ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Posicionament Google: aconsegueixi la primera posició

  posicionament google

  Aconseguir estar a la primera posició de Google permet que la seva pàgina obtingui més visibilitat i notorietat on-line, més visites i nous clients i, com a conseqüència, més vendes i ingressos.

  Per tant, el posicionament al principal cercador ha de formar part de la seva estratègia digital i així podrà gaudir de tots els seus beneficis.

  De fet, no importa la mida del seu negoci i d’on es trobi. Només cal treballar el seu SEO de manera constant i podrà estar visible a ulls dels seus usuaris.

  L’objectiu principal de Google és oferir a aquests els millors resultats segons les seves cerques i mostrar-los les empreses o marques més rellevants i de qualitat.

  Així que, si vol que el seu negoci es trobi entre les primeres posicions, ha de seguir diferents passos.

  Pautes per a obtenir la primera posició a Google

  Contingut actualitzat: ha de treballar constantment el seu contingut i fer que sigui original, interessant pels seus visitants i únic. No pot copiar-lo d’altres pàgines, ja que podria ser penalitzat. Ha de tenir en compte que, sovint, el cercador realitza canvis als seus algoritmes i aquests sempre estan enfocats a oferir millors resultats als internautes.
  El contingut ha de ser extens i estar ben redactat, sense faltes ortogràfiques i d’una temàtica en concret.

  Paraules clau: formen part dels seus textos i han de ser les que utilitzin els seus visitants a l’hora d’efectuar les cerques.

  Enllaçar correctament: tant els enllaços interns com els externs són molt importants. I els ha de revisar sovint perquè han de redirigir de manera correcta. Si és així, especialment els externs, són molt positius per Google, ja que li donen autoritat.

  Imatges i vídeos de qualitat: el contingut multimèdia és també essencial i ha de cuidar les seves fotografies i qualsevol recurs gràfic. Aquest genera interès i fa que els usuaris estiguin més estona a una pàgina.
  Pensi que ha d’estar optimitzat i tenir una mida i pes adequat.

  Pàgina responsive: la seva web ha de poder adaptar-se a tots els dispositius i pantalles. Recordi que li hem comentat que Google vol oferir el millor als seus visitants i, una pàgina responsive, és més còmode i fàcil.

  Segueixi aquests passos i la seva web podrà estar més amunt dins el rànquing de Google, obtenint així millor SEO.

  La millor manera de portar-ho a cap i poder mantenir la seva posició, és tenir al seu costat a un equip professional que l’ajudi i li doni el suport necessari.

  A Gestinet som líders en posicionament Google Barcelona i ens posem a la seva disposició perquè aconsegueixi tots els seus objectius.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post