ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  16/05/2018

  És important l’antiguitat del domini pel posicionament web?

  posicionament web

  En el posicionament web d’una pàgina influeixen molts factors. Entre d’altres trobem l’antiguitat d’aquesta. Una web necessita almenys dos mesos perquè els robots indexin el contingut i el posicioni als cercadors.

  De fet, el més important és quants anys porta en linia, és a dir, penjat a internet.
  Analitzant 359 pàgines que han aconseguit la primera posició per 359 paraules clau en Google, només cinc d’aquestes web estan allotjades en un lloc de menys de tres anys d’edat.

  Encara que Google asseguri que no és un factor tan determinant, reconeixen que pot influenciar i que les webs antigues tenen avantatge davant una de nova creació. Per tant, es pot corroborar que un portal que tingui cinc o sis mesos en linia sempre tindrà un posicionament google millor que una web que només tingui poques setmanes. El posicionament web és constància i aquest fet només es demostra amb antiguitat a la xarxa.

  Google aplica un factor associat a l’edat, ja que per a ells les webs relativament noves són menys fiables, quelcom a tenir molt en compte. Segons ells, les pàgines noves solen tenir més spam. Els professionals del spam llançen constantment noves webs, enganyant a usuaris i cercadors durant un período de temps, abandonant el lloc al cap de poc temps i obrint un nou domini diferent. Google ha detectat aquest procedimet i penalitza les pàgines noves.

  Per tal que un projecte online tingui èxit, algunes empreses compren dominis antics per establir la seva pàgina. Quan és així s’ha d’evitar dominis que tinguin identitat propia a internet que no correspongui al projecte adequat. Google associa aquesta identitat, afectant així al resultat al cercador.

  També s’ha d’evitar dominis ‘embrutats’ davant Google. Sobretot els que estan desindexats. Google els ha tret dels resultats per fer quelcom malament. Per això, si vol comprar algún domini antic, abans de fer-ho asseguri’s com s’ha treballat el domini.

  Per altre banda, Google premia les pàgines amb més antiguitat, ja que contenen més enllaços externs cap a aquestes.

  També cal dir que tenint una web antiga no li asegura 100% millor posicionament Google. Cal treballar-ho. És a dir, s’ha d’actualitzar sovint i que les pràctiques SEO que faci adquireixin importància i no es dilueixen amb el temps, ja que sino seria perjudiacial i l’antiguitat podria tornar-se en contra.

  En definitiva, quan es tracta de posicionament web sempre s’ha de tenir en compte molts factors. I cal tenir al costat un equip professional que els conegui i els apliqui de la millor manera i amb la major confiança.

  Gestinet crea estratègies a mida per aconseguir els majors resultats i que encaixin a les necessitats de cada client. De la mateixa manera que el manteniment informàtic és bàsic per a qualsevol empresa, tenir una estratègia clara de posicionament web també fotma part d’una necessitat online i cal tenir-ho en compte.

  5/5 - (48514 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48514 votes)