ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com afecten els algoritmes al posicionament Google?

  posicionament google

  Els algoritmes són instruccions que tenen per objectiu resoldre un problema.

  Hi ha multitud d’algoritmes i Google té el propi. Com a qualsevol altre, el cercador té una fórmula matemàtica que s’encarrega de realitzar el posicionament Google de les pàgines i endreçar-les segons la seva importància. Així, la visibilitat d’una web depèn directament de l’algoritme de Google i aquest canvia més de cent vegades l’any, quelcom complicat de pronosticar.

  És essencial intentar esbrinar les característiques del cercador, ja que determinarà el seu posicionament Google. I, encara que no pugui saber-ho al 100%, ha de cuidar certs aspectes del seu SEO que ajudaran, sens dubte, que els seus algoritmes l’atorguin més notorietat. Aquests són:

  -Tenir un òptim disseny web, que sigui usable pels visitants, intuïtiu i responsive, adaptant-se a tots els dispositius.
  A més, la seva pàgina ha de carregar-se ràpidament.

  -Publicar constantment contingut nou, sempre de qualitat, únic i interessant pels usuaris. Tanmateix, ha d’incloure imatges i vídeos a les seves publicacions.

  -Associar les seves xarxes socials a la seva web per millorar la comunicació amb la seva comunitat i, igualment, dotar-les de contingut nou periòdicament.

  -Enllaçar correctament tot el contingut. Per tant, tots els enllaços han de funcionar correctament i redirigir a l’usuari on vol anar.

  -Facilitar la cerca per veu i utilitzar correctament les seves keywords.

  Segueixi aquests consells i, encara que Google pateixi canvis constants en l’àmbit d’algoritme, la seva estratègia de posicionament Google serà un èxit.

  A Gestinet, empresa referent en posicionament Google Barcelona, confeccionem estratègies de màrketing on-line a mida, segons cada empresa i necessitat. Estem al dia sobre les novetats de Google i ens adaptem a les noves característiques dels cercadors perquè els nostres clients obtinguin el millor posicionament web.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i farem que el seu projecte digital obtingui més presència i notorietat a internet, atorgant-li més i millor visibilitat.

  5/5 - (49100 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49100 votes)