ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  10 consells per a millorar el seu posicionament a Google

  posicionament google

  El posicionament Google és un dels principals objectius que ha de tenir una pàgina d’empresa, a causa que, si s’aconsegueix una bona posició, els afectes són molt positius, especialment referents a l’augment de les visites i oportunitats de negoci.

  Moltes empreses són conscients de la seva importància i, per aquest motiu, realitzen estratègies constants de posicionament, enfocades a enfortir la seva presència on-line i a fer-se un lloc a internet dins del seu sector.

  Treballar en el posicionament d’una pàgina, no obstant això, és una tasca que ha de fer-se sense parar, ja que Google mai para i molt menys els usuaris en les seves cerques. Els bons resultats no són fruit de la casualitat. Per això, en aquest post, li donarem algunes claus de com millorar el seu posicionament en el principal cercador.

  posicionament web

   

  SEO o SEM, quin triar?

  Si parlem de posicionament com a concepte, ho podem definir com l’estratègia la finalitat de la qual és aparèixer en els primers resultats en el rànquing, de manera natural o orgànica.

  Els resultats venen donats gràcies al rastreig dut a terme per les aranyes de Google, que indexen cada pàgina per a oferir les millors respostes als usuaris, ja que prèviament aquests han introduït les paraules clau. En definitiva, volen brindar la millor experiència als visitants i donar-los exactament allò que busquen.

  A diferència del SEM, el SEO és gratuït, així que és perfecte per a les empreses.

  El posicionament SEM és pagat. L’estratègia se centra en moments més concrets. En canvi, el SEO, encara que inicialment els resultats es veuen a mitjà o llarg termini, és molt més durador i ofereix més credibilitat als usuaris.

  En resum, el SEO és el treball que es duu a terme sobre una web perquè aquesta aparegui en les primeres posicions orgàniques dels cercadors i el SEM és la manera en la qual s’incrementa la visibilitat on-line mitjançant el pagament directe de publicitat.

  posicionament pàgina google

   

  Preguntes freqüents sobre

  10 consells per a millorar el seu posicionament a Google

  SEO o SEM, quin triar?

  El posicionament SEM és pagat, així que l’estratègia se centra en moments més concrets. En canvi, el SEO, encara que inicialment els resultats es veuen a mitjà o llarg termini, és molt més durador i ofereix més credibilitat als usuaris.

  Com millorar el posicionament d’una pàgina a internet?

  Existeixen diferents consells que fan que, posant-los en pràctica i treballant en la web de manera molt activa, es pugui aconseguir donar més notorietat i visibilitat a una pàgina, com planificar una estratègia clara, tenir enllaços interns i externs en la web, optimitzar l’estructura i disseny i actualitzar el contingut, entre altres.

  Empresa especialitzada a posicionar empreses a Google

  Contacti amb Gestinet, experts en posicionament Google. Ens posem a la seva disposició per a ajudar-lo a tenir més visibilitat a internet. Ens adaptem al seu projecte digital i a la seva empresa.

   

  Com millorar el posicionament d’una pàgina a internet?

  Existeixen diferents consells que fan que, posant-los en pràctica i treballant en la web de manera molt activa, es pugui aconseguir obtenir més notorietat i visibilitat a una pàgina. A continuació els hi mostrarem:

  1. Planificar: cal tenir una planificació de l’estratègia molt clara, on es visualitzi quines tasques s’han de realitzar i quan. És molt positiu tenir un calendari editorial on anotar cada pas i tenir clar el camí a seguir.
  2. Comptar amb un Blog: on actualitzar de manera periòdica i donar resposta a les paraules clau que puguin tenir la seva audiència, a més d’oferir informació d’interès als seus clients.
  3. Enllaçar: tant els enllaços interns com els externs són determinants i li aporten major autoritat.
  4. Actualitzar el contingut: és imprescindible aportar continguts de valor, que siguin únics i que els textos siguin interessants. Inclogui imatges i vídeos.
  5. Presència en xarxes socials: no afecten directament al SEO d’una pàgina, però donen pistes a Google, així que atreveixi’s a tenir perfils cuidats i actualitzats.
  6. Optimitzar l’estructura: la seva pàgina ha d’estar contínuament optimitzada, amb una estructura intuïtiva i amena, a més que ha de carregar-se ràpidament.
  7. Inserir paraules clau: desenvolupi els textos en funció de les paraules clau que puguin utilitzar el seu públic objectiu en les seves cerques. A l’hora d’utilitzar-les, faci-ho de manera subtil.
  8. Fidelitzar als clients: usi recursos com l’email màrqueting perquè els usuaris tornin a visitar-lo.
  9. Vigilar el posicionament negatiu: mai dupliqui contingut i no tingui enllaços que no redirigeixin al lloc correcte. Aquestes accions, entre altres, perjudiquen seriosament el seu SEO.
  10. Treballar: el treball de posicionament mai ha de parar i, per això, si vol aconseguir els millors resultats, ha d’estar molt actiu en aquest sentit.

   

  posicionar empresa internet

   

  Empresa especialitzada a posicionar empreses a Google

  Per a posar en pràctica aquests consells i fer-ho de manera correcta i sense errors, tingui al costat a professionals de màrketing digital, els quals dissenyaran la millor estratègia segons la seva pàgina i empresa.

  Contacti amb Gestinet, experts en posicionament Google. Ens posem a la seva disposició per a ajudar-lo a tenir més visibilitat a internet.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post