ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  01/02/2021

  Actualització i manteniment WordPress

  Manteniment web

  Internet està en constant evolució i, les noves tecnologies que s’utilitzen per a realitzar el disseny d’una pàgina també.

  És per aquest motiu que és essencial tenir sempre present que un lloc on-line requereix un manteniment web periòdic que faci que sempre estigui actualitzat i adaptat a les noves exigències i tendències del mercat.

  Avui dia no n’hi ha prou en mostrar els productes o serveis de manera digital, sinó que els usuaris volen tenir una experiència de navegació fàcil, intuïtiva i agradable. A més, han de poder interactuar per mitjà de formularis, xats, el blog corporatiu, etc.

  Si la seva empresa compta amb un manteniment web constant i fa que la seva pàgina sempre tingui una bona imatge i sigui funcional, repercutirà positivament en la seva confiança i, en definitiva, a les seves conversions.

  També s’ha de tenir en compte que, quan una pàgina gaudeix d’un manteniment i està optimitzada pels motors de cerca, pot obtenir un millor posicionament web i ser més visible pels usuaris.

  Al cap i a la fi, és la seva carta de presentació en l’àmbit digital i l’ha de cuidar, fer créixer cada dia i no presentar errors interns.

  Què és el manteniment web?

  Ja que la seva pàgina on-line és la primera impressió que tenen els seus visitants quan entren en ella i es poden fer una imatge predeterminada, ha de tenir, si o si, manteniment web.

  Consisteix a cuidar i mantenir la seva pàgina i tenir-la en perfecte estat. Aquest suport està orientat a assegurar que el seu lloc a internet ofereixi una bona imatge i estigui sempre operativa.

  Per tant, se n’ocupa:

  1. Del seu correcte funcionament
  2. De la gestió dels seus continguts
  3. De l’actualització d’aplicacions
  4. Del disseny i imatge corporativa
  5. De la reparació d’enllaços trencats
  6. De resoldre qualsevol incidència
  7. De donar un suport constant davant qualsevol dubte

  De fet, moltes pàgines estan realitzades mitjançant WordPress, sistema de gestió de continguts, el qual permet crear i mantenir la seva web en perfectes condicions.

  És molt senzill i intuïtiu i, en cas de comptar amb un Blog, és ideal per actualitzar-lo. A més, amb aquest sistema es poden confeccionar tota mena de webs, botigues on-line, centrals de reserves, etc. Té moltes opcions i molt fàcils de mantenir al dia.

  El manteniment d’una pàgina web s’ha de realitzar sovint, especialment quan parlem del contingut. Els usuaris volen trobar nous textos i imatges, noves promocions, etc. Igualment, el seu disseny s’ha d’adaptar i oferir una imatge fresca i moderna.

  manteniment pàgines web

  Quines són les accions que realitza el manteniment de pàgines web?

  El manteniment web realitza moltes accions. Les més rellevants són:

  1. Actualitzar WordPress o altres sistemes: és essencial que sempre s’utilitzi l’última versió d’aquest, ja que proporciona més avantatges, protecció i funcions. Si no vol que hi hagi aspectes de la web que no funcionin, s’ha d’actualitzar. Igualment, s’ha de fer el mateix amb el plugins.
  2. Dotar la web amb més seguretat: la seguretat és un aspecte molt important, especialment en un entorn tan vulnerable com el digital. Cal que la seva web estigui sempre ben protegida. Per a fer-ho, és molt interessant, novament, actualitzar la seva versió web.
  3. Netejar la base de dades: es recomana periòdicament realitzar una optimització de les dades, ja que l’ajudarà a alliberar espai i millorarà el rendiment del portal.
  4. Realitzar còpies de seguretat: sempre és necessari tenir còpies de seguretat dels seus arxius i carpetes. Així, en cas de pèrdua, els podria recuperar més fàcilment.
  5. Oferir un disseny adaptat a tots els dispositius: el manteniment té per objectiu, també, fer que una web sigui responsive i pugui adaptar-se a qualsevol pantalla i dispositiu, a més que sigui atractiva en l’àmbit visual.

  I, gràcies a totes aquestes accions que fa el manteniment de pàgines web, pot aconseguir grans avantatges:

  1. No tindrà problemes derivats del no funcionament i la seva pàgina sempre estarà operativa
  2. Gaudirà d’una web sempre al dia
  3. Comptarà amb ajuda professional en tot moment, resolent-li qualsevol qüestió o dubte.
  4. Sabrà que la imatge que projecti a internet és l’adequada i és positiva.

  Grans avantatges que els pot gaudir tenint un bon manteniment web.

  manteniment pàgina web

  Per què no descuidar mai l’actualització i el manteniment de la seva pàgina web?

  Mai ha de descuidar la imatge i el funcionament de la seva pàgina. De la mateixa manera que un lloc físic ha d’estar tot correcte, al seu lloc i donar una bona atenció als seus clients, la seva web ha de ser usable, funcional i tenir una imatge cuidada i atractiva.

  Ha de pensar que els usuaris donen pocs segons d’oportunitat quan entren a una web i, si no els hi agrada el que veuen, és molt lenta o no funciona un enllaç, marxen ràpidament a una altra de la seva competència.

  Aquest aspecte no només és negatiu perquè acaba de perdre un possible client, sinó també perquè afecta el seu posicionament web. La tassa de rebot és molt important per Google i aquest valora moltíssim el temps de permanència dels usuaris a una web.

  manteniment wordpress

  Necessita ajuda pel manteniment de la seva pàgina?

  Com veu, el manteniment d’una pàgina web és la millor inversió que pot fer. No n’hi ha prou en crear un lloc a internet. S’ha de vigilar, fer-lo créixer i adaptar-lo a les noves circumstàncies.

  Si té una pàgina, sigui com sigui, i vol atorgar-li la millor versió, que sigui potent i adquireixi la millor presència on-line, contacti amb Gestinet

  Som empresa referent en manteniment de pàgines web i ens adaptem a les necessitats i requeriments dels nostres clients.

  Ens posem a la seva disposició i li garantim que la seva pàgina, gràcies al nostre suport, tindrà encara més èxit.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)