ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  6 Tips de disseny per la seva pàgina corporativa

  Disseny web

  El disseny web no és estable. De fet, no para de canviar i adaptar-se a les noves exigències dels usuaris. De la mateixa manera que pot estar de moda uns colors o altres, aquests s’han de veure reflectits a l’evolució d’una pàgina corporativa.

  Si és així, mostrarà una imatge fresca, impecable, moderna i, com a conseqüència, la seva empresa podrà beneficiar-se. Les probabilitats que els seus usuaris s’hi quedin més temps navegant augmentaran, ja que se sentiran més atrets i, a la vegada, hi hauran més possibilitats de conversió.

  Consells per al disseny de la seva pàgina

  Li oferim alguns tips perquè la seva web obtingui un bon disseny corporatiu i, en definitiva, sigui més atractiva i funcional pels seus usuaris:

  1.- Netedat: tot ha de seguir un ordre i, inclús, tenir un caire minimalista. No inclogui elements innecessaris.

  2.- Fàcil d’utilitzar: seguint el punt anterior, la seva web ha de ser molt intuïtiva i fer que els visitants no es perdin entre icones, bàners, etc. Si és així, sabran exactament quins passos han de fer i no se sentiran distrets.

  3.- Fàcil lectura: tots els seus textos han d’estar col.locats de tal manera que siguin fàcils de llegir. La seva tipologia de lletra ha de ser l’adequada i no tenir una mida ni massa petita ni molt gran.

  4.-Colors idonis: sempre amb fons blanc, esculli colors pels títols o les fonts que millor s’escaigui. No n’utilitzi masses i segueixi la mateixa línia dins el disseny de tota la web. Això sí, pot usar aquest recurs per destacar alguna secció en concret, durant èpoques de rebaixes i promocions, etc.

  5.-Responsive: la seva pàgina ha de poder adaptar-se a tota mena de pantalles i dispositius. Per tant, ha de gaudir d’un disseny responsive.

  6.-Imatges de qualitat: el contingut multimèdia és molt important i pot atraure els seus visitants més estona. Les imatges generen confiança i els vídeos són un suport perfecte per a realitzar demostracions, oferir informació extra, etc.

  Segueixi aquests consells i el disseny de la seva pàgina serà més atractiu i visual i, a la vegada, més pràctic i amè.

  Confiï en professionals del màrketing digital i aconseguirà una imatge perfecta pel seu negoci.

  A Gestinet som líders en disseny web Barcelona i experts dins el sector. Contacti amb nosaltres i demani’ns informació.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post