ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Adaptar una pàgina web a tots els dispositius

  disseny adaptatiu

  Les xifres, cada vegada més, reflecteixen que els dispositius mòbils són els que més s’usen en l’actualitat, molt més que els ordinadors tradicionals, així que les consultes a les pàgines web des d’aquests mitjans electrònics s’han multiplicat i seguirà de manera ascendent.

  El disseny responsive adquireix gran importància, ja que permet que una web es pugui visualitzar i utilitzar-se correctament, i que els usuaris puguin consultar i comprar productes i serveis fàcilment, fins i tot mitjançant un accés més àgil i ràpid.

  I és que set de cada deu persones es connecta tots els dies a través del seu telèfon i roman més de trenta minuts navegant i el 80% de les operacions bancàries ja es duen a terme en aquests mitjans. Són només algunes dades que poden cridar l’atenció, però que afirmen la importància del disseny web adaptatiu.

  De fet, si una empresa no compta amb un disseny que s’adapti a tota mena de dispositius, pot fer front a diferents riscos a curt termini, amb grans conseqüències finals. D’una banda, trobem la pèrdua de noves oportunitats de negoci, ja que els usuaris, si no tenen una bona experiència de navegació, marxaran ràpidament i no tornaran; existeix una pèrdua de trànsit cap a la web, provocat per l’augment de consum de continguts mòbils; i, finalment, les seves vendes descendiran en picat.

  Així que una empresa ha de comptar amb un disseny responsive, pensant a oferir la major navegabilitat als seus visitants i facilitant l’accés als seus productes i serveis.

  disseny pàgines web

   

  Què és un disseny web responsive i per què ho necessita?

  Un disseny responsive o adaptatiu consisteix en un conjunt d’accions i tècniques dutes a terme sobre una web, que té per objectiu la major visualització en tots els dispositius.

  Després de fer-ho, els usuaris tindran al seu abast la seva informació des d’ordinadors, tauletes o mòbils i aquesta podrà ser consultada sense necessitat d’ampliar els textos o veure les imatges, a més de poder usar totes les funcionalitats.

  És necessari tenir una web responsive per molts motius, tant els relacionats perquè el món actual camina cap al consum de continguts per mitjà del mòbil, perquè millora l’experiència d’usabilitat dels usuaris, perquè és imprescindible per al SEO d’una pàgina, perquè ajuda a millorar el brànding d’una empresa, perquè s’obtenen més conversions i leads i perquè, d’aquesta manera, una empresa té una imatge actual i renovada en tot moment.

  Referent al posicionament web, ja fa anys que Google penalitza als llocs web que no estan preparats per a oferir una òptima experiència des dels mòbils, així que la seva importància és màxima.

  dissenyar pàgina empresa

   

  Preguntes freqüents sobre

  Adaptar una pàgina web a tots els dispositius

  Què és un disseny web responsive i per què ho necessita?

  És necessari tenir un disseny web responsive per molts motius, tant els relacionats perquè el món actual camina cap al consum de continguts per mitjà del mòbil, perquè és imprescindible pel SEO d’una pàgina, perquè ajuda a millorar el brànding d’una empresa, perquè s’obtenen més conversions i leads i perquè, d’aquesta manera, una empresa té una imatge actual i renovada en tot moment.

  El disseny adaptat a tots els dispositius no és només una moda

  El disseny responsive no és una moda ni quelcom passatger, és l’evolució del disseny web i, no sols ha arribat per a quedar-se, sinó que ja és una obligació comptar amb aquesta tècnica si es vol tenir el major abast i el major contacte amb els clients.

  Empresa especialitzada en disseny web

  La seva pàgina web pot tenir el major disseny adaptatiu gràcies als professionals de Gestinet, empresa amb gran experiència en el sector. Contacti amb nosaltres i la seva web guanyarà en popularitat i les seves vendes i conversions augmentaran.

  El disseny adaptat a tots els dispositius no és només una moda

  El disseny responsive no és una moda ni quelcom passatger, és l’evolució del disseny web i, no sols ha arribat per a quedar-se, sinó que ja és una obligació comptar amb aquesta tècnica si es vol tenir el major abast i el major contacte amb els clients.

  La usabilitat web, és a dir, la facilitat amb la qual l’usuari pot llegir, navegar i interactuar amb una pàgina, és determinant.

  Una web no responsive experimenta una alta taxa de rebot, quelcom molt perjudicial per a l’algorisme de Google.

  Hi ha molts elements i factors a tenir en compte en un disseny adaptatiu, perquè els usuaris tinguin la millor navegabilitat, com les tipografies, les imatges i els vídeos, els temps de càrrega o els efectes.

  Són aspectes, com en el cas de la tipografia, que han d’oferir la millor llegibilitat o proporcionalitat, en el cas de les imatges.

  Referent al format, és necessari tenir en compte que els usuaris de mòbils solen preferir el vertical, però poden alternar entre tots dos per a visualitzar un contingut en concret.

  disseny responsive

  Empresa especialitzada en disseny web

  La seva pàgina web pot tenir un millor disseny adaptatiu gràcies als professionals de Gestinet, empresa amb gran experiència en el sector.

  Ens adaptem a cada negoci i necessitats, perquè pugui aconseguir que la seva web sigui més popular i obtingui majors vendes i conversions.

  Contacti amb nosaltres i demani’ns informació sense compromís.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post