ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  25/02/2020

  7 Aspectes del màrketing on-line

  màrketing on-line

  Per treure el màxim profit i una bona rendibilitat de la seva empresa, pot utilitzar diferents eines i portar a cap moltes accions. En aquest cas, parlem del màrketing on-line.

  Aquest comprèn diverses estratègies digitals relacionades amb la comunicació i comercialització electrònica dels productes o serveis que ofereix un negoci. És un dels millors mitjans que disposa per poder tenir una interacció constant amb els seus usuaris, sempre d’una manera més directe i individualitzada, perfecte per la fidelització.

  Tingui en compte que, actualment, vivim en un món totalment digital i en constant evolució i, per tant, el màrketing on-line ha de formar part de la seva empresa. Encara que tingui només una localització física i no compti amb una web, igualment ha d’utilitzar diferents estratègies a internet que faran potenciar la seva visibilitat i notorietat. De fet, és un complement perfecte al màrketing tradicional.

  Això sí, aquesta disciplina pateix constantment canvis i millores, tot amb l’objectiu d’acostar-se cada vegada més i millor al seu públic objectiu. Cal estar al dia i actualitzat en aquest àmbit.

  Gràcies al màrketing digital la seva empresa pot beneficiar-se de múltiples avantatges, com atraure i captar més clients potencials i fidelitzar els que ja té, augmentar significativament les seves conversions i vendes, crear una comunitat d’usuaris que interactuïn amb la seva marca i se sentin identificats, abastar més quantitat d’usuaris del que podria tenir sense aquest canal digital, gràcies a les xarxes socials i, tot això, amb un cost molt baix, sent accessible pel seu negoci.

  A l’hora de crear una estratègia d’aquestes característiques, hi ha diferents aspectes a tenir en compte:

  1- La seva situació actual, ja que ha d’esbrinar quina imatge té la seva empresa dins d’internet, quina visibilitat, si existeixen opinions, etc.

  2- Com actua la seva competència i quines accions realitza digitalment.

  3- Quins són els seus objectius i què pot oferir a la seva comunitat digital.

  4- En quines xarxes socials està present i com les treballa.

  5- Quin contingut pot oferir de manera periòdica.

  6- Si s’adapta a les noves tecnologies i, en cas de tenir una pàgina corporativa, si és responsive.

  7- Quin és el seu valor afegit i com potenciar-lo.

  El posicionament web, bàsic dins el màrketing digital

  El màrketing compta amb molts elements que, junts, són idonis perquè una empresa tingui èxit a internet.

  El SEO, que és aquell que posiciona una web de manera orgànica dins els cercadors, és un d’ells.

  Dins una bona estratègia digital, hi ha d’estar present i treballar-lo de manera contínua, ja que determinarà la seva presència a Google.

  Per a crear, desenvolupar i adquirir un òptim posicionament web, així com portar a cap constantment accions de màrketing digital que siguin positives pel seu negoci, ha de confiar en professionals del sector.

  A Gestinet som experts en màrketing digital, en creació de pàgines web i posicionament als cercadors, amb la finalitat d’adquirir la màxima repercussió, obtenir millor imatge de marca i més vendes. Posi’s en contacte amb nosaltres i elaborarem una estratègia a mida per la seva empresa.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post