CLIENT ACCESS   
Support
TALK WITH US!   93 817 40 25


  I have read and accept the Privacy policy

  18/05/2022

  Posicionament SEO Local: Google My Business

  posicionament seo local

  Si abans de l’aparició de la pandèmia el SEO Local ja era important, ara ho és molt més. Els hàbits dels consumidors han canviat, i sembla ser que a llarg termini es mantindran.

  El posicionament local d’una empresa és imprescindible perquè els usuaris el trobin fàcilment.

  Per a les empreses, és un canal de comunicació perfecte, on poder tenir major visibilitat on-line, quelcom imprescindible en l’actualitat per a poder créixer, arribar a més persones del voltant i, en definitiva, tenir més èxit empresarial.

  Tant les botigues que tenen una sola ubicació com les que tenen diverses, veuen en el SEO Local grans oportunitats, sobretot referent a tenir major contacte amb el seu públic objectiu.
  I, en aquest cas i per a obtenir el millor posicionament a nivell local, és determinant treballar periòdicament Google My Business. Gestionar correctament aquesta plataforma és molt positiu per a una empresa.

  seo local

  Què és el SEO Local?

  El SEO Local té per objectiu millorar la visibilitat i notorietat d’un negoci amb presència física en els resultats de cerca locals.

  Quan un usuari realitza una consulta web, apareixen els resultats més concordes a aquesta i els que té més a prop segons la seva ubicació. I és aquí on s’ha de treballar per a tenir un bon perfil, molt potent, per mitjà de l’optimització de Google My Business, eina molt utilitzada.

  Segons diferents estudis, el 46% de totes les cerques de Google tenen una intenció local, així que és determinant aquest aspecte.

  Una altra dada important és que les cerques del tipus “prop de mi” o “prop de” van créixer més del 900% en dos anys, confirmant així que Google My Business és essencial per a una empresa.

  google my business

   

  Preguntes freqüents sobre

  Posicionament SEO Local: Google My Business

  Què és el SEO Local?

  El SEO Local té per objectiu millorar la visibilitat i notorietat d’un negoci amb presència física en els resultats de cerca locals.

  Google My Business és el seu gran aliat per a posicionar-lo de manera orgànica

  Crear i mantenir un perfil a Google My Business és molt beneficiós per al seu negoci, ja que atreu clients, genera interacció, fa que guanyi presència a Google, és un mitjà on pot respondre als usuaris, publicar imatges, ofertes, etc., i, a més, permet mostrar el negoci de manera gratuïta en el cercador i tenir presència professional.

  Empresa experta en posicionament web

  Aconsegueixi el millor posicionament local per al seu negoci, mitjançant l’obtenció d’un perfil a Google My Business potent i correctament optimitzat. Contacti amb Gestinet, experts en posicionament web i en la creació de estrategias on-line.

  Google My Business és el seu gran aliat per a posicionar-lo de manera orgànica

  Crear i mantenir un perfil a Google My Business és molt beneficiós per al seu negoci:

  1. Atreu clients
  2. Genera interacció
  3. Guanya presència a Google, en els resultats orgànics
  4. Pot respondre als usuaris, publicar imatges, ofertes, etc.
  5. Permet mostrar el negoci de manera gratuïta en el cercador i tenir presència professional

   

  D’altra banda, com optimitzar el perfil de Google My Business? Li oferim alguns consells:

  1. És necessari crear una fitxa mitjançant un compte en Gmail
  2. S’ha de verificar la fitxa per a poder editar-la quan es requereixi
  3. És necessari tenir les dades sempre actualitzades
  4. S’ha d’afegir informació sempre completa i precisa
  5. És important triar adequadament les categories
  6. S’ha d’afegir els productes i serveis prestats
  7. També aconseguir les millors ressenyes i puntuacions
  8. És essencial tenir publicacions i actualitzar-les
  9. Les imatges han de ser de qualitat i amb detall

   

  Referent a les ressenyes, és un factor crucial, especialment per a aconseguir nous clients. De fet, el 82% dels consumidors llegeixen ressenyes on-line dels negocis locals, així que són molt importants. Les ressenyes són un dels apartats dins de la fitxa local que té més valor per als clients.

  Google, en aquest cas, és coneixedora d’aquest aspecte i la seva gran influència i, amb la finalitat d’oferir la millor experiència de navegació, és un factor clau en el seu algorisme.

  I, en el moment que una empresa rep una ressenya, tant si és positiva com negativa, és necessari respondre.

  Per a rebre més comentaris i ressenyes, és possible incentivar-les i motivar-les. Com fer-ho? Doncs, per exemple, es pot afegir en la web un enllaç cap a la fitxa, animant-los quan adquireixen el nostre producte o servei, a través de les xarxes socials, motivar la ressenya a canvi de sorteig, etc.

  posicionament local google

   

  Empresa experta en posicionament web

  Aconsegueixi el millor posicionament local per al seu negoci, mitjançant l’obtenció d’un perfil en Google My Business potent i correctament optimitzat.

  A Gestinet desenvolupem estratègies SEO adaptades a les necessitats dels nostres clients i estem a la seva total disposició.

  Contacti amb nosaltres, el nostre equip expert li atendrà ràpidament.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post