ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  20/02/2020

  Adapti’s als canvis d’algoritme per obtenir un bon posicionament web

  posicionament web

  Per obtenir una bona posició als cercadors, és necessari treballar constantment el seu posicionament web i sempre estar al dia sobre els algoritmes que Google actualitza.

  Un algoritme és un seguit d’operacions de càlcul que utilitza el principal cercador per determinar quina és la rellevància que adquirirà una pàgina web dins el rànquing per una determinada cerca. És la manera que té Google per posicionar totes les webs, decidint quin resultat anirà a la primera, segona, tercera pàgina, etc.

  L’objectiu de l’algoritme és facilitar l’accés a la informació que demanden els usuaris i aquesta ha de ser de qualitat, perquè obtinguin una bona experiència de navegació i usabilitat. Així, és un suport perquè el tràfic d’internet trobi exactament el que està cercant de la manera més fàcil possible.

  L’algoritme, no obstant, no és estàtic, sinó ben el contrari. De fet, s’actualitza desenes de vegades cada any, per acostar-se més a les necessitats dels usuaris.

  I per això és tan important estar al dia sobre els canvis i millores que realitza Google i adaptar-les a la seva pàgina web, així com realitzar noves accions de posicionament web que poden fer que la seva pàgina estigui en una millor posició.

  Encara que hi ha molts aspectes que Google té en compte, n’hi ha dos de més rellevants: el contingut i la redacció d’aquest.

  Ambdós són essencials quan el posicionament d’una pàgina i, per tant, l’algoritme de Google requereix que aquests paràmetres cada vegada siguin millors.

  Referent al contingut, s’ha d’escriure dins un context clar i entenedor, és a dir, les paraules clau han d’estar immerses dins el text d’una manera més subtil i no forçar-les. Tot ha de tenir sentit.

  I, quan a la redacció, ha d’utilitzar un llenguatge molt proper i natural, com si s’estigués parlant. Així, els usuaris poden sentir-se més identificats.

  Tenir en compte tots els canvis i millores que els algoritmes de Google proposen és essencial per obtenir un òptim SEO.

  A Gestinet estem constantment actualitzats sobre el sector SEO

  Gestinet, empresa referent en posicionament web Barcelona comptem amb un equip professional i qualificat en constant formació i totalment actualitzat sobre el sector informàtic i màrketing digital.

  Confiï en nosaltres i el seu negoci obtindrà la millor posició als cercadors i la visibilitat que es mereix a internet.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post