ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  06/09/2019

  Com poden ajudar les xarxes socials al seu posicionament web

  posicionament web

  Obtenir un bon posicionament web ha de ser un dels seus principals objectius, ja que li atorgarà més notorietat i visibilitat a internet. Per a aconseguir-ho, cal que utilitzi diferents eines digitals i canals de comunicació. I, els més rellevants i beneficiosos per al seu SEO, són les xarxes socials.

  Aquestes poden difondre el seu contingut, maximitzar la seva repercussió i viralitzar-lo, perfecte per a arribar al seu públic objectiu i obtenir més usuaris, així com crear una òptima imatge de marca.

  Encara que existeixen moltes xarxes socials, Facebook, Twitter i Instagram són les que poden afectar més positivament al seu posicionament web. Si bé les conseqüències no són directes, obtindrà molts avantatges indirectes.

  Tingui en compte que els perfils socials es posicionen igualment a Google, sent visibles per als usuaris i impactant a l’hora de clicar o no en alguna opció al cercador.

  A més, gràcies a les xarxes s’estableixen vincles i relacions amb els usuaris, fent que aquests entrin periòdicament als seus perfils socials per a saber de les noves actualitzacions i establint fidelitat, donant una imatge de marca molt positiva. Així doncs, pot obtenir tràfic periòdic a la seva web i als seus perfils, i un millor posicionament als cercadors.

  Per tant, a més interaccions socials, més tràfic a les seves xarxes i més cerques a la seva marca.

  La conseqüència indirecta més important de les xarxes socials, és que els seus usuaris tindran més confiança en la seva marca i aquesta serà més familiar per ells, visitant la seva web regularment.

  Consells per a aconseguir més interacció a les xarxes socials

  Si vol aconseguir més interaccions a les seves xarxes socials i que afectin el seu SEO, segueixi aquestes recomanacions:

  -Sempre publiqui i comparteixi contingut de qualitat

  -Les imatges i els vídeos criden molt l’atenció i són un recurs fantàstic.

  -Utilitzi hastags per tal d’etiquetar el seu missatge i arribar a més públic. Igualment, segueixi les tendències actuals i estigui al dia.

  -Realitzi un estudi sobre quins són els millors dies per a publicar i quines hores. Ha de ser constant.

  -Els títols han de ser impactants i no massa llargs.

  -Cuidi als seus usuaris i realitzi les interaccions necessàries amb ells. Respongui’ls el més aviat possible, resolgui els seus dubtes o incidències, etc.

  Un dels consells més importats és utilitzar només les xarxes socials que sàpiga que pot treballar correctament, ja que és millor tindre’n poques i actualitzades que moltes amb poc moviment.

  La importància de comptar amb professionals del sector

  Confiï en un equip professional sobre la realització d’estratègies de màrketing on-line que l’ajudi a crear la millor comunitat social i un òptim posicionament web.
  A Gestinet som líders en posicionament web Barcelona i referents en el sector. Posi’s en contacte amb nosaltres i ens adaptarem a les seves necessitats i empresa, per tal que el seu objectiu sigui un èxit i millorar la seva imatge de marca i visibilitat a internet.

  5/5 - (49216 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49216 votes)