ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Aconsegueixi seguretat informàtica gràcies al manteniment

  manteniment informàtic

  El manteniment informàtic abasta moltes àrees referents al bon funcionament dels ordinadors i altres dispositius d’una empresa. I, una de les més importants, és la seguretat.

  Tots els equips informàtics, en especial els que es troben dins les corporacions, contenen moltes dades i informació, de vegades confidencial, i cal protegir-la perquè no acabi en mans alienes o destruïda.

  A més, la seguretat informàtica no només comença i acaba en protegir el software d’un ordinador, sinó que s’ha de tenir en compte que avui dia la gran majoria d’empreses compten amb una pàgina web, una ecommerce, un blog, xarxes socials, etc. i aquestes també han de gaudir de la màxima protecció, ja que formen part de l’estructura digital d’un negoci.

  El manteniment informàtic, doncs, ha d’estar present, degut que cuida tots els aspectes relacionats amb la informàtica d’una empresa.

  La seguretat digital consisteix a prevenir i detectar anomalies d’un sistema, de la mateixa manera que fer-ne un bon ús i protegir-lo adequadament contra els intrusos que poden tenir intencions malicioses i que poden afectar el bon funcionament dels equips.

  Els ciberdelinqüents tenen la intenció de robar dades personals, comptes bancàries, números de targetes de crèdit, etc. amb l’objectiu de treure’n quelcom a canvi o utilitzar aquesta informació per suplantar la seva identitat i realitzar accions malicioses.

  També poden prendre imatges o vídeos personals que poden malmetre la seva imatge personal i d’empresa.

  Tasques que realitza un òptim manteniment informàtic quant a la seguretat

  El manteniment porta a cap diferents tasques per obtenir més i millor seguretat de les seves dades. Les més rellevants són la instal.lació i actualització periòdica de programes i, especialment, antivirus; tenir al dia versions obsoletes o desfer-se d’aplicacions que ja no utilitzi; tenir un control sobre les persones que tenen accés als seus ordinadors, mitjançant codis; fer ús de contrasenyes fortes, segures i complexes, a més de canviar-les sovint; protegir adequadament la seva xarxa wi-fi i realitzar còpies de seguretat constantment.

  Si vol aconseguir la màxima protecció dins la seva empresa, confiï en un bon manteniment informàtic. A Gestinet li oferim el millor servei del sector i que els seus ordinadors sempre estiguin al 100%.

  Ens posem a la seva disposició perquè, junts, la seva empresa sigui més segura.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post