CLIENT ACCESS   
Support
TALK WITH US!   93 817 40 25


  I have read and accept the Privacy policy

  29/06/2022

  Servei de manteniment web i Blogs per a empreses

  Manteniment web

  Tenir un bon manteniment web és clau perquè la seva pàgina funcioni, tingui el millor disseny i adquireixi major rellevància i visibilitat a internet.

  Està clar que en l’actualitat és necessari comptar amb presència on-line, veritat? Doncs, igualment d’important, és gaudir del millor manteniment. No n’hi ha prou amb mostrar els seus serveis i productes, sinó que fa falta actualitzar-los, mantenir-los al dia i proporcionar informació d’interès als usuaris.

  És essencial seguir una estratègia clara, amb metes a curt i mitjà termini, amb l’objectiu d’arribar al seu públic i aconseguir el màxim de conversions.

  Una pàgina web és la primera impressió que obtindran els seus clients en aquest mitjà on-line, així que és determinant cuidar-la i mantenir-la en perfecte estat.

  servei manteniment pagines web

  Què és el manteniment web?

  El manteniment de pàgines són totes aquelles tasques orientades a assegurar que la web ofereix una imatge totalment professional de l’empresa, és a dir, sense errors, correctament optimitzada i actualitzada.

  Aquests processos són fonamentals perquè tingui un bon acolliment i motivi la compra als usuaris. Gràcies al manteniment s’obté el millor control dels elements, l’estructura i la usabilitat, perfecte perquè els visitants tinguin la millor experiència de navegació i es quedin més temps en el seu interior.

  A més, són tasques periòdiques que permeten detectar possibles falles i anticipar-se a avaries.

  D’aquesta manera, trobem que les accions més comunes que realitza el manteniment web són la correcció d’errors de la web o el servidor; afegir nous continguts i crear nous apartats o seccions, així com promocions; fer canvis de disseny web, amb la finalitat d’oferir una imatge renovada i més actual; i optimitzar la pàgina per a adquirir major seguretat, rapidesa de velocitat i, com a consegüent, tenir el millor posicionament web.

  Per aquest motiu, si fa temps que la seva pàgina no gaudeix de manteniment web, li assegurem que pot quedar-se completament desactualitzada i pot presentar incidències.

  Hi ha empreses que no donen importància a aquestes accions i, amb el temps, comproven com la seva pàgina ha perdut funcionalitat, atractiu i, fins i tot, ha estat piratejada. Recordi que el manteniment té molt en compte la protecció digital.

  blogs web per empresa

  Preguntes freqüents sobre

  Servei de manteniment web i Blogs per a empreses

  Què és el manteniment web?

  El manteniment web són totes aquelles tasques orientades a assegurar que la web ofereix una imatge totalment professional de l’empresa, és a dir, sense errors, correctament optimitzada i actualitzada. Aquests processos són fonamentals perquè tingui un bon acolliment i motivi la compra als usuaris.

  Per què són tan importants els Blogs d’una pàgina i la seva actualització?

  El contingut és clarament primordial per a atreure el seu públic objectiu, segons les seves paraules clau i les cerques dels usuaris. I, per a Google ho és molt més. Mitjançant un Blog, pot interactuar amb els usuaris, mantenir-los actualitzats i connectar amb la seva empresa.

  Empresa experta a dissenyar i mantenir pàgines web

  A Gestinet som empresa líder a mantenir pàgines web i a crear estratègies de màrketing on-line específiques per a aconseguir major abast. No dubti a contactar amb nosaltres i obtenir més informació sobre aquest tema.

  Per què són tan importants els Blogs d’una pàgina i la seva actualització?

  A més d’un control periòdic de la seva web en general, el manteniment s’encarrega d’actualitzar els Blogs corporatius. Aquests són, sens dubte, determinants.

  El contingut és clarament primordial per a atreure el seu públic objectiu, segons les seves paraules clau i les cerques dels usuaris. I, per a Google ho és molt més.

  Mitjançant un Blog, pot interactuar amb els usuaris, mantenir-los actualitzats i connectar amb la seva empresa. És un mitjà social on pot posar continguts rellevants, tant sobre el seu sector, els seus productes o serveis, promocions, descomptes, informacions d’interès, etc.

  L’èxit arribarà donat per la qualitat de les seves publicacions, així que ha de cuidar-les al màxim.

  En aquest cas, també ha d’existir una estratègia clara i tenir regularitat.

  Una empresa sense Blog dins de la seva web, està malgastant una part essencial dels recursos d’autopromoció mitjançant els seus posts. Tenir-ho significa aconseguir un major trànsit i de visites dels usuaris a la seva web i oferir-los major confiança, ja que dona la sensació de proximitat i professionalitat.

  Un Blog ha d’actualitzar-se de manera periòdica, amb gran freqüència i fer-ho a llarg termini, perquè els resultats siguin exitosos, tenint més rellevància en les eines de cerca. Mantenir una freqüència en el flux de continguts fa que el Google el reconegui com a important en la seva temàtica per a posicionar-lo millor de manera orgànica.

  mantenir pagines web

  Empresa experta a dissenyar i mantenir pàgines web

  A Gestinet som empresa líder a mantenir pàgines web i a crear estratègies de màrketing on-line específiques per a aconseguir major abast. Dissenyem Blogs corporatius i els actualitzem constantment, obtenint més oportunitats i més abast digital.

  Contacti amb nosaltres i ens adaptarem a la seva empresa i necessitats.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)