ofereixi contingut nou i interessant.

  • L’assessorarem en SEO local, per a atreure al major nombre de clients al seu comerç físic.

  • Els nostres professionals estaran a la seva disposició per a resoldre qualsevol dubte o problema que pugui presentar-se en temps real.

  Contacti amb nosaltres, el millor equip d’experts al seu servei.

   

   

   

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post