He llegit i accepto la Política de privacitat


Actualitzar el contingut és beneficiós pel seu posicionament web

General|

En una estratègia de continguts, s’ha de tenir present tant quin és el contingut dels seus textos, com amb quina assiduïtat s’aniran actualitzant, ja que determinarà o no l’èxit del seu posicionament web. Igualment, les keywords han d’estar integrades i que el resultat sigui una lectura amena, fàcil i entenedora per l’usuari.

De la mateixa manera que qualsevol empresa és totalment dinàmica i té canvis, millores, nous projectes, productes o serveis, la seva pàgina web ha de ser el seu reflexe i tenir actualitzat als seus visitants i clients.

A més Google valora molt positivament que una web sempre ofereixi nous continguts i doni bones experiències als usuaris. De fet, els cercadors busquen oferir als seus internautes el millor i, si la seva web ho té, el posicionarà millor i li donarà més visibilitat.

Una pàgina sense actualitzar fa perdre interès i no dóna confiança ni credibilitat, sent els seus productes o serveis menys valorats. A més, ofereix una imatge de poca competitivitat en el mercat.

Per a poder tenir la seva web o el seu blog corporatiu actualitzat, ha de tenir en compte la qualitat dels textos, ja que sempre han de ser únics i interessants pel seu públic objectiu. Les duplicitats no estan permeses. De la mateixa manera, han de ser continguts prou llargs i informatius, redactats dirigint-se als usuaris i no als cercadors.

A més, ha de determinar una freqüència, on establirà quins dies de la setmana vol actualitzar. Per a fer-ho, pot utilitzar un calendari editorial on, a més, podrà tenir un ordre de les paraules clau utilitzades o les temàtiques per no repetir sovint i oferir textos diferents i que agradin als seus visitants.

Segons la seva web o blog, ha d’esbrinar quin és el públic al qual va dirigit i així enfocar el seu contingut millor. En aquesta línia, també ha de treballar les seves xarxes socials. Així, el llenguatge utilitzat serà en primera o tercera persona i més o menys professional.

A Gestinet elaborem estratègies de continguts adaptades a cada empresa i a cada necessitat per tal d’obtenir el millor posicionament web.

Som líders en posicionament web Barcelona i experts en oferir la màxima visibilitat i presència a internet.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5