CLIENT ACCESS   
Support
TALK WITH US!   93 817 40 25


  I have read and accept the Privacy policy

  24/01/2022

  Kit Digital, ajuts a fons perdut amb Gestinet. Som Agent Digitalitzador

  kit digital

  La digitalització és clau per a les empreses, no sols per a mantenir-se a flotació dins del seu sector, sinó per a trobar noves oportunitats que facin que un negoci sigui més potent i estable.

  Amb la incorporació dels sistemes digitals, la gestió operativa d’una organització se simplifica, la qual cosa provoca que pugui ser més productiva. A més, les relacions comercials o el processament de dades, és molt més positiva i fàcil.

  Tot això, fa que una empresa pugui tenir més garanties d’èxit i, fins i tot, internacionalitzar-se.

  Per tant, la digitalització, es converteix en una gran palanca d’embranzida per a les corporacions, especialment en un moment com en el qual ens trobem i, sobretot, a l’hora de modernitzar-les i que es desenvolupin segons les necessitats del mercat actual.

  La transformació digital no sols ha arribat per a quedar-se, sinó que és gairebé l’única opció per a continuar sent una opció per als clients, proveïdors o col·laboradors.

  En aquest sentit i mitjançant el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, neix el programa Kit Digital, que ofereix un gran impuls empresarial gràcies a l’accés d’una subvenció destinada a poder digitalitzar l’empresa i, amb això, que tingui major presència en internet, sent més visible, eficient i segura.

  Kit Digital suposa una peça clau per a la digitalització de petites empreses, microempreses i persones en situació d’autoocupació. D’aquesta manera, es fomenta l’emprenedoria, la creació d’empreses, la sostenibilitat i competitivitat, entre altres aspectes.

  Aquest programa d’ajudes té la finalitat d’oferir noves alternatives i solucions relacionades amb la tecnologia. Els beneficiaris reben una subvenció, depenent de la seva grandària o nombre d’empleats.

  I, a l’altre costat de les empreses que poden ser beneficiats amb el Kit Digital, trobem als agents digitalitzadors.

  Gestinet és un d’ells i s’encarrega de realitzar tots els tràmits i gestions perquè l’empresa se li concedeixi aquesta ajuda, a més de prestar els corresponents serveis i solucions digitals i aplicar-les en el negoci que l’ha sol·licitat.

  Sens dubte, Kit Digital brinda noves oportunitats i és un gran impuls empresarial i econòmic.

  digitalització empresa

  Què és el Kit Digital?

  És un programa on una empresa pot arribar a aconseguir 12.000 € destinats a la digitalització. Consisteix en una subvenció a fons perdut pels fons europeus Next Generation i suposa més de 3.000 milions d’euros en ajudes.

  Kit Digital és una iniciativa del Govern d’Espanya que fa que un negoci pugui avançar i madurar digitalment.

  Amb la tecnologia és possible evolucionar i millorar, així que aquesta ajuda econòmica és de vital importància per a les organitzacions.

   

  subvenció fons perdut

   

  Qui pot sol·licitar l’ajuda per a digitalitzar la seva empresa?

  És una solució que està a l’abast de totes les petites i mitjanes empreses, microempreses i autònoms, de fins a 49 treballadors, de qualsevol sector econòmic.

  Llavors, si el seu negoci es troba dins d’aquests paràmetres Vol impulsar-lo i aconseguir grans avantatges? Kit Digital és la seva solució.

  Igualment, per a aconseguir l’ajuda digital, ha de complir els límits financers i efectius que defineixen les categories d’empreses, estar en situació d’alta i tenir l’antiguitat mínima que s’estableix per convocatòria, estar al corrent de les obligacions tributàries i enfront de la Seguretat Social, no estar subjecta a una ordre de recuperació pendent de la Comissió Europea que hagi declarat una ajuda il·legal i incompatible amb el mercat comú i no incórrer en cap de les prohibicions previstes en l’article 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.

  Kit Digital, a més, té en compte tres segments per atorgar les ajudes:

  Segment I. Petites empreses entre 10 i menys de 50 empleats. L’ajuda suposa 12.000 euros.

  Segment II. Petites empreses o Microempreses entre 3 i menys de 10 empleats. L’ajuda suposa 6.000 euros.

  Segment III. Petites empreses o Microempreses d’entre 0 i menys de 3 empleats. L’ajuda suposa 2.000 euros.

  ajudes digitalització

  Quines solucions digitals pot realitzar-se amb Kit Digital?

  Existeixen diferents solucions que subvenciona a fons perdut Kit digital perquè les empreses siguin més potents.

  Trobem:

  1. La renovació o creació de la pàgina web

  2. La creació d’una botiga en línia

  3. La gestió de les xarxes socials

  4. Eines de gestió de clients i proveïdors

  5. Oficina virtual

  6. Eines de facturació electrònica

  7. Ciberseguretat

  8. Comunicacions segures

  9. Business Intelligence i Analítica

  Són elements essencials per a mantenir-se en qualsevol sector econòmic avui dia i per a ser més eficient, ràpid i competitiu.

  ajudes creació actualització pàgines web

  Com poden ajudar aquestes subvencions al seu negoci?

  Amb el Kit Digital, el seu negoci obtindrà grans beneficis a tots els nivells, especialment relacionats amb la seva visibilitat en internet, ja que un disseny web actualitzat farà que obtingui:

  1. Millor posicionament en Google

  2. Imatge de marca més cuidada i professional, mitjançant la correcta gestió de xarxes socials

  3. Major quantitat de leads i vendes, amb una botiga on-line a l’altura de les expectatives dels seus usuaris

  4. Una gestió més moderna i accessible, tant per als seus clients com per als seus treballadors, proveïdors i col·laboradors. Això farà que tingui un tracte més immediat i personalitzat, donant més confiança i credibilitat en el mercat

  5. Optimitzarà els processos i gestions

  6. La seva empresa estarà protegida davant a possibles atacs externs

  Kit digital fa que tingui accés a una subvenció perfecta per a la seva empresa, on l’agent digitalitzador li brindarà un suport continu i un assessorament total.

  Avui dia, comptar amb una pàgina web és una necessitat, és el seu aparador virtual. Capaç de captar més clients i, quelcom més important, clients potencials, que són els que realment estan interessats en els seus productes i serveis.

  Amb un lloc web, el seu negoci està a l’abast dels usuaris 24 h al dia els 365 dies de l’any i accedir a la seva informació des de la seva casa. En qualsevol instant, els seus visitants poden consultar informació, emplenar un qüestionari de contacte, trobar-lo a Google, etc.

  Per aquest motiu, tenir un disseny web cuidat és determinant. I més encara, quan parlem de les botigues en línia o ecommerce, que suposen un mitjà per a realitzar les transaccions i contactar amb els clients.

  De fet, el sector del comerç electrònic no para de créixer, ja que ha revolucionat la manera de poder comprar. Adquirir productes i serveis a través d’una botiga virtual és més còmode i pràctic per als consumidors i, per a les empreses, té multitud d’avantatges a nivell de gestió.

  Referent a les xarxes socials, en l’actualitat adquireixen gran protagonisme. Són gairebé com una extensió de les pàgines web i ecommerce i ajuden a oferir major visibilitat i tenir un contacte constant amb els internautes. Són un canal de comunicació idoni.

  I, coneixedors de la gran importància de les xarxes socials i a tenir un portal en internet, Kit Digital brinda a les organitzacions l’oportunitat de poder treballar a través d’elles, ser més fortes virtualment i abastar major quota dins del seu sector.

  Referent a la ciberseguretat, és un aspecte que és essencial cuidar i tenir en compte. Les empreses han de protegir-se front atacs aliens a aquestes i, la millor manera de fer-ho, és posant barreres i eines destinades a això. Si no fos així, es podrien perdre dades, entre altres conseqüències, i que la imatge de marca quedés danyada, inutilitzar els ordinadors, etc.

  No ho dubti i faci que la seva empresa adquireixi més rellevància en el seu àmbit, accedeixi a processos més fàcils i pràctics i tingui la millor presència on-line amb Kit Digital.

  Sol·liciti AQUÍ la seva subvenció a fons perdut

  agent digitalitzador

  Gestinet és agent digitalitzador homologat

  Digitalitzi el seu negoci mitjançant la creació o renovació del seu web, desenvolupant una botiga on-line a mesura o implementant un CRM amb l’ajuda de Gestinet, agent digitalitzador homologat.

  Si compleix amb els requisits nomenats anteriorment i vol potenciar la seva empresa, contacti amb nosaltres  i utilitzi la seva ajuda digital per a adquirir la millor solució per al seu negoci.

  Gestinet, líders a elaborar estratègies digitals i experts en creació i manteniment de pàgines web i seguretat virtual, li acompanya durant tot el procés, oferint un assessorament a mesura i completament personalitzat.

  Amb Kit Digital garantirà el seu creixement empresarial.

   

   

   

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post