ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  A quines empreses van dirigits els proveïdors de serveis informàtics gestionats?

  proveïdor serveis informàtics gestionats

  És una realitat que les empreses tenen una gran demanda de recursos tecnològics, així com que han de ser més eficients i rendibles en els seus processos.

  La millor manera d’aconseguir-ho, sens dubte, és tenir el suport constant d’un proveïdor de serveis informàtics gestionats. Aquest, a més de treballar perquè la seva empresa sempre estigui al 100%, farà que sigui més competent i segura.

  Un MSP administra adequadament la infraestructura informàtica d’un negoci i la fa créixer de manera correcta, sempre seguint una línia ascendent i provocant un balanç positiu a la corporació, especialment en l’àmbit d’imatge, producció i bona atenció als seus clients.

  Comptar amb un proveïdor de serveis gestionats el pot ajudar a gestionar, mantenir i organitzar de manera òptima la seva empresa, a més que, tan vostè com els seus treballadors, no hauran de dedicar temps laboral a aquestes tasques i realitzar-ne d’altres més proactives i que poden donar un valor afegit al seu negoci.

  Aquest servei informàtic va dirigit a tota mena d’empreses, tan petites, mitjanes i, en especial, a les més grans, degut que tenen més necessitat d’utilitzar sense entrebancs equips informàtics i que sempre estiguin al dia. En aquest cas, les PIMES en surten també molt beneficiades, perquè que no solen comptar amb personal intern que entengui o treballi assumptes relacionats amb la informàtica.

  Els proveïdors de serveis informàtics gestionats, per tant, porten a cap moltes tasques que fan que una empresa sempre estigui actualitzada, tals com instal.lar i actualitzar els sistemes, programes i antivirus, tan importants per la seguretat digital; gestionar tota l’àrea tecnològica de l’empresa; realitzar còpies dels seus arxius perquè sempre els tingui disponibles; realitzar un manteniment preventiu professional i reparar les incidències que calguin, o organitzar les xarxes i els sistemes d’una corporació, amb la finalitat que la rendibilitat dels seus recursos sigui possible.

  Si té una empresa, sigui del sector i de la mida que sigui, compti amb un MSP, ja que l’ajudarà a créixer de manera adequada i correcte segons la seva capacitat i podrà aprofitar al màxim tot el seu potencial.

  Gestinet és el seu gran suport tecnològic

  A Gestinet som proveïdors de serveis informàtics gestionats i tot un referent en el manteniment informàtic a empreses. Posi’s en contacte amb nosaltres i ens adaptarem al seu negoci i a les seves necessitats.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post