CLIENT ACCESS   
Support
TALK WITH US!   93 817 40 25


  I have read and accept the Privacy policy

  28/09/2022

  Especialistes en posicionament web perquè la seva pàgina sigui més visible a internet

  posicionament web

  El posicionament web és una disciplina determinant en l’actualitat, capaç d’atreure el públic objectiu a una pàgina.

  Els encarregats de dur-ho a terme, doncs, i realitzar totes les accions, són els especialistes SEO, experts responsables en optimitzar els resultats en els motors de cerca, com Google i, d’aquesta manera, maximitzar el trànsit.

  Tot això, fa que una web sigui més visible i popular i, per aquest motiu, les seves probabilitats de conversió i venda poden augmentar cada dia.

  En el nostre Blog hem parlat moltes vegades del posicionament web, però aquesta vegada ens centrarem en les funcions dels professionals en màrketing digital enfocat a guanyar autoritat a internet.

  especialistes seo

   

  Què és un especialista SEO i quines són les seves funcions?

  Un especialista SEO desenvolupa estratègies en els cercadors i optimitza el contingut, tant els textos com les imatges o vídeos, per a facilitar la visibilitat, a més d’encarregar-se d’altres aspectes essencials per a tal objectiu.

  El posicionament web es pot treballar tant en els continguts, de diferents temàtiques, com des d’una àrea més tècnica i de disseny, sempre buscant aquesta popularitat i estar per sobre de la competència.

  Per tant, les accions i funcions a desenvolupar són molt àmplies i variades. A continuació li mostrarem les més destacades:

  1. Elaborar la millor estratègia a seguir per a aconseguir més quantitat de públic objectiu de qualitat
  2. Concretar quina tipologia d’usuari ha d’anar dirigida la web, els productes o serveis
  3. Definir les keywords o paraules clau idònies que s’utilitzaran en els continguts
  4. Identificar possibles millores de disseny web per obtenir una millor experiència de navegació i optimitzar-la al màxim
  5. Desenvolupar auditories web periòdiques per a estudiar possibles vulnerabilitats
  6. Realitzar un estudi sobre la competència i saber com actuen en l’entorn digital
  7. Analitzar els resultats obtinguts i fer canvis quan es requereixi

  Aquest últim aspecte és molt important, ja que els cercadors, especialment Google per la seva rellevància en aquest mitjà on-line, realitzen millores d’algorisme per a oferir el millor als usuaris. I, per tant, les pàgines web han d’adaptar-se a les noves exigències. Així que el posicionament web és molt dinàmic i requereix estratègies adaptades en tot moment.

  empresa experta posicionament web

   

  Preguntes freqüents sobre

  Especialistes en posicionament web perquè la seva pàgina sigui més visible a internet

  Què és un especialista SEO i quines són les seves funcions?

  Un especialista SEO desenvolupa estratègies en els cercadors i optimitza el contingut, tant els textos com les imatges o vídeos, per a facilitar la visibilitat, a més de tenir en compte molts factors influents. Les seves accions i funcions a realitzar són molt àmplies i variades.

  Com aconseguir més usuaris i tenir més vendes per internet

  Arribar a més persones i que aquestes cliquin i adquireixin els seus productes i serveis no és tasca fàcil i, per això, és necessària l’ajuda d’un professional SEO. Requereix un treball constant, sense parar. Si es fa correctament, els beneficis són molt positius a mitjà i llarg termini.

  Empresa amb especialistes en posicionament Google

  A Gestinet comptem amb experts en màrkting on-line i en creadors i desenvolupadors d’estratègies enfocades a tenir el millor posicionament a Google, així com obtenir el millor disseny de pàgina web. No dubti a contactar amb nosaltres i demanar-nos informació sense compromís. Estem a la seva disposició.

  Com aconseguir més usuaris i tenir més vendes per internet

  Arribar a més persones i que aquestes cliquin en els seus productes i serveis, com veu, no és tasca fàcil i, per això, és necessària l’ajuda d’un professional SEO. Requereix un treball constant, sense parar. Si es fa correctament, els beneficis són molt positius a mitjà i llarg termini.

  No obstant això, a més d’adquirir el millor posicionament web, per a aconseguir que més usuaris entrin en la seva web i realitzin conversions, ha de:

  1. Ser actiu en les xarxes socials: ha d’estar present en aquelles que li permetin tenir major activitat i on sàpiga que es troba, novament, el seu públic.
  2. Cuidar sempre l’aspecte i la imatge de la seva web: seguir una línia, ser constant i evolucionar, en concordança amb els seus colors, el seu logotip, tenir un disseny responsive,…
  3. Els clients sempre atesos: ha d’oferir un servei digital molt bo, amb possibilitat d’assessorament, canvi, devolucions, etc., a més d’oferir una compra ràpida, sense complicacions.
  4. Promocions i descomptes: la seva web ha de ser dinàmica i brindar oportunitats de compra als seus clients, especialment a aquells registrats perquè tornin novament i pugui fidelitzar-los al màxim.
  5. Ressenyes del seu negoci: inclogui la possibilitat que els usuaris puguin realitzar ressenyes i comentaris, amb l’objectiu d’atreure nous visitants i facilitar la venda gràcies a l’adquisició de major confiança.

  posicionar google pàgina web

   

  Empresa amb especialistes en posicionament Google

  No dubti que el posicionament web és el seu gran aliat en el seu negoci on-line. Compti amb grans professionals per a aconseguir la millor visibilització i notorietat a internet.

  A Gestinet comptem amb experts en màrketing on-line i en creadors i desenvolupadors d’estratègies enfocades a tenir el millor posicionament a Google, així com obtenir el millor disseny de pàgina web.

  Contacti amb nosaltres i rebrà una atenció completament personalitzada.

  Estem a la seva disposició.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post