ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  5 Consells de disseny per la seva pàgina web

  Disseny web

  El disseny de les pàgines web està en constant evolució, de la mateixa manera que les tendències i les preferències dels usuaris.

  Per això, és igual d’important comptar amb un portal on mostrar els seus productes o serveis i tenir una imatge renovada i actualitzada periòdicament.

  És la seva carta de presentació digital i és essencial que sigui atractiva, funcional i desperti interès. I, gràcies al disseny web, es pot aconseguir.

  Tips per a obtenir el millor disseny de la seva pàgina d’empresa

  Si vol que els seus visitants naveguin el temps més gran possible dins la seva web, tinguin una bona experiència i realitzin conversions, segueixi aquests consells de disseny digital:

  1- Fàcil d’utilitzar: la seva pàgina ha de ser intuïtiva i poder-se utilitzar de manera fàcil, en pocs clics i sense ‘marejar’ massa als usuaris. Ha de seguir un ordre i ser simple.

  2- Bona estructura: seguint el punt anterior, és important que una web tingui una bona estructura, on tots els elements estan organitzats visualment perquè es puguin trobar sense entrebancs. És molt rellevant la utilització dels colors, les tipografies, etc. Tot influeix i cal tenir-ho en compte.

  3- Contingut interessant i entenedor: els seus textos, a més de ser únics i interessants pels seus visitants, han de tenir una lectura entenedora i fàcil. La mida de la lletra s’ha de poder visualitzar sense problemes.
  Pensi que el seu contingut influirà en gran part al seu posicionament web, igual que el conjunt del seu disseny si està optimitzat correctament.

  4- Botons i enllaços sempre perfectes: ha de revisar periòdicament que els seus enllaços i botons estiguin en perfecte estat i redirigeixin al lloc correcte, si no els usuaris podrien marxar. La usabilitat és un aspecte important i ha d’estar atent a possibles errors web.

  5- Responsive: degut la gran utilització dels dispositius mòbils, cada vegada més, els usuaris cerquen informació a través d’aquests. És per això, que el seu disseny ha de ser responsive i adaptar-se a tota mena de pantalles i dispositius.

  Segueixi aquests consells i la seva pàgina obtindrà el millor disseny.

  Per a portar-ho a cap de manera efectiva i tenir una imatge més professional i cuidada, confiï en Gestinet, experts en disseny web Barcelona i líders en realitzar estratègies de màrketing on-line.

  Ens posem a la seva disposició perquè la seva pàgina sigui tot un èxit.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post