ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  20 anys del posicionament Google

  Posicionament Google

  Avui fa 20 anys d’aquell 27 de setembre de 1998 en que s’estrenava el motor de cerca més important a Internet: Google. Des de llavors l’objectiu de moltes empreses ha estat aconseguir el millor posicionament Google per guanyar visibilitat a Internet. El posicionament web dins el cercador és un dels aspectes més buscats per aportar tràfic a les pàgines web.

  La companyia Google Inc va néixer de mans de Larry Page i Sergey Brin, que buscaven crear un gran cercador per la xarxa d’aquells moments. Tot i que primerament el projecte s’anomenava BackRub, més tard li canviaren el nom a Google per error ja que es deu al terme matemàtic gogool, però al registrar el domini es van equivocar i van escriure Google, que finalment els va agradar més. Backrub estudiava els enllaços entre pàgines web i analitzaven com d’important era un lloc web i amb quins altres llocs web es relacionava.

  Des de la seva estrena a Internet, el seu creixement ha estat imparable. En 20 anys ha passat de ser un projecte de postgrau en el que dos amics treballaven des de la seva habitació de la Universitat de Stanford a una companyia amb més de 60.000 treballadors en 50 països diferents.

  A nivell d’ingressos ha passat a ser una marca líder a nivell global. L’evolució és clara, Google ha passat de guanyar 1.000 milions de dòlars l’any 2003, a superar els 109.000 milions l’any passat. En dos dècades Google ha passat de ser un petit projecte creat entre amics a liderar el mercat a nivell global.

  Google ha transformat Internet, que l’any 1998 tenia el contingut dispers i desordenat, i que actualment és una eina molt útil i rellevant per qualsevol persona ja que posa la informació a l’abast de tothom de manera organitzada. El posicionament Google és un aspecte que ha facilitat la cerca d’informació als usuaris unificant-la en un mateix portal. Es tracta del lloc web més visitat mundialment que suporta més de 1000 milions de peticions de cerques diàries gràcies als mils de servidors i centres de dades repartits per tot el món. I no és per un altre motiu que les empreses i corporacions vulguin aparèixer en primeres posicions quan un usuari faci una cerca, la importància del posicionament Google es deu a la seva popularitat i ús massificat dins a Internet.

  Actualment, la companyia segueix expandint-se en altres sectors com el de les comunicacions o la realitat virtual. Youtube, Google Ads, Gmail, Google Earth, Google Maps, Google Calendar, Google Talk, Google Tranlator, Google+, Google Drive, Android, Google Chrome o Chromecast són alguns dels projectes més importants de la companyia. Què serà el següent?

  5/5 - (48728 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48728 votes)