Posicionament web

POSICIONAMENT WEB BUSCADORS

Realitzem el posicionament web a google i alta en buscadors, tant manual com automàtica en milers de buscadors de tot el món i en múltiples idiomes.

En el procés de posicionament web a google executem un seguiment per a garantir un posicionament òptim i beneficiós.

Garantim la correcta indexació en els millors buscadors.

POSICIONAMENT WEB

POSICIONAMENT WEB AMB MÀXIMES GARANTIES

POSICIONAMENT WEB A GOOGLE, ALTA BUSCADORS, POSICIONAMENT BUSCADORS I SEGUIMENT CONSTANT PER A GARANTIR RESULTATS

Creem els codis/metas per a agilitzar la feina dels buscadors dins els webs, realitzem un previ estudi dels codis segons els mètodes més utilitzats per a una àgil localització a Internet. La nostra gran experiència, més de 10 anys, ens col.loca com a una de les empreses més importants a en l’àmbit nacional i especialment a la provincia de Barcelona, per a poder realitzar aquests serveis amb garanties i oferint resultats reals i fiables.

POSICIONAMENT WEB

GOOGLE ADWORDS

Realitzem campanyes publicitàries auto-gestionades dins el motor de recerca Google. Es tracta d’un sistema que permet gestionar i controlar les despeses, el pressupost i el que és més important, el client només paga per Clic realitzat al seu web. En la gestió de la campanya publicitària s’estableix un pressupost màxim, per exemple, 100 euros i es ‘compren’ les paraules relacionades amb el web que es promociona, aquest import es va consumint en relació al clics que rep.

POSICIONAMENT WEB GOOGLE

Posicionament web Barcelona
Posicionament web Tarragona
Posicionament web Lleida
Posicionament web Girona

 

POSICIONAMENT WEB GOOGLE

Per experiència, un web promocionat amb unes 20 paraules comprades i un pressupost de 100 euros, pot arribar a estar aproximadament 2 mesos activada la companya fins a consumir aquest pressupost. Després es pot tornar a activar la campanya amb una altre pressupost o si és convenient, es pot aturar segons les necessitats de cada client i sense cap tipus de cost addicional.

La nostra empresa situada a la provincia de Barcelona, és Partner d’aquest sistema de campanyes publicitàries on-line auto-gestionades i es garanteix en cada campanya realitzada uns resultats satisfactoris ja que aquest motor de recerca obté més de 150.000.000 de recerques diàries.

Aconsellem a tots els nostres clients i amics que estiguin interessats en donar-se a conèixer dins Internet, què utilitzin aquest sistema tan avantatjós.

POSICIONAMENT WEB

Velocitat de llocs web i SEO

Posicionament Web Google

Summary
Reviewer
Josep Maria
Review Date
Reviewed Item
Posicionament Web
Author Rating
5