ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  20/06/2019

  Accions de posicionament web On Page per millorar la seva visibilitat

  posicionament web

  El SEO On Page consisteix a realitzar les optimitzacions necessàries a la seva pàgina per tal de millorar el seu posicionament web.

  Comprèn tots els factors que depenen de les seves accions, determinants a l’hora de donar més i millor visibilitat a internet, ja que Google els valora.

  El posicionament web sempre ha de tenir gran protagonisme dins la seva estratègia de màrketing on-line, degut que és un aspecte essencial per tal que el seu públic objectiu el trobi fàcilment.

  Hi ha algunes accions que pot portar a terme amb l’objectiu de guanyar més notorietat a la xarxa. Aquestes són:

  Contingut: el seu contingut, a més de tenir bona qualitat, sense faltes d’ortografia, ser d’interès pels usuaris, únic i rellevant, ha d’estar actualitzat constantment. Així, pot incloure més contingut multimèdia, com imatges o vídeos i introduir informació complementària, com nous estudis o investigacions recents.
  Igualment, és necessari eliminar els textos obsolets, duplicats o sense qualitat.

  Enllaços interns: una de les millors eines del posicionament web són els enllaços interns, ja que redirigeixen dins la seva web i donen visibilitat a altre contingut d’interès pels usuaris. Aquests, però, han de funcionar correctament i portar el seu públic on han clicat.

  Velocitat de càrrega: és un punt essencial, ja que els usuaris no esperen i, si la seva pàgina tarda a carregar-se, marxaran a la competència. A més, Google penalitza les webs lentes. Si vol millorar la seva velocitat, ha d’optimitzar els seus arxius i utilitzar un bon hosting.

  Experiència d’usuari: els algoritmes de Google estan molt enfocats que els usuaris tinguin una bona experiència durant la navegació. Per a fer-ho, la seva pàgina ha de ser amigable, intuïtiva i amb una estructura coherent, per tal d’oferir-los facilitat i comoditat mentre estiguin a la pàgina.

  Responsive: és imprescindible que la seva pàgina compti amb un disseny web responsive, és a dir, que es pugui adaptar a tots els dispositius i pantalles. Gràcies a aquesta acció, els usuaris poden gaudir d’una òptima navegació.

  Si vol augmentar la seva visibilitat i obtenir un bon posicionament web, contacti amb Gestinet. Som líders en posicionament web Barcelona i confeccionem estratègies de màrketing on-line a mida, segons cada empresa i necessitat.

  5/5 - (49124 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49124 votes)