CLIENT ACCESS   
Support
TALK WITH US!   93 817 40 25


  I have read and accept the Privacy policy

  04/05/2022

  Serveis i manteniment informàtic per empreses

  manteniment informàtic

  Comptar amb sistemes informàtics en una empresa és imprescindible. Les organitzacions utilitzen diàriament el correu electrònic, els canals de venda on-line, la facturació digital, etc. I, tot això, és gestionat per ordinadors que han d’estar al 100%, mitjançant un manteniment informàtic que cuidi la infraestructura informàtica, s’ocupi de les seves reparacions i ofereixi les millors solucions.

  I és que existeixen molts motius pels quals les empreses han de tenir un manteniment informàtic dels seus sistemes de manera periòdica. Els més destacats són:

  1. Dedicar més temps al negoci: els problemes informàtics, així com adaptar l’empresa a les noves tecnologies, és cosa d’experts. Tant vostè com els seus empleats han de treballar en el negoci en si.
  2. Temps de resposta més eficaços: els seus clients i proveïdors no poden esperar. Per això, en cas d’avaries, ha de tenir al costat a una empresa de confiança que resolgui aquestes incidències ràpidament. I quelcom més important, que realitzi una prevenció constant perquè siguin les mínimes possibles.
  3. Seguretat digital: realitzar còpies de seguretat és essencial i, per aquest motiu, un òptim manteniment informàtic s’ocupa de dur-les a terme.
  4. Consultoria tecnològica: a més de fer manteniment i reparacions, les empreses del sector s’ocupen d’oferir un assessorament adaptat a les necessitats de cada negoci, amb la finalitat de brindar les millors opcions.
  5. Sempre al seu costat: pot contactar amb l’equip de manteniment informàtic en qualsevol moment, tant de manera remota com presencial.

  Són raons de sobres per a tenir aquest servei molt a prop.

  suport informàtic

  Preguntes freqüents sobre

  Serveis i manteniment informàtic per empreses

  Per què és necessari reparar els ordinadors el més ràpid possible?

  La rapidesa, en aquests casos, és fonamental. La reparació d’ordinadors ha de desenvolupar-se en el menor temps possible i de manera eficaç. Una empresa requereix els seus equips informàtics per a poder treballar, així que, sense ells, es perd productivitat i rendibilitat.

  Quines són les funcions d’una empresa de manteniment informàtic?

  Les empreses de manteniment informàtic realitzen diferents funcions. Referent a la reparació d’ordinadors, s’encarreguen de localitzar els components que ja no funcionen i els substitueixen, solucionen els problemes que poguessin afectar la seva configuració o sistema operatiu i verifiquen les connexions a la xarxa, entre altres. Però, això no és tot, ja que el manteniment dels sistemes comporta moltes més tasques associades.

  Manteniment informàtic per a empreses

  A Gestinet som líders a oferir el millor manteniment i reparació als equips informàtics de les empreses. Ens posem a la seva disposició per a brindar-li un servei totalment adaptat a la seva organització, mitjançant un manteniment informàtic professional.

  Per què és necessari reparar els ordinadors el més ràpid possible?

  La rapidesa, en aquests casos, és fonamental. La reparació d’ordinadors ha de desenvolupar-se en el menor temps possible i de manera eficaç. Una empresa requereix els seus equips informàtics per a poder treballar, així que, sense ells, es perd productivitat i rendibilitat.

  Per això, si no vol perjudicar el seu negoci i tenir una imatge d’empresa forta i estable, comptar amb manteniment informàtic és determinant.

  I, com li comentàvem, és molt important la prevenció, ja que s’anticipa a possibles avaries i les resol abans que succeeixin, evitant així majors contratemps.

  reparar ordinadors

  Quines són les funcions d’una empresa de manteniment informàtic?

  Les empreses de manteniment informàtic realitzen diferents funcions. Referent a la reparació d’ordinadors, s’encarreguen de localitzar els components que ja no funcionen i els substitueixen. A més, solucionen els problemes que poguessin afectar la seva configuració o sistema operatiu i verifiquen les connexions a la xarxa, entre altres.

  Però, això no és tot, ja que el manteniment dels sistemes comporta moltes més tasques associades, com ara:

  1. La neteja del hardware dels equips
  2. La revisió del cablejat
  3. La realització d’un inventari
  4. L’actualització dels equips
  5. L’optimització del rendiment dels ordinadors
  6. L’eliminació de malware
  7. La instal·lació i actualització d’antivirus i firewalls

  Són, en definitiva, accions necessàries perquè els ordinadors d’una empresa tinguin el millor funcionament i operativitat.

  manteniment ordinadors

   

  Manteniment informàtic per a empreses

  A Gestinet som líders a oferir el millor manteniment i reparació als equips informàtics de les empreses.

  Ens posem a la seva disposició per a brindar-li un servei totalment adaptat a la seva organització.

  Comptem amb tècnics en constant actualització i formació, amb els quals obtindrà un assessorament i orientació idònia perquè la seva infraestructura informàtica estigui sempre cuidada. A més, l’ajudarem a créixer dins del seu sector.

  Així que, si està buscant un suport informàtic qualificat i efectiu, contacti amb nosaltres i l’informarem sense compromís.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post