He llegit i accepto la Política de privacitat


Quines accions pot portar a terme per a obtenir un bon posicionament web local?

General|

El posicionament web Local consisteix en un conjunt d’estratègies enfocades a incrementar la visibilitat i notorietat d’una pàgina corporativa dins d’un determinat lloc geogràfic.

Així, si compta amb un local físic, el posicionament web Local és essencial per a la seva empresa. La presència on-line avui dia és determinant i pot ajudar-lo a complir els seus objectius, atorgant-li més competitivitat dins el seu mercat.

A més, actualment, la majoria d’usuaris utilitza el seu Smartphone per a localitzar productes o serveis i volen trobar, precisament, els que estan més a prop d’on es troben ells. Gràcies al SEO Local, el seu negoci pot estar posicionat de manera geogràfica i els usuaris poden accedir a vostè fàcilment. Un dels beneficis directes del posicionament web Local és aconseguir més rendibilitat i més notorietat.

Per a poder ser localitzat de manera geogràfica pot portar a terme algunes accions o estratègies. Una d’elles és Google My Business, eina gratuïta amb la qual les empreses poden gestionar la seva presència digital en els productes de Google, com la cerca i Maps. A més, pot incorporar la informació que necessiti i tenir opinions i valoracions dels usuaris. Aquestes són molt importants per als usuaris que consulten la seva empresa i són determinants a l’hora d’escollir un servei d’una localització o un altre.

Una altra acció que pot incorporar és la d’estar en directoris locals i especialitzats segons el seu sector o àmbit. Estan molt ben posicionats en l’àmbit de les keywords que poden ser les seves i permeten obtenir la ubicació de les empreses.

També trobem la possibilitat de tenir presència en aplicacions de geolocalització, on pot tenir la seva fitxa empresarial i pot destacar per sobre d’altres negocis.

Si vol obtenir més i millor visibilitat a internet, especialment si compta amb un local físic i té presència on-line, ha de treballar el seu posicionament web Local.

Tingui al seu costat l’ajuda necessària per a portar-ho a terme satisfactòriament.

A Gestinet creem estratègies de màrketing digital enfocades a obtenir rellevància a internet i el millor resultat possible als cercadors.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5