ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  03/10/2019

  Com afecten els enllaços trencats al seu posicionament web

  posicionament web

  Dins una estratègia de màrketing on-line, s’han de tenir en compte molts aspectes per tal d’obtenir un bon posicionament web als cercadors. Si aconsegueix visibilitat i notorietat a internet, les seves possibilitats d’èxit s’incrementaran moltíssim, ja que el seu públic objectiu podrà trobar-lo més fàcilment.

  Un d’aquests aspectes són els enllaços. Aquests són essencials però, això sí, ha de dirigir a l’usuari correctament. Si no estaríem davant d’enllaços trencats, molt negatiu per a la seva pàgina.

  Els enllaços trencats són links que no serveixen, no funcionen, sigui perquè ja no existeixen o perquè l’adreça és incorrecte. En qualsevol cas, ha d’evitar-ho.

  Quan un internauta es troba davant un enllaç trencat li apareix un error tipus ‘pàgina no trobada’ o ‘http 404’. Aquests missatges afecten de manera negativa l’experiència de navegació de l’usuari i, especialment, el seu posicionament web.

  Quan el cercador, resten qualitat i credibilitat a la seva pàgina i aquest ho penalitza en l’àmbit de posicionament. Google sempre vol donar el millor i oferir les millors respostes als usuaris i, si la seva pàgina no està a l’altura, no l’oferirà al tràfic del cercador. A més, complica la feina a les aranyes de Google, que rastregen constantment totes les webs i, els enllaços trencats, els hi complica la indexació.

  A més, els enllaços trencats afecten la seva imatge de marca i professionalitat.

  Com poden sorgir els enllaços trencats?

  Poden aparèixer en cometre algun error en escriure o en copiar-lo; en realitzar canvis de l’URL de la web sense actualitzar els enllaços i, per tant, no segueixen sent els mateixos; poden sorgir a través d’una mala configuració de les adreces o durant les migracions d’una pàgina.

  Sigui quin sigui el motiu, el més important és que, com que una pàgina ha d’estar en constant moviment i oferir nous continguts, ha de revisar periòdicament els seus links per tal de dirigir els seus usuaris correctament.

  Pensi que els enllaços són positius i cal tindre’ls al dia perquè els seus visitants obtinguin satisfacció en navegar i Google pugui rastrejar de manera correcta la seva pàgina.

  Per a aconseguir-ho, posi’s en mans de professionals. A Gestinet, líders en posicionament web Barcelona, cuidem tots els detalls per tal que el seu portal corporatiu sigui atractiu i funcional. Elaborem estratègies a mida, segons cada cas i necessitat, amb l’objectiu que obtingui una òptima visibilitat als cercadors i els seus usuaris una bona experiència i usabilitat.

  5/5 - (49244 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49244 votes)