CLIENT ACCESS   
Support
TALK WITH US!   93 817 40 25


  I have read and accept the Privacy policy

  15/06/2022

  Seguretat informàtica: aspecte clau en el manteniment d’ordinadors

  SERVEIS INFORMÀTICS A VILAFRANCA DEL PENEDÈS

  Les ciberamenaçes i ciberatacs digitals són una realitat, i cada vegada amb més freqüència, així que és molt important comptar amb un manteniment informàtic que posi les barreres necessàries per a acabar amb elles.

  Els intents de robatoris de dades i diners perjudiquen seriosament una empresa i, fins i tot, poden arribar a interrompre el seu funcionament.

  Els serveis informàtics, en aquest cas, ofereixen la millor seguretat on-line i aporten tranquil·litat i confiança de poder treballar estant fora de perill.

  I és que la seguretat no depèn únicament d’algunes mesures aïllades de protecció, sinó que es realitzen accions de manera periòdica i es duu a terme una vigilància integral per part de professionals del sector.

  Continuï llegint i descobrirà més informació sobre la problemàtica dels atacs i amenaces digitals i com prevenir-les amb un manteniment informàtic professional.

  serveis informàtics

   

  Preguntes freqüents sobre

  Seguretat informàtica: aspecte clau en el manteniment d’ordinadors

  Què és la seguretat informàtica?

  La seguretat informàtica consisteix en la protecció dels equips i sistemes informàtics contra l’accés no autoritzat i la realització de robatoris, així com entrar en els ordinadors i fer modificacions i danys en els equips. És la millor aliada i la que garanteix el millor funcionament empresarial. D’igual manera que protegeix les dades, manté el prestigi i la imatge de marca de l’empresa intacta.

  Funcions del manteniment informàtic per a garantir seguretat digital

  Els serveis informàtics realitzen diferents accions, totes elles destinades a enfortir la infraestructura i sistemes informàtics i que tercers no tinguin accés. Aquestes són: instal·lar i actualitzar els antivirus, actualitzar programes, plugins, etc., fer còpies de seguretat i garantir els accessos.

  Serveis informàtics professionals

  A Gestinet posem a la seva disposició mesures de seguretat adaptades a cada empresa, perquè aquesta gaudeixi de major tranquil·litat en aquest aspecte. Contacti amb nosaltres sense compromís i faci que les seves dades mai acabin en mans alienes i els seus ordinadors sempre estiguin 100% operatius.

  Què és la seguretat informàtica?

  Tenir seguretat digital és essencial. La informació forma part de l’actiu d’una empresa, ja que les dades, algunes de caràcter personal i confidencial, es troben en els ordinadors. Així que és un aspecte a cuidar en qualsevol negoci.

  I, com es defineix la seguretat informàtica? Aquesta consisteix en la protecció dels equips i sistemes informàtics contra l’accés no autoritzat i la realització de robatoris, així com entrar en els ordinadors i fer modificacions i danys en els equips.

  És la millor aliada i la que garanteix el millor funcionament empresarial. D’igual manera que protegeix les dades, manté el prestigi i la imatge de marca de l’empresa intacta.

  Amb la prevenció que un manteniment informàtic li pot proporcionar, la seguretat digital està assegurada.

  seguretat informàtica

   

  Funcions del manteniment informàtic per a garantir seguretat digital

  Els serveis informàtics realitzen diferents accions, totes elles destinades a enfortir la infraestructura i sistemes informàtics i que tercers no tinguin accés. Aquestes mesures han d’executar-se de manera periòdica i són:

  1. Instal·lar i actualitzar els antivirus: els tècnics informàtics s’encarreguen que els sistemes tinguin òptimes barreres perquè no puguin entrar intrusos.
  2. Actualitzar programes, plugins, etc.: qualsevol eina desactualitzada, pot ser la porta d’entrada d’un atac exterior.
  3. Fer còpies de seguretat: és essencial tenir còpies de seguretat, per a no perdre informació i perquè, en cas d’incidència, poder recuperar-la fàcilment.
  4. Garantir els accessos: la protecció de les contrasenyes i els accessos en general, són assegurats amb un manteniment professional.

  I, a més d’aquestes mesures, les empreses i els empleats, han de tenir en compte uns certs aspectes per a evitar ser vulnerables i obtenir major seguretat. Aquests són:

  1. Utilitzar contrasenyes complexes: han de ser alfanumèriques, no correspondre a dades personals i canviar-les sovint.
  2. Ignorar correus electrònics que desconegui la seva procedència: qualsevol email sospitós podria danyar el seu ordinador, així que no ha d’obrir-lo ni respondre’l.
  3. Limitar l’accés a les dades només a personal de confiança: únicament han d’accedir a informació corporativa poques persones de l’entorn laboral.
  4. Comunicar les polítiques de seguretat als empleats: cada treballador ha de ser responsable del que rep en el seu correu, dels emails que obre, de la informació que envia, etc. Hi ha molt en joc, i la seguretat digital no ha de prendre’s a la lleugera.

  Amb les mesures de protecció de les empreses de manteniment informàtic, un negoci obté major seguretat.

  protegir ordinadors

   

  Serveis informàtics professionals

  Tingui al seu costat a tècnics especialistes en el sector, que li garanteixin que les seves dades estan en les millors mans.

  A Gestinet posem a la seva disposició mesures de seguretat adaptades a cada empresa, perquè aquesta gaudeixi de major tranquil·litat en aquest aspecte.

  Els nostres tècnics especialitzats compten amb formació específica i estan en constant actualització, ja que és un àmbit amb grans canvis. Realitzem una atenció i servei integral, pròxim i personalitzat.

  Contacti amb nosaltres sense compromís i faci que les seves dades mai acabin en mans alienes i els seus ordinadors sempre estiguin 100% operatius.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post