ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  28/05/2018

  Com realitzar un anàlisis de la competència mitjançant el seu posicionament web

  posicionament web

  Analitzar la seva compètencia on-line i com es mou per internet és clau per a fer campanyes de posicionament web. Ha de identificar on està la seva competència i com es troba la seva empresa envers a elles per a poder tenir nous objectius i descubrir quines debilitats o fortaleses té.

  També pot conèixer quins recursos pot necessitar per estar a l’alçada dels seus competidors.

  Aquest estudi li pot donar informació de com actúen i les tàctiques que funcionen en el sector. D’aquesta manera podrà prioritzar i donar forma a la seva estratègia.

  I com pot identificar als seus competidors SEO? Li mostrem algunes pautes per a trobar-los:

  -Cerqui en el seu dia a dia: hauria de conèixer empreses que treballin en el mateix sector que vostè. És la seva competencia natural.

  -Llistats i comunitats: cercant en rànkings, petites comunitats, llistats de premis, blogs especialitzats, etc. pot identificar competidors.

  -Google: la manera més realista de trobar els seus competidors és cercar les paraules clau per les que vol fer el posicionament google de la seva empresa i així poder saber quines altres estan actualment en les primeres posicions.

  De fet, al localitzar la seva competència també li servirà com a inspiració per a utilizar noves paraules clau o continguts que resultin més eficaços per als usuaris.

  Així doncs, saber quines paraules clau fa servir la competència és un dels aspectes bàsics per a l’anàlisis a trabés del seu posicionament web. També ho és examinar els seus principals comeptidors SEO. Per a fer-ho, cal estudiar el seu comportament a trabés dels títols de les pàgines, la tipologia i estructura del contingut o l’estratègia dels enllaços interns

  Com pot comprobar, analitzar els seus competidors SEO és important i cal una planificació per a dur-ho a terme. Per tal de millorar el rendiment del seu posicionament google pot seguir alguns passos que li hem indicat i obtenir avantatge en front els seus competidors. En aquest sentit, descubrir altres empreses del seu sector ha de ser sempre un procés constant, ja que internet és ràpid i molt canviat i és necessari adaptar-se sovint.

  Aquest anàlisis forma part de l’estratègia de màrketing on-line, que inclou, entre d’altres, el posicionament web d’una empresa.

  Des de Gestinet, abordem aquestes estratègies de cada client de forma global i adaptada als objectius i necessitats esmentades pel client, utilitzant totes aquelles eines que aportin valor, benefici i resultats òptims a l’estratègia dissenyada mitjançant tots els canals.

  5/5 - (48530 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48530 votes)