ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  23/11/2018

  Afecta el nou algoritme d’Instagram al posicionament web?

  posicionament web

  Gràcies a les xarxes socials el posicionament web d’una pàgina pot millorar considerablement. Per tant, cal aprofitar-les al màxim. Un bon posicionament Google és essencial perquè el trobin fàcilment i la seva marca guanyi notorietat als cercadors.

  Entre totes les xarxes, Instagram és una de les més rellevants i pot treure molt benefici de les seves imatges, atraient els usuaris i motivar-los perquè visitin la seva web.

  Instagram, com moltes xarxes socials, actualitza regularment el seu algoritme i realitza canvis. És necessari que les empreses s’adaptin a aquest i així no perdre posicionament web.

  Hi ha alguns consells per poder millorar, adaptar-se als canvis d’Instagram i que les seves fotos segueixin igual de rellevants:

  Reacció a les imatges més ràpidament: cal respondre als usuaris que han fet un comentari de les seves fotos de la manera més ràpida possible. Amb el nou algoritme, Instagram dóna importància al temps de resposta per tal que la imatge sigui més visible.

  Comentaris més llargs: per tal que hi hagi una interacció correcte, els seguidors han de realitzar comentaris d’almenys quatre paraules i així Instagram ho reconeix com ACTIVITAT. Per provocar comentaris llargs entre els usuaris, pot fer preguntes que sigui necessària una resposta més llarga.

  Afinitat amb els usuaris: la xara social mostrarà els seus continguts als usuaris amb més interactuació amb vostè. Aquesta dóna importància als seguidors que no només naveguin, sinó que comparteixin el seu contingut, facin likes, etc.

  La seva prioritat ha de ser generar la màxima quantitat de converses amb els seus seguidors.

  Contingut actualitzat: Instagram té en compte les publicacions recents i les posiciona millor. Per tant, cal mantenir publicacions regulars i constants i els seus seguidors el visualitzaran sovint.

  Vídeos en directe: és necessari utilitzar totes les eines que la xarxa social posa a la seva disposició. Una d’elles són els vídeos en directe i, a més de ser una altra manera d’interactuació molt atractiva, l’ajudarà a créixer a Instagram donant-li més visibilitat.

  Menys hashtags: amb el nou algoritme, pot ser penalitzat si escriu molts hashtags en cada publicació. És recomanable posar-los, però, en el peu de foto per tal d’aparèixer en els resultats de cerca. I cal que aquests estiguin relacionats amb el seu sector o temàtica de la foto.

  Com ha pogut veure, cal estar al dia en les xarxes socials, ja que els seus canvis algoritme poden afectar directament al seu posicionament web.

  Per actualitzar-se constantment i adaptar-se a les noves exigències, cal comptar amb professionals que l’assessorin. A Gestinet som experts en estratègies de màrketing on-line dirigides a tenir un posicionament web òptim i que la seva pàgina tingui l’èxit esperat.

  5/5 - (48782 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48782 votes)