ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  5 Beneficis del posicionament Google

  posicionament google web gestinet

  La idea principal del posicionament Google és augmentar la qualitat i la quantitat de tràfic mitjançant els resultats orgànics del motor de cerca de Google, és dir, el tràfic no pagat que arriba a la nostra pàgina. Es tracta no només d’una estratègia de màrketing online, sinó que fa possible multiplicar ventes a les empreses en el món digital.

  Per augmentar la qualitat del tràfic és necessari que els visitants que entrin a la pàgina busquin el que ofereix la web, és a dir, que els termes que hagi buscat al cercador s’ajustin al tema del lloc web. D’altra banda, la quantitat de tràfic augmentarà si quan l’usuari fa una cerca la pàgina web apareix en primeres posicions dins els resultats del cercador. Tot i així, és més important l’atracció de tràfic de qualitat, que no de quantitat.

  Dos punts claus que influeixen al posicionament web són l’autoritat i la rellevància. L’autoritat va íntimament lligada amb la popularitat de la web, el valor del seu contingut augmentarà com més popular sigui la pàgina i com més es comparteixi. La rellevància es refereix a l’afinitat que té el contingut de la pàgina amb el que ha buscat l’usuari, per això és important optimitzar les paraules claus, la velocitat de càrrega i cuidar l’experiència de l’usuari.

  Els beneficis de comptar amb un especialista en posicionament son varis, però es poden resumir en cinc.

  L’atracció de públic de qualitat està garantida ja que l’usuari està cercant algun terme relacionat amb la pàgina, pel que significa que l’usuari està predisposat a comprar, trucar o posar-se en contacte amb alguna empresa relacionada.

  El posicionament Google aporta una alta rendibilitat, sobretot si la pàgina es tracta d’una e-commerce, que podrà aprofitar el posicionament com una estratègia de màrketing per augmentar les ventes.

  La millora de la visibilitat és notable. Quan un usuari faci una consulta amb termes que defineixen l’empresa o algun dels seus serveis apareixerà l’empresa en les primeres posicions.

  El posicionament web també aporta confiança a l’usuari, l’usuari sempre apostarà per les primeres posicions del cercador ja que són les que li brinda el cercador. Aquest tipus de posicionament pot ser més efectiu que el posicionament dels anuncis.

  Per últim, és important destacar que en el cas de les petites i mitjanes empreses poden destacar per sobre de les grans empreses ja que no dependrà d’aspectes econòmics, sinó que el posicionament és natural i depèn de l’habilitat que Google valori la pàgina en les primeres posicions. Així, pot ajudar a l’empresa a escalar posicions i col·locar-se entre empreses més grans de la competència.

  5/5 - (48552 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48552 votes)