CLIENT ACCESS   
Support
TALK WITH US!   93 817 40 25


  I have read and accept the Privacy policy

  09/06/2022

  Empresa per a dissenyar una pàgina web

  Disseny web

  El disseny web és molt important perquè una empresa tingui èxit digital, ja que aporta la primera impressió als seus clients, fa que puguin veure el potencial de la seva marca i li dona professionalitat i credibilitat.

  Igualment, tenir un disseny web adequat, ajuda a oferir un servei i atenció al client millorat, fent que els usuaris tinguin accés de manera més fàcil a tota la informació des de casa seva.

  Per això, contractar una empresa experta en disseny de pàgines és una excel·lent opció, la qual li oferirà majors oportunitats i que la seva presència sigui més efectiva a internet. Gràcies a comptar amb aquest servei professional, podrà fer que els seus clients tinguin una navegació i experiència d’usabilitat molt positiva, quelcom que accelerarà les compres on-line i fidelitzarà als usuaris.

  marketing online

   

  Què és el disseny web i quina és la seva importància?

  El disseny web comprèn el desenvolupament de llocs i aplicacions per a web. És a dir, és aquella activitat que planifica, crea, dissenya i manté una pàgina.

  Un dels principals aspectes d’aquesta disciplina és l’experiència dels usuaris, pel fet que fa que aquests es quedin més temps en el seu interior navegant. Una pàgina ha de tenir la millor arquitectura, navegació intuïtiva, aportar informació ràpidament, etc. Si no és així, els visitants marxaran i la taxa de rebot augmentarà, quelcom molt negatiu en el mitjà on-line.

  El disseny web no sols és imatge, sinó que té una gran funció, especialment dirigida a l’accessibilitat del lloc. Un dels objectius principals és que els usuaris naveguin còmodament i es comportin tal com vulgui la marca, és a dir, que dirigeixin als possibles clients a realitzar conversions, siguin quines siguin.

  Comptar amb el millor disseny d’una pàgina web és indispensable. És la carta de presentació de l’empresa i per la qual els usuaris es faran una imatge predeterminada. És per això, que és vital oferir una estètica molt cuidada, la millor organització web i que aquesta sigui adaptable a tots els dispositius i pantalles.

  I és que un òptim disseny web brinda grans avantatges a les empreses:

  1. És un gran impuls per al posicionament web: els motors de cerca, com Google, premien una web estructurada i professional.
  2. Majors vendes: gràcies a un bon disseny, s’aconsegueix majors conversions, tant relacionades amb les visites, subscripcions i, per descomptat, vendes.
  3. Optimització web: el disseny de pàgines permet que les webs estiguin completament optimitzades, també en relació al temps de càrrega. És essencial que aquest sigui el mínim possible, amb la finalitat de retenir als usuaris.
  4. Abastar més clients: tenint major visibilitat i notorietat web amb un excel·lent disseny, podrà aconseguir major quantitat de visites.

  empresa disseny pàgines web

   

  Preguntes freqüents sobre

  Empresa per a dissenyar una pàgina web

  Què és el disseny web i quina és la seva importància?

  El disseny web comprèn el desenvolupament de llocs i aplicacions per a web. És aquella activitat que planifica, crea, dissenya i manté una pàgina. Aquesta ha de tenir la millor arquitectura, navegació intuïtiva, aportar informació ràpidament, etc. Si no és així, els visitants marxaran i la taxa de rebot augmentarà, una cosa molt negativa en aquest mitjà en línia.

  Com ha de ser el disseny d’una pàgina d’empresa?

  En el disseny de pàgines d’empresa, cal tenir en compte que la tipografia ha de ser molt clara, el disseny ha de ser responsive, és important evitar distraccions i ha de tenir una imatge amb harmonia.

  Contractar una empresa de disseny web

  A Gestinet ens posem a la seva disposició perquè pugui tenir la millor estratègia de màrqueting on-line, enfocada a obtenir un disseny professional i la màxima visibilitat a internet. Li oferim un equip en constant formació i actualització al seu costat, una capacitat de resposta ràpida i efectiva i anys d’experiència en l’àmbit.

  Com ha de ser el disseny d’una pàgina d’empresa?

  En el disseny de pàgines d’empresa, cal tenir en compte:

  1. La tipografia ha de ser molt clara: ha de ser visible, d’una grandària mitjana i llegible, perquè pugui ser llegit sense dificultats.
  2. El disseny ha de ser responsive: com li dèiem, ha de poder mostrar-se la seva pàgina en qualsevol dispositiu. Actualment, més de la meitat de les visites són a través del mòbil i tauleta.
  3. És important evitar distraccions: ens referim al fet que la superposició d’elements pot distreure als usuaris i poden marxar-se de la pàgina.
  4. Ha de tenir una imatge amb harmonia: ha de ser un disseny equilibrat, amb imatges adequades, colors concordes a la corporació, etc.

  contractar disseny web

   

  Contractar una empresa de disseny web

  I, on contractar una empresa de disseny web especialitzada del sector?

  És un dels aspectes decisius perquè el seu projecte on-line sigui tot un èxit.

  A Gestinet ens posem a la seva disposició perquè pugui tenir la millor estratègia de màrqueting on-line, enfocada a obtenir un disseny professional i la màxima visibilitat a internet. Li oferim un equip en constant formació i actualització al seu costat, una capacitat de resposta ràpida i efectiva i anys d’experiència en l’àmbit.

  Contacti amb nosaltres, ens adaptarem a les seves necessitats i a la seva empresa.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post