ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  12/02/2020

  15 anys de Google Maps!

  posicionament web

  El gegant d’internet està d’aniversari, i és que Google Maps fa 15 anys. I, a més, ho celebra amb una imatge renovada redissenyant la seva plataforma i incorporant noves funcions.

  Google Maps és una aplicació que ofereix als seus usuaris informació sobre la seva ubicació actual, així com qualsevol que especifiquin. Aquesta plataforma especialitzada a geolocalitzar, compta amb mapes disponibles de tot el món, convertint-se en una eina idònia.

  La finalitat d’aquesta és que els usuaris puguin ubicar-se independentment del lloc on es trobin i permet observar mapes a temps real, a més de poder conèixer com desplaçar-se fins allà a través de diferents mitjans de transport i rutes.

  Pels usuaris, Google Maps és molt útil i funcional, però per a les empreses encara ho és més, ja que els hi permet que tothom pugui ubicar-les físicament. Per tant, en una estratègia de màrketing digital on el posicionament web és imprescindible, Google Maps ajuda que nous usuaris les trobin fàcilment.

  En el seu aniversari ho celebren incorporant noves pestanyes i funcions. A més de canviar la seva imatge corporativa, potenciant la seva icona en forma de xinxeta, posa a la disposició dels seus usuaris noves funcions que la fa més usable i interactiva.

  Les cinc noves pestanyes són Explorar, Desplaçaments habituals, Guardats, Contribuir i Novetats. Entrant a Explorar es pot localitzar un lloc proper i veure ressenyes i comentaris d’altres visitants; a la pestanya Desplaçaments habituals es pot escollir la ruta o camí més recomanat per realitzar el desplaçament; a Guardats és on altres usuaris han anat guardant llocs de tot el món prou interessants; a Contribuir es pot trobar informació rellevant a temps real d’una localització i a Novetats els usuaris trobaran informació sobre locals més recents o recomanats per altres i, a més, hi ha l’opció de xatejar directament amb aquests negocis.

  També, a part d’aquestes noves funcions, els usuaris de Google Maps podran aportar més dades a les fitxes de les empreses, amb l’objectiu que altres visitants obtinguin més informació.

  Així doncs, en l’aniversari de la seva plataforma de localització, Google dóna l’oportunitat que als seus usuaris tinguin més coneixement de les empreses que visiten i un contacte més proper amb elles, sent molt positiu per als negocis que ho treballin degudament i afectant positivament al seu posicionament web.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post