ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Adapti el disseny web de la seva pàgina per les rebaixes

  Disseny web

  Comprar a través de les botigues on-line és cada vegada més una excel.lent opció per adquirir articles de manera ràpida i còmode. I, durant l’època de les rebaixes, encara ho és més, ja que pot consultar i comparar preus fàcilment i, finalment, comprar.

  Si vostè compta amb una ecommerce, les rebaixes són el moment idoni per captar tràfic, vendre els seus productes estrella i fidelitzar el client.

  Gràcies a un disseny web adaptat a aquesta època, pot posar en pràctica tècniques de màrketing on-line destinades a cridar més l’atenció i augmentar les seves vendes.

  Algunes d’aquestes estratègies de disseny web són:

  Landing page especial de rebaixes: elabori una pàgina només d’ofertes i descomptes. D’aquesta manera, els usuaris no hauran de navegar per tota la web per a cercar-les i ho tindran en un mateix clic.

  Disseny llampant: per tal de cridar l’atenció als usuaris, ha de tenir un disseny que inciti a la compra dels productes rebaixats. A més, el color de les rebaixes, el vermell, és perfecte per a fer-ho. Tot i això, ha de crear un disseny combinable amb la seva imatge corporativa per tal de contrastar i que l’usuari s’hi fixi.

  Indiqui la diferència de preu: mostri en tots els productes amb descompte quin era el preu d’abans i l’actual, amb el percentatge que s’hi ha aplicat. Així, coneixerà la quantitat que s’està estalviant realitzant la compra a la seva web.

  Sensació d’urgència: en el disseny web de les rebaixes ha de recordar als seus usuaris que aquesta època té una data límit i que les ofertes i les unitats disponibles s’acaben ràpidament. Aquesta sensació d’urgència que ha de plasmar a la seva web, provoca compres més fàcils.

  Home adaptada: la Home de la seva web ha de tenir com a protagonista l’enllaç directe a les ofertes i fotos significatives de rebaixes.

  Disseny web responsive: com que les compres a través del mòbil augmenten cada any, durant les rebaixes és essencial tenir el disseny web adaptat a tots els dispositius per no perdre cap venda ni cap client. Les compres durant les rebaixes són més impulsives i els mòbils en són grans aliats.

  Si vol tenir durant tot l’any el millor disseny web, sempre actualitzat segons l’època de l’any, ha de comptar amb un equip professional. A Gestinet som experts en estratègies de màrketing on-line i ens adaptem a les necessitats dels nostres clients per tal que compleixen els seus objectius digitals.

  5/5 - (48874 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48874 votes)