ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com aconseguir millor posicionament Google d’un restaurant

  Posicionament google

  El posicionament Google per als restaurants és bàsic per aquest tipus de locals, ja que permet que més usuaris trobin el seu negoci en aquest cercador i aconsegueixi més visites a la seva web i més reserves. Optimitzant el seu portal tindrà més visibilitat davant Google.

  De fet, en un sector tan competitiu com aquest omplir un restaurant és un desafiament i, gràcies al posicionament web, pot aprofitar tot el potencial que li ofereix el món digital.

  Si vostè no compta amb una web corporativa però vol posicionar el seu restaurant, existeix una alternativa: SEO local i My Business.
  Es tracta d’impulsar els serveis d’una empresa fins als primers llocs del cercador, augmentar el tràfic i aconseguir més vendes.
  Per a realitzar-ho ha d’emplenar tota la seva informació que requereix Google per indexar l’empresa amb un bon posicionament.

  Quins són els factors que influeixen en el posicionament web d’un restaurant?

  Antiguitat del domini i de la web: sempre que la pàgina web sigui de qualitat, els que tenen més antiguitat tenen majors probabilitats de posicionar-se més ràpid.

  Optimització de la web als cercadors.

  Puntuació correcta dels clients: els negocis amb millor puntuació a My Business i Facebook tenen millor posicionament. És important que el seu restaurant estigui donat d’alta a My Business perquè aparegui a Google Maps.

  Actualització constant de la web: a Google li agraden els webs que actualitzen regularment el seu contingut. Una bona opció és tenir un blog incorporat.

  Velocitat de càrrega: és molt important que aquesta sigui ràpida per a un posicionament òptim.

  Activitat a les xarxes socials: de la mateixa manera que s’ha d’anar actualitzant la web corporativa, les xarxes socials també.

  Està present en cercadors del sector, com Trip Advisor.

  En definitiva, si vostè compta amb un restaurant és necessari que tingui una estratègia de màrketing on-line, especialment enfocat que nous clients el trobin. Per a fer-ho, ha de realitzar campanyes de posicionament Google, ja que li ofereix la possibilitat que el cercador el posi en les primeres posicions.

  5/5 - (48646 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48646 votes)