ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  14 Funcions essencials del manteniment informàtic

  manteniment informàtic

  El manteniment informàtic fa disminuir dràsticament els riscos que poden afectar directament als components dels ordinadors i altres dispositius, a més de garantir seguretat i protecció digital.

  És un suport professional que manté la informació salvaguardada en tot moment, inclús en cas d’incidència sobtada.

  Són aspectes que, actualment, són indispensables per a qualsevol empresa, ja que el seu dia a dia laboral depèn d’equips informàtics.

  El manteniment informàtic, per descomptat, provoca la reducció dels costos derivats de l’àmbit tecnològic i preveu danys que podrien ser molt negatius per a un negoci.

  Ha de pensar que, qualsevol avaria, pot comportar la interrupció de l’activitat empresarial d’una corporació, amb totes les conseqüències negatives que pot tenir. I, referent a la seguretat, les dades confidencials podrien quedar accessibles a persones alienes i estar totalment desprotegides.

  Per tant, és essencial comptar amb manteniment informàtic i beneficiar-se de tot el que li pot aportar. És un servei que compta amb un equip qualificat amb gran experiència que realitza funcions determinants perquè una infraestructura tecnològica sempre estigui al 100%, sigui funcional i pugui desenvolupar perfectament les seves tasques diàries sense contratemps.

  Què comprèn el manteniment informàtic professional?

  És un suport professional que comprèn multitud de tasques informàtiques portades a cap amb l’objectiu de mantenir els ordinadors i altres dispositius en perfecte estat el temps més gran possible.

  Són accions realitzades periòdicament que fan que una infraestructura tecnològica funcioni de manera eficaç, a més d’anticipar-se a possibles incidències.

  És molt important tenir al costat el millor manteniment informàtic per a la seva empresa, ja que un petit problema pot ocasionar grans pèrdues.

  És un servei que, a més, fa allargar la vida útil de tots els equips, sempre amb bones condicions. I permet abaratir els costos de reparació, fent que els seus ordinadors sempre siguin funcionals i operatius per a realitzar la feina.

  Referent a la seguretat, ofereix la millor protecció de totes les seves dades, especialment les confidencials.

  Sens dubte, el manteniment informàtic per a empreses és essencial en qualsevol situació i li dóna tranquil.litat que els seus sistemes no el deixaran penjat.

  manteniment informàtica

   

  Preguntes freqüents sobre

  14 Funcions essencials del manteniment informàtic

  Què compren el manteniment informàtic professional?

  El manteniment informàtic és un suport professional que comprèn multitud de tasques portades a cap amb l’objectiu de mantenir els ordinadors i altres dispositius en perfecte estat el temps més gran possible.

  Quines són les funcions d’un bon manteniment informàtic

  El manteniment dels equips informàtics realitza diferents funcions, totes elles de vital importància. Les més destacades fan referència a la configuració i actualització dels programes i sistemes, la neteja d’equips, la seva protecció davant vulnerabilitats, etc.

  Conseqüències de no comptar amb manteniment d’ordinadors en una empresa

  Sense un bon manteniment informàtic, una empresa pot patir diferents conseqüències negatives, com tenir més avaries sobtades i equips obsolets o no estar degudament protegits, entre altres.

  Contractar manteniment informàtic a mida

  A Gestinet, empresa referent en manteniment d’equips informàtics, ens posem a la seva disposició per a oferir-li un servei exclusiu, efectiu, ràpid i professional de manteniment. Ens adaptem a qualsevol empresa i necessitat.

  Quines són les funcions d’un bon manteniment informàtic

  El manteniment dels equips informàtics realitza diferents funcions, totes elles de vital importància. Les més destacades són:

  1. Actualització dels sistemes: millorant la seva seguretat i estabilitat.
  2. Actualització d’antivirus: corroborant el seu estat, la seva caducitat i llicència perquè els equips estiguin degudament protegits.
  3. Neteja de programes temporals: verificant les seves instal.lacions, i eliminant definitivament els que ja no s’utilitzin. El motiu és que ocupen molt espai.
  4. Neteja de hardware: és necessari cuidar els ventiladors, vigilar els sorolls que puguin fer, si es reinicia automàticament,…
  5. Configuració de nous programes: instal.lant noves aplicacions més útils per l’empresa.
  6. Detecció d’avaries: anticipant-se a futures incidències i resolent-les abans que poguessin produir qualsevol entrebanc.
  7. Reparació d’avaries: en cas de ser sobtades, reparar-les al més aviat possible.
  8. Cerca de solucions: el manteniment informàtic troba una resposta a cada necessitat.
  9. Elaboració d’informes: sobre l’estat de la infraestructura, com millorar-la, què fa falta implementar, etc.
  10. Realització de proves necessàries: amb la finalitat que tot estigui sempre en ple funcionament, sense sorpreses.
  11. Configuració de comptes: d’email, perfils, accessos a programes, contrasenyes, etc.
  12. Còpies de seguretat: aquestes són imprescindibles i ofereixen la màxima seguretat i confiança.
  13. Atenció als usuaris: atorga el millor assessorament i atenció en cas de necessitar-ho, donant sempre el millor suport, tant a nivell remot, telefònic com presencialment, segons els requeriments de l’empresa.
  14. Gestió i tramitació: realització d’un seguiment de les avaries i, en general, de com funcionen tots els equips.

  Grans funcions imprescindibles per a qualsevol corporació. Avui dia, totes compten amb ordinadors i aquests han d’estar en el millor estat.

  serveis informàtics

  Conseqüències de no comptar amb manteniment d’ordinadors en una empresa

  Qualsevol empresa ha de comptar amb el suport que el manteniment informàtic li pot proporcionar. Si no és així, poden haver-hi grans conseqüències negatives:

  1. Major risc d’avaries: sens dubte, les incidències es poden multiplicar, afectant greument al bon funcionament i l’eficiència d’un negoci.
  2. Menor vida útil dels equips informàtics: els ordinadors i altres dispositius es poden veure minvats prematurament. Per tant, si vol maximitzar la seva vida útil en les millors condicions, cal tenir manteniment informàtic.
  3. Reparacions més cares: econòmicament, qualsevol reparació serà més cara i no es resoldrà tan ràpidament.
  4. Sense seguretat: la protecció de les seves dades i informació ha de ser una prioritat i aquest suport professional li ofereix la possibilitat de posar les millors barreres perquè ningú hi entri ni accedeixi als seus ordinadors.
  5. Sistema operatiu antic: és necessari estar a l’altura del seu sector i comptar amb eines digitals potents que el facin més competent.

  Tingui al seu costat un bon manteniment informàtic i la seva infraestructura tecnològica sempre estarà actualitzada i segura.

  contractar manteniment informàtic

   

  Contractar manteniment informàtic a mida

  Contracti manteniment informàtic i podrà gaudir de tots els seus avantatges.

  A Gestinet, empresa referent en manteniment d’equips informàtics, ens posem a la seva disposició per a oferir-li un servei exclusiu, efectiu, ràpid i professional.

  Contacti amb nosaltres, ens adaptem a qualsevol empresa i necessitat.

  3.7/5 - (3 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  3.7/5 - (3 votes)