ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  02/08/2018

  Posicionament web amb alta permanència a la pàgina

  Posicionament web disseny web

  En moltes ocasions ens trobem davant de pàgines web amb tasses de rebot molt altes en que els usuaris no dediquen temps a veure la pàgina web, sinó que entren per marxar, independentment del seu posicionament web.

  El temps de permanència és el temps que resulta al realitzar un càlcul on es té en compte la participació en la visita, la duració de la sessió i el nombre de clicks que s’ha registrat. Així doncs, no es tracta només de la duració de les sessions sinó que es refereix al comportament general que té el visitant quan entra a la pàgina web.

  En el cas que el temps de permanència sigui molt baix cal revisar els aspectes bàsics de disseny web, revisar els canvis o bé renovar continguts i publicacions periòdicament. Per a millorar-ho existeixen varies estratègies que s’han d’adaptar en cada cas concret.

  En la permanència a la pàgina web hi influencien varis factors.

  Per a millorar-ne el valor caldria millorar les paraules claus vinculades a la pàgina web.

  És important que el disseny web sigui responsiu i s’adapti a qualsevol dispositiu, eliminant els elements innecessaris segons la mida dels dispositius. D’aquesta manera, els cercadors li donaran un millor posicionament web. A més, al haver-hi una adaptació a cada format, la informació que contingui la pàgina tindrà millor llegibilitat i serà més agradable per al usuari.

  El temps de descarrega de la pàgina ha d’estar optimitzat i ha de ser ràpid, els usuaris cada cop són més exigents i tenen menys paciència, pel que si la pàgina triga en carregar podrien marxar sense haver-la consultat.

  Els elements multimèdia com vídeos i imatges seran punts d’atracció d’usuaris. La imatge en moviment és un valor afegit pel que fa a l’atracció d’usuaris. A més, mentre els vídeos es descarreguen i es visionen augmenta considerablement el temps de permanència. De la mateixa manera, les fotos solen multiplicar el temps de permanència en un lloc web.

  Es tracta de crear un vincle entre l’usuari i l’empresa propietària de la pàgina web. L’experiència de l’usuari és molt important i també té influència sobre el posicionament web pel que ha de ser el màxim cuidada possible.

  Per realitzar aquest tipus de millores i assegurar-se un bon temps de permanència dels usuaris és important comptar amb els millors professionals del sector. A Gestinet disposem d’un equip expert amb una amplia experiència en l’optimització de pàgines web.

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web