ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  09/05/2019

  Actualitzar el contingut és beneficiós pel seu posicionament web

  posicionament web

  En una estratègia de continguts, s’ha de tenir present tant quin és el contingut dels seus textos, com amb quina assiduïtat s’aniran actualitzant, ja que determinarà o no l’èxit del seu posicionament web. Igualment, les keywords han d’estar integrades i que el resultat sigui una lectura amena, fàcil i entenedora per l’usuari.

  De la mateixa manera que qualsevol empresa és totalment dinàmica i té canvis, millores, nous projectes, productes o serveis, la seva pàgina web ha de ser el seu reflexe i tenir actualitzat als seus visitants i clients.

  A més Google valora molt positivament que una web sempre ofereixi nous continguts i doni bones experiències als usuaris. De fet, els cercadors busquen oferir als seus internautes el millor i, si la seva web ho té, el posicionarà millor i li donarà més visibilitat.

  Una pàgina sense actualitzar fa perdre interès i no dóna confiança ni credibilitat, sent els seus productes o serveis menys valorats. A més, ofereix una imatge de poca competitivitat en el mercat.

  Per a poder tenir la seva web o el seu blog corporatiu actualitzat, ha de tenir en compte la qualitat dels textos, ja que sempre han de ser únics i interessants pel seu públic objectiu. Les duplicitats no estan permeses. De la mateixa manera, han de ser continguts prou llargs i informatius, redactats dirigint-se als usuaris i no als cercadors.

  A més, ha de determinar una freqüència, on establirà quins dies de la setmana vol actualitzar. Per a fer-ho, pot utilitzar un calendari editorial on, a més, podrà tenir un ordre de les paraules clau utilitzades o les temàtiques per no repetir sovint i oferir textos diferents i que agradin als seus visitants.

  Segons la seva web o blog, ha d’esbrinar quin és el públic al qual va dirigit i així enfocar el seu contingut millor. En aquesta línia, també ha de treballar les seves xarxes socials. Així, el llenguatge utilitzat serà en primera o tercera persona i més o menys professional.

  A Gestinet elaborem estratègies de continguts adaptades a cada empresa i a cada necessitat per tal d’obtenir el millor posicionament web.

  Som líders en posicionament web Barcelona i experts en oferir la màxima visibilitat i presència a internet.

  5/5 - (49052 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49052 votes)