CLIENT ACCESS   
Support
TALK WITH US!   93 817 40 25


  I have read and accept the Privacy policy

  11/05/2022

  Manteniment de pàgina web, botiga virtual i blog

  Manteniment web

  El manteniment web és necessari per a preservar la qualitat d’una pàgina, mantenir la millor imatge corporativa i assegurar que pot rebre perfectament als usuaris.

  Una web, sense una vigilància periòdica, pot quedar obsoleta als pocs mesos. El món digital canvia constantment i és molt important estar actualitzat i oferir el millor als visitants. I, l’única manera de fer-ho, és que professionals del sector realitzin un correcte manteniment.

  Els problemes d’usabilitat i optimització SEO, un disseny antiquat o una mala organització i estructura web, poden ser solucionats gràcies al manteniment de pàgines web.

  manteniment pàgines web

  Per què una web necessita manteniment de manera periòdica?

  El manteniment web, que consisteix a controlar l’estat d’una pàgina, se centra en la realització de diferents accions preventives i correctives, amb la finalitat de detectar possibles errors i que aquesta funcioni a la perfecció.

  Tant els continguts com la imatge de la web han de cuidar-se al detall, si no els usuaris, en entrar, no se sentirien atrets o la pàgina no seria funcional i marxarien a la competència, aspecte que repercuteix directament en el negoci.

  El manteniment d’una pàgina web és determinant per a optimitzar el seu rendiment i, a més, afecta el posicionament en Google.

  Ha de saber que una pàgina és la carta de presentació d’una empresa i, amb un manteniment adequat, és possible mostrar la millor versió i actualitzar-la constantment.

  A més, no sols les pàgines corporatives han de comptar amb aquest servei i suport professional, sinó que també les botigues virtuals. Aquestes són el millor mitjà per a vendre productes i serveis on-line, ja que estan disponibles per als clients tots els dies de l’any i permeten comprar des de qualsevol ubicació i dispositiu.

  Això sí, requereixen un manteniment web constant, pel fet que és necessari modificar preus, incloure promocions, verificar que els sistemes de pagament funcionin, que no existeixin problemes de navegació, que els productes tinguin les millors descripcions, etc. En general, el més important és que els usuaris tinguin la millor percepció de la marca, és a dir, una excel·lent experiència en entrar i visualitzar els continguts.

  Les accions realitzades per un manteniment periòdic, fan que una web millori el seu SEO. El posicionament orgànic o natural és essencial per a tenir major visibilitat i notorietat en internet, ajudant al fet que els internautes trobin la seva web més fàcilment a través de les paraules clau introduïdes en els seus continguts.

  manteniment botiga virtual

  Preguntes freqüents sobre

  Manteniment de pàgina web, botiga virtual i blog

  Per què una web necessita manteniment de manera periòdica?

  El manteniment web és determinant per a optimitzar el seu rendiment i, a més, afecta el posicionament en Google. Tant els continguts com la imatge de la web han de cuidar-se al detall, si no els usuaris, en entrar, no se sentirien atrets o la pàgina no seria funcional i marxarien a la competència, aspecte que repercuteix directament en el negoci.

  Quines tasques o accions de manteniment web són necessàries?

  Per a dur a terme un òptim manteniment web, és necessari realitzar diferents accions per part de professionals, com ara crear una còpia de seguretat, revisar les funcionalitats, analitzar l’arquitectura web, comprovar la velocitat de càrrega, afegir nous continguts i actualitzar el disseny.

  Empresa de manteniment de pàgines web

  Compti amb Gestinet, empresa experta en màrketing digital, posicionament Google, disseny de pàgines web i a oferir el millor manteniment. Contacti amb nosaltres i obtindrà un servei integral i adaptat a les seves necessitats.

  Quines tasques o accions de manteniment web són necessàries?

  Per a dur a terme un òptim manteniment web, és necessari fer diferents tasques per part de professionals:

  1. Crear una còpia de seguretat: cada vegada amb més freqüència, existeixen els ciberatacs, que perjudiquen el correcte funcionament de la pàgina o als seus continguts. Per això, és imprescindible tenir una còpia de seguretat.
  2. Revisar les funcionalitats: és essencial verificar que la pàgina està operativa sempre, que no hi ha errors i que els clients poden navegar sense problemes.
  3. Analitzar l’arquitectura web: aquest aspecte és molt important, pel fet que el contingut ha d’estar perfectament organitzat i ser intuïtiu per als visitants. Igualment, s’ha de revisar els enllaços i que redirigeixin al lloc correcte.
  4. Comprovar la velocitat de càrrega: que una pàgina es carregui ràpidament és un factor realment rellevant. S’ha de poder visualitzar en pocs segons, sense esperes. Quan la velocitat de càrrega és bona, millora el posicionament en els cercadors, millora la imatge de marca de l’empresa, incrementa l’eficàcia comercial, es tanquen vendes més ràpidament i s’aconsegueix atreure més clients potencials.
  5. Afegir nous continguts: a través d’un Blog dins de la pàgina, i actualitzant els continguts de manera constant, una web sempre es manté al dia.
  6. Actualitzar el disseny: una web ha de mostrar-se moderna, actual i ser compatible amb tota mena de dispositius. Amb un manteniment, es pot aconseguir.

   

  disseny i manteniment pàgines web

  Empresa de manteniment de pàgines web

  D’igual manera que el manteniment web és determinant per a tenir èxit on-line i que la seva pàgina sigui capaç de mostrar el seu màxim potencial, ho és comptar amb professionals del sector, perquè li ofereixin el millor suport.

  Compti amb Gestinet, empresa experta en màrketing digital, posicionament Google, disseny de pàgines web i a oferir el millor manteniment.

  Contacti amb nosaltres i obtindrà un servei integral i adaptat a les seves necessitats.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)